-
Bezva véča a výlet do Manchestru
hele my jsme s ním byly na véči, jak jsme byly v Manchestaru.. Byl fakt super máme i fotky. Takže nevím co tady řešíte. Dokonce se mnou něco chtěl mít. Moje kámoška jenom tiše záviděla. Protože tam byla se svým klukem... No jo holky to chcoe mít konekce. Má kámoška s Anglie ho moc dobře zná, jelikož je modelka s jeho klipu IF THATS OK WITH YOU *14* *14* *14* *14* *1* -
-
Re: Bezva véča a výlet do Manchestru
tak se pochlub a ty fotky sem dej ne???kdyz si snim byla na tý ,,veci,,a on s tebou chtel,,neco mit,, tak se stim pochlub??? *7* -
Re: Bezva véča a výlet do Manchestru
kvuli neu byh chtele prestehovat do anglie a naucit se anglicky *3* *4* *4* *14*
-
-
KIM GROVINGHEM
AHOJ . JMENUJI SE KIM A JEM ANGLIČANKA .SE SHAYNEM SE ZNÁM UŽ DLOUHO .JSEM DO CZ REPUBLIC JEZDÍM IN OBČAS. BYLA JSEM S NÍM PŘIHLÁSENA TAKÍ DO X-FACTOR.A S POLU KAMARÁDÍME UŽ OD DĚCTVÍ TAKY JSEM S NÍM CHODILA A UŽ TO ZASE VYPADÁ ŽE HYDE BUDU.I KDYŽ MÁ TU SVUJU GIRL .ALE JETO SUPR GIRL JE MI 24 AKO JEMU .MÁM MU OD VÁS NĚCO VYŘÍDIT?
JIM
*4* -
-
Re: KIM GROVINGHEM
jo kdyz jsi anglicanka tak to teda mluvis ako slovensky ne a v x factoru jo tak to ti teda mam verit jo kdyztak mu vyrid ze ho lavuju ju jestli fakt existujes?!? *9* -
jo vyřid mu že tady má dost faninek!! -
promiň, ale fakt nechápu, jak sis mohla myslet, že ti tohle někdo sežere *3* -
HA HA. Dobře si hraješ na anglánku. To bych o tobě něco musela vědět. nauč se psát normálně.... *3* *1* bye -
-
Re: Re: KIM GROVINGHEM
dobře si hraje?....proboha *9* toto by žádnej cizinec nikdy nenapsal...jedině podprůměrně přemýšlející jedinec
-
-
-
PODPIS
ahoj !!!vy kdo chcete Shayovo podpis mate sanci mu napsat...ale jen tak mimochodem je tu jedna fotka se shayovo podpisem je to jak se xichti u papiru a zaroven se podepisuje je to cool foto..! -
blog
Ahoj..pls choďte na blog o shayne wardovi,je vážně mooc super!!Adresa:www.shayne-ward-onlin e.sblog.cz!!Je vážně super!!Stojí za to tak se pls mrkněte *3* *5* *4* *3* *4* -
HEJ!!
Hej,notak pročpak sem nic nepíšete?? *9* *4* Sem tu každý den a nic nového.. *9* *9* -
shayne je nejlepší!!!!!!
Shayne je jednička!!!!
Je to můj nejoblíbenější zpěvák a todle je můj nejoblíbenější song od shayna:
http://www.youtube.com/watch?v=RB ug4gSAcZI -
video
Ahoj..určo se mrkněte na toto video!http://shayne-ward-online.sbl og.cz/ Je to fakt sranda!! *1* -
nj Broučínek
fakt mrte pěknej kousek, ma stasne krasnej usmek nadherny tetovani atd. *14* mozna ma i stesti ze neni od nekad od tud , pac ja bych mu pokoj nedala *14* *1* *14* luxusni!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: nj Broučínek
jj,tak to s tebou na 100% souhlasím!! *14*
-
-
lidi!!
Notak sakra!!Proč sem vůbec nechodíte něco psát??Je tady pěkná nuda,tak to tady trochu rozjedeme ne??PLS!! *3* -
-
Re: lidi!!
Ok *14* *14* On je ten nejkrasnejsi zpěvak spolecne s Enriquem Iglesiasem *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
happy birthday
vsechno nej!!