-
Shayne Ward
Shayne Ward is my love!!!!!!! *14* -
Shayne
Holky,určitě trapný nejste.Já na kluky nejsem,ale tenhle se mi fakt líbí,jak vypadá a jak spívá,takže se vám nedivím,že se vám moc líbí. -
sympatak
Teda, ja jsem v zivote nemela nejake idoly ve zpevu atd., ale musim uznat ze tenhle je fakt peknej sympatak a hezky zpiva. Skoda, ze takovych chlapu neni na svete vic *3* *4* -
Nej muž na světě?
Myslím, že tohle je muž se vším nej. Je to osobnost, kterou miluje hodně lidí. No řekněte holky: potkaly jste někdy takovýhleho krásnýho borce s tetováním, kterej je milej, hodnej, sympatickej a chtěla by ho prostě každá??? já teda ne... teda teď už jo *14* -
-
Re: Nej muž na světě?
johnny depp
-
-
Re:shayne
já asi mluvim s jinou osobou...a máš recht si jiná ale smát se ti kvůli tomu nebdu..nejsem taková za jakou mě považuješ!!! *4* *8* *15* *4* *5* -
Shayne Ward
Ahoj,hele nemá někdo z vás email na Shayna Warda,ale aby byl pravý pls *4* -
Ashley
here shayne ward's girl, and too much hello and she wanted would to you are came to us on call.thank you and bye..:-) *7* -
...
holky ja jsem ho videla ale on je tak krasnej mam jeho podpis zaramovanej jo a jmenuje se tu naka holka katka??? ja mam totiz jeho podpis se jmenem katy tak kdyby neco ju *4* *4* -
shayneeeeeeeeeeeee
shyne word je uzasnej a ma nadherne pisnicky je k nakousnuti kdyz jdu vecer spat tak si vzdy opakuju jeho pisnicku If Thats OK With You a potom nemuzu spat protoze na nej porad vspominam *14* *1* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* proste ho milujem muck *14* *14* mame jeho mail ale ten mail nikomu nikomu nereknem pise nam kazdej den ze nas ma love rad my jsme mu napsaly ze ho milujem mucik *14* *14* je hrozne sexy pozval nas k nemu domu pres mail ze nam zaridi letadlo a tak zarlite co? *15* pozdravuj te ho ze ho milujem a posilame velikou pusinku pa pa mucik -
-
Re: shayneeeeeeeeeeeee
No to bych chtěla vidět jak ty si s ním píšeš, když ani neumíš pořádně anglicky, protože jinak by si věděla, že muck znamená hnůj!!! *7*
se podívej sem: http://slovnik.seznam.cz/?q=muck&lang=en_cz
nechápu proč máš Shayna spojenýho s hnojem, chudák? *9* *13* -
Jo to určitě tě pozval k němu domu co??A píše každý den hahaha *1* *1* Kdoví jestli si s ním vůbec píšeš!!! *1* *1* Já sice ne,ale už sháním jeho meilík *14* *14* *14* -
jj Jasne, pozval te domu... miluješ ho.. pises si snim, ale HLAVNE ANI NEVIS JAK SE PISE JEHO JMENO, TY TRAPKO !!! jo a jinak jeho mail ma tady asi každej, pac je na jedne nejmenovane strance *9* -
-
Re: Re: shayneeeeeeeeeeeee
kdyby neco tak jeho jmeno se pise shayne word rarlis ze ? no jasne zarlis hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
Shayne´s meil
Ahojík,hele nemá někdo pls meil na Shayne Warda?Ale aby byl pravý pls,já bych si s ním chtěla psát,ale nikde jeho meil nemohu najít!! :- *10* Tak pls dejte vědět díky! *3*