-
maja-maja
Nevíte lidi jestli je Shayne Ward gay.
Protože vystupoval v gayklubu bylo to na youtube. -
maja-maja
ale já proti němu nic nemám -
happy birthday
všechno nejlepší Shayne *3* *4* *14* -
Je NEJ!!!
Shayne je nejlepší a nejhezčí zpěvák na světě!!
Úplně žeru jeho songy! *14* *14* *14* *14* *14* *3* *1* *1* -
...
nádhernej chlap s nádherným hlasem.. *14* -
-
Re: ...
JJ,to máš pravdu,je váážně!!!Nejkrásnější chlap kterého jsem kdy viděla,škoda že nejsem starší a nebydlím tak kde on.Ale etě by to chtělo abych uměla lépe Anglicky *1* Já ho tak žeru *14* *14* *14* *14* -
Re: ...
Jo to rozhodně...je vážně sexy, jeho hlas je úžasný a klip k písničce "If that's ok with you" je skvělý *3* Pochybuju že my ze svého X faktoru něco tak super vymáčkneme *1* -
-
Re: Re: ...
hmmmmmm co dodat....sexy*3* .Ten nas x-factor stoji uplne za prt,mozna ani to ne...
-
-
-
...
On je kwásnej a kwáásně zpívá *14* -
No co dodat
Neni dokonalej,ale já ho uplně žeru!!!!!Je super!!!! Ten náš x-factor je na nic když tam nemáme žádnýho Shayna!!!! Kéž by tam byl!!!! *14* *5* -
-
Re: No co dodat
jjj moje řeč, ale třeba v dalsich ročnicich... :-((
-
-
nooo
nevite jakou pisnicku zpival na x factoru????? -
-
Re: nooo
If that's okay with you.*5* -
jo vim: If thats ok with you *3* -
v českým zpíval písničku If That's Ok With You, ta písnička je super hlavně to jak tam zpívá CRY a a ukazuje pohybem prstu po tváři pláč !!! *3* *14*
-
-
cd
posimvas to jeho novy cedo se menuje breathless????)bo jak se to pisa newím(asi jo zejo???prosim odepisnete *3* *4* *3* *14* *14* *14* -
-
Re: cd
jj jmenuje se Brethless !!! jsou na něm best písničky *3* *15* *1*
-
-
shayne je ten nejlepší zpěvá ze všech ja ho prostě žeru!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*