-
Kritika Breathless
recenze Breathless - už to fakt může psát každej blbec, pokud můžete tak tam něco písněte, ta blbka ani neví, že Shayne je druhej vítěz a ne první
http://www.e-music.cz/2008- 03/shayne-ward-breathless -
-
Re: Kritika Breathless
Bohužel je PRVNÍ,druhá je Leona Lewis!!!Víš!!!A kdo je tady blbec??? *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Kritika Breathless
no tak to nemáš pravdu, první je Steve Brookstein po kterým se slehla zem, druhý je Shayne Ward, třetí Leona Lewis a čtvrtý Leon Jackson...a tvoji poslední poznámku nebudu komentovat drahá Pájo!!! -
-
Re: Re: Re: Kritika Breathless
Super jsi sni vytřela ;-)) *5*
-
-
-
Re: Kritika Breathless
ajaj,zas ten odkaz nejde, ale najde to stránku, pak už stačí nahoře rozkliknout recenze a rolovat na Shayne Ward Breathless
-
-
Holky,holky
Holky, ze vas to bavi takhle se hadat. Myslim si, ze kazdy zde muze vyjadrit svuj nazor. Ale je pravda, ze pokud mas averzi na Shayna, tak nemusis hned kvuli tomu odsuzovat jine lidi. Kazdy ma rad toho sveho. A misto toho,aby si tu clovek na diskuzi precel nejake novinky, tak akorat cte jak se hadate!!! *13* -
song
Já se vsadím,že ten jeho new song,který by měl už vyjít,tak bude super!!!Když je Shayne úplně krásnej,tak tak ten jeho song musí být taky.. *14* *4* *1* *3* *14* -
slaďoučkej shayne
tyowe jesli má shayne přítelkyni tak se nebá za co stydět ptž je srááááááááášně sladkej a krásnej má vypracovaný těloa to tetovaní..to je taky boží *14* *14* *14* *14* -
-
Re: slaďoučkej shayne
JJ,tak to máš pravdu..je fakt pěknej!! *14*
-
-
Shayne
Shayne je naprosto úžasnej zpěvák, je strašně charismatickej a nádhernej chlap!!! Je best!!!! *14* -
shayn:)
shayn je supéééééééééééééééé r:) *14* *14* *14* -
Shayne Ward
On je tak super!!!já ho šíííleně zbožnuju fakt hezkej přímo krásnej a ten hlas!!! -
-
Re: Shayne Ward
jo no tak to s tebou souhlasim on ma hezkej hlas a je super ale je v nem urcite i neco vic urcite uznas *3*
-
-
TY KRÁVO
tak za 1. to že dilina se píše měkký i mě nemůže rozhodit *15* za 2. nespletla sem se o dva filmy páč sem četla jak ste se hádali s Miluju Shayna Warda a má fakt dobrý stěri ale tys je asi nečetla jinak bys tu už nebyla *1* *1* *5* a za 3. jak sem říkala si pošahaná ,,dilina'' abys neřekla *1* prostě sem jen kydáš špínu který se ale jednou my kteří milujeme Shayna určitě zbavíme a nemám proč se rozbrečet protože já si za svým názorem stojim a ty seš tu ubožačka kterou tu každej nesnáší a okolo toho čatla..psala sem ve stoje páč sem se chystala do knihovny a net měla zapnutej ségra.. *15* -
-
Re: TY KRÁVO
e-hm e-hm e-hm.říkala si něco? *1* *5* -
-
Re: Re: TY KRÁVO
á... takže ty si i hluchá další příspěvek do mého seznamu..zatim tam mám slepá,pošahaná,mentální,vyblit á,trpíš mozkovým nádorem,si a ted i hluchá no fakt tak dík
*15* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: TY KRÁVO
ted si mi to teda natřela *1* *1* *1* *9* *9* *4* *15* *4* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: TY KRÁVO
taky si myslim ale to se divim seš slepá a přesto umíš číst..nechceš pučit slovník? *3* *15* tak já ti něco povím SHUT UP *13* *9* -
-
hihihihihihihi
jo a to máš pravdu že si kráva *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: TY KRÁVO
vy se mi smějete ,že jsem jiná já se vám směju, že ste všichni stejní *8*
-
-
-
-
-
-
je můůůůůůůůůj
jééééééééééééééééé ééééééžiš .......
na co si tu vlastně hrajte? já ho miluju ,já taky ,já sem z něj úplně hotová ......a takový kecy *9*
to se mi snad jen zdá ... já jsem s ním byla v jednom podniku .ale byla jen náhoda teda ,že jsem s ním potkala.no prostě se s tím taky nevitahuju i když jsme si podali ruce a dal mi pusu na tvář.ale byla jsem v sedmém neby.já ho taky myluju ale neopakuju to tady 5 ktát na této stránce *3* já vám vaše názory neberu ale samy si přečtěte.je to prostě přeplácaný......... *3* *9* *5* *14* *7* *4* *14* *3* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* -
-
Re: je můůůůůůůůůj
ty ho mylujes s tvrdym y ??? -
-
Re: Re: je můůůůůůůůůj
a taky ted koukam ,to sem prehlidla, *1* ty jsi byla v sedmem neby... to musis byt taky hodne ynteligentni vid??? *1*
-
-
Re: je můůůůůůůůůj
jo v podniku jo to si musela asi az do velke britanie jo vsichni ti to veri upe vymyslene kecy *16* *8* jaj
-
-
Novinky
Ahoj,nemáte někdo něco nového o Shayne Wardovi??Asi ne co??Ono moc nových věcí kolem něj není *10* *10* A mimochodem to co tu píšete jsou fakt jako přehnaný keci,to s tebou musím souhlasit:vzpamatujte se tu všichni *1* -
-
Re: Novinky
Novinky jsou u nás na blogu, tak můžeš mrknout www.shayne-ward-online.sblog.cz
M
-