Přejít na výpis diskuzí

Shayne Ward

OSOBNOST 31.12.2006 
191 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ssssswwww

No jo ten náš x- factore je podle něho úplně na nic!!! *13* On je úplě boží *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Shayne Ward

Je úžasný. Nejen, že dobře vypadá, ale i překrásně zpívá. Hrozně se mi líbí písnička "If thats Ok with you" ta nemá chybu
  • ilujuuu

ja ho miluju newite o něko kdo dava za dara jeho plagaty?
    • Re: ilujuuu

no jo o nekom bych mozna vedela a proc ?? to ti nestaci kdyz si ho vyfotis nebo co no ale stejnak o nekom bych vedela *4* *4*
    • Re: ilujuuu

ahojky myslim, že zadar je asi nedava nikdo *1* *1* *1* *1* *3*
  • TY KRÁVO

to TY KRÁVO je určeno na jednu jedinou osobu.... na TEBE!!!!
    • Re: TY KRÁVO

nevím o čem se furt dohadujem.no ale to je vaše věc.ale vím jistě.shayn je můj kluk *3* *14* *14* *14* *14* mmmeeeeeegggggggaaaaa loooooooveeeeee.
      kapišto?
      • Re: Re: TY KRÁVO

tet sem fakt na větvi..nejdřív říkáš že je to buzík (při tomle slovu bych tě nejradši zabila) a ted říkáš že ho máš ráda tak co? jj a tvůj kluk to není asi těžko když už dva roky chodí s Fay
        *14*
        • Re: Re: Re: TY KRÁVO

nerada se vám míchám do diskuze, ale s Faye Shayne chodí teď už pátým rokem *3*
          • Re: Re: Re: Re: TY KRÁVO

jasný Prskavko mě to neva.. *3* *4* ale jestli toi nevadí tady madam že ji Shayne podvádí se svou pětiletou láskou Faye..promin' niky ale asi ho to s tebou už nebavilo a já se ani nedivim... *15* *1* *1* *3* *4* každýmu se Shayne líbí (myslim holkám) ale žádná z nás s ním nechodí na český stránky asi Faye nechodí... *15* *4* *3*
            • shayne

jojo.nechme toho .tobyl jen úlet *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: TY KRÁVO

jj už mám email a niky tobě to nikdo neuvěří tak si dělej falešný iluze a Prskavko dik žes mě poučila... *15* *4* *3* *1* *1* *3* *14*

bydlí u mě.shayne word is best

ja newim co všichni mate s tim ze se menuje shayne word?je to shayne WARD!
        • Re: Re: Re: TY KRÁVO

to víš.opustil jí a ted chodí se mnou *14*

Jasny mno proc by mel chodit s Nejakou Ceskou??... *15* *15* *15* *15*

jestli ty s nim chodis tak jsem svaty papes uvazujes? *5* ikdyz mam jeho mail tak nejsem tak posedla jako ty ikdyz si dopisujem spolu no a co je to clovek jako ty. ze je krasnej dobre je nadhernej psal mi ze me ma rad no a co!!!!!!proste je muj favorit no co jeto clovek.uvazuj o tom co jsem ti napsala *9*

Tim ze si s nim ale pises se jako pekne doost vytahujes!!!A jeste neco proc by te mel mit rad?? *13*

v časopisech to ještě není ale v tom tvým asi jj *15*
  • Heyyyy!!!!!

Jako lidi musite se hadat?! přestante vy idioti *5* jako tady ma byt jen ten komu se shayne libi bud ve zpevu nebo tak jako mnam ta jeho postava *4*, noooo shayne je fakt senzacni, ale jako pekne ste me nastvali ze ste tedkom do toho zatáhli Johnnyho Deppa!!!Johnny je uplne nejlepsi *14* a nemuzete ho do toho tahat, protoze on je herec a ne zpevak!! a je to vyborny herec a N-E-N-Í T-O Ž-Á-D-N-Ý F-E-T-Á-K!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
    • Re: Heyyyy!!!!!

my už sme se ale přestali hádat tak příště radši bud' v obraze *15*
  • Datum narození

Shayne se přece nenarodil 16.9. ale pokud vím tak 16.10. Může to někdo opravit?...Jestli je tohle fan stránka tak by tu měly být asi pravdivé údaje, ne?
    • humanic

Re: Datum narození

JOJO,správně narodil se 16.10.1984!Já to vím určo,protože jsem se skoro stejně narodila *1* Akorád o 9 let dříve *9* A to je škoda!!Jinak se těším až tu bude mít Shayne někdy koncert! Ale to vy asi také co? *14* *14* Tak se mějte ahoj
  • humanic

HELP

Ahojík,mě by také zajímalo jak ten dopis o podpis musí vypadat.Amusí být psaný v angličtině??A co tam má být všechno napsáno a kolik to stojí??A co mám jako na poště říct atd....PLS,PLS pomocte mi někdo *4* *9* *4* Já tohle moc neumím!!Tak plosím poraďte ale a´t to pochopím *1*
  • Shayne

Je mltě moooc pěknej!!! *14* *4* *14* *15* *5*
  • humanic

stránka

Ahojky,hele Wendy z jednoho blogu o Shaynovi(ten blog je fakt bezva!!)tu stránku někomu nabízí kdo by se o to staral dál za ní,ona má totiž děti a manžela.A tak na ně nemá čas.Takže by to chtělo někoho kdo umí anglicky aby mohl překládat co píše na jeho offi webu a přidávat to tam a taky kdo umí se stránkami kdyžtak se na ty stránky podívejte a napište DÍK!!PLS,PLS,PLS těch stránek by byla fakt škoda!! *9* *3* *4* *7* http://shayne-ward-online.sblog.cz/
    • humanic

stránka

Ahoj,tak už to neplatí!! *1*
  • Shayne

No uznávám že neni k zahození ale podle mně až příliš napodobuje Justina Timberlaka *8*
    • Re: Shayne

Sice se mi to taky zdálo ale přišla jsem na to že Shayne je daleko hezčí a má krapet jinej hlas kterej jde rozeznat od Justina... *3* *1* *14* ...I LOVE Shayne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit