-
vzkazík pro sanny!
Sanny drž se!!! *4* my fanoušci tě milujeeem!!! *14* (ber to prosím jako podporu a ne že je to myšlený doslova *3*) -
Re: sandra ewa
suhlasim sice ja sa volam tiez sandra a ale suhlasiim ewa je faakt vyborna spevacka ktora vyborna a zdokonaluje sa stale ,viac,viac,viac, myslym si ze je v cehach a aj na slovensku velmi obluubena *4* *4* *4* -
S.B.
Sadra je strašně hezká holka, co pro svou karieru udělala, tak to ej fakt dobrá*5* Ale myslím si, že modeling ji de líp než zpěv. A envím proč by se Sandra nemohla srovnávat s Farnou, dyť sou to přece dvě konkurentky. Ale vážně...Sandra modeling...Ewka zpěv. Toť můj názor. Jinak přeju fajn den...čawec *5* -
Jsi NEJ
Ahoj :o)
Sandra Bell je fajn.Mám v pokoji vystavený její příběh co musela udělat,aby se stala trochu známější :o)
Obdivuju jí.
*14* *14* -
sandra
sandru a ewu nemozete porovnavat...sandra si sice urobila karieru sama ale ewa narozdiel od sandry vie spievat...a ano, urobila si karieru sama...ved urcite by jej nikto umluvu na album neponukol len tak :D -
Sandra
Sandra je super zpěvačka! *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Tak to je trapas
To Tě nenapadlo, že může kecat? -
Sandra
Sandra je supeeer myslím si že sme si ve vlastnostech hodně podobný..miluje hilary duff jako já,miluje módu a má hezkej vkus-což já občas taky *3* a ta ochrana zvířat tak to je na tom stejně jako já...nesnáším testování a nekupuju si od firem co testují šminky...sandra je best...je in a je to nová módní mladá ikona...MILUJU JÍ *14* -
Re: Hlasujte
no ja hlasujem radsej za ewu ako za sandru...ewa spieva ovela lepsie a nie ako toto zakricane dievca...si vyčistite usi...sandra NEMOZE byt SPEVACKA! ona NEVIE spievat! ewa vie spievat ewa je super!! -
sandra
radsej by mala robit modelku pretoze je fakt pekna ale spev nie...chudaci zvierata...tie pocuju 7x hlasnejsie...mam jej album a pesnicka LZI je naspievana otrasne jej hlas nie je dobry ale ta pesnicka ma berie ale taka spevacka mozem byt aj ja...tak spievam aj ja :D -
sandra ewa
STE NORMALNY? sandru s ewou NEMOZETE porovnavat! ano, je pravda ze sandra si karieru urobila sama ale ewa narozdiel od sandry VIE SPIEVAT!sandra spieva dost falosne a ma hrozne ukricany hlas! ewa je ozajstna spevacka nie ako sandra ktora si povedala ze bude spevacka a ani nevie spievat...EWA JE 99999999999999999999999999999999999 9999999999999999999999 KRAT LEPSIAAAAAAAAAAAAA!!!! -
Re: Re: Emo?
Přesně tak, souhlasím.. sice jsem taky mlaďounká holčička *1* , ale styl emo je prostě ulítlý :D ... a k Sandře bych řekla asi to, že psát jsem komentáře typu: ''je to kráva'' je docela ubohý.. neříkám, že se mi její zpěv líbí, ale snaží se, a snaha se cení.. *3* btw Farná 100x lepší.. bye bye *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Tak to je trapas
ale má tolik fanouškovských stránek,že by to nebylo možné,aby si je dělala všechny sama -
zmatek
mají tu chaos a hrají místo té naší ostravické tu novozélandskou Sandru Bell -
Re: Re: Re: Re: Re: Tak to je trapas
ale má tam záběry sebe,jak byla na nějaké pouťové atrakci -
Re: Re: Re: Re: Tak to je trapas
Aby to nebyl jeden a tentýž *15*
Na youtubku má v profilu 22 let? Hm...Já si sem taky můžu do profilu napsat, že mi je 5 let...nebo líp, 95 let *15* -
Re: Re: Re: Tak to je trapas
ale podle profilu na youtube má weryk 22 let -
Re: Re: Re: Tak to je trapas
však má fanoušků plno,kdyby ses podívala na její stránky,tak bys to zjistila -
Re: Re: Tak to je trapas
A jé, a já už myslela, že má fanouška... Hm, to je dobrý, dělat takovou iluzi :D Na Youtube už musela u většiny videí zarazit komentáře, protože tam všichni jen sprostě nadávali :D -
...
Mě by zajímalo, proč sem chodí lidi nadávat na Sandru. Že někomu není sympatická nebo že se vám nelíbí její muzika, tomu bych rozuměl, ale proč musíte hned nadávat? Vždyť vám Sandra nic neudělala... Mně se taky nelíbí plno věcí a nepotřebuju kvůli tomu nadávat na internetových diskusích. Jinak já těm mladým zpěvačkám fandím, ať už je to Sandra Bell nebo Ewa Farna. Oceňuju to, že se holky snaží a dělají muziku. Je to rozhodně duchaplnější činnost, než házet špínu přes internet. *1*