Přejít na výpis diskuzí

Shayne Ward

OSOBNOST 31.12.2006 
191 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bezva véča a výlet do Manchestru

hele my jsme s ním byly na véči, jak jsme byly v Manchestaru.. Byl fakt super máme i fotky. Takže nevím co tady řešíte. Dokonce se mnou něco chtěl mít. Moje kámoška jenom tiše záviděla. Protože tam byla se svým klukem... No jo holky to chcoe mít konekce. Má kámoška s Anglie ho moc dobře zná, jelikož je modelka s jeho klipu IF THATS OK WITH YOU *14* *14* *14* *14* *1*
    • tery01

Re: Bezva véča a výlet do Manchestru

tak se pochlub a ty fotky sem dej ne???kdyz si snim byla na tý ,,veci,,a on s tebou chtel,,neco mit,, tak se stim pochlub??? *7*
    • Re: Bezva véča a výlet do Manchestru

kvuli neu byh chtele prestehovat do anglie a naucit se anglicky *3* *4* *4* *14*
  • KIM GROVINGHEM

AHOJ . JMENUJI SE KIM A JEM ANGLIČANKA .SE SHAYNEM SE ZNÁM UŽ DLOUHO .JSEM DO CZ REPUBLIC JEZDÍM IN OBČAS. BYLA JSEM S NÍM PŘIHLÁSENA TAKÍ DO X-FACTOR.A S POLU KAMARÁDÍME UŽ OD DĚCTVÍ TAKY JSEM S NÍM CHODILA A UŽ TO ZASE VYPADÁ ŽE HYDE BUDU.I KDYŽ MÁ TU SVUJU GIRL .ALE JETO SUPR GIRL JE MI 24 AKO JEMU .MÁM MU OD VÁS NĚCO VYŘÍDIT?

JIM
    *4*
    • Re: KIM GROVINGHEM

jo kdyz jsi anglicanka tak to teda mluvis ako slovensky ne a v x factoru jo tak to ti teda mam verit jo kdyztak mu vyrid ze ho lavuju ju jestli fakt existujes?!? *9*

jo vyřid mu že tady má dost faninek!!

promiň, ale fakt nechápu, jak sis mohla myslet, že ti tohle někdo sežere *3*

HA HA. Dobře si hraješ na anglánku. To bych o tobě něco musela vědět. nauč se psát normálně.... *3* *1* bye
      • Re: Re: KIM GROVINGHEM

dobře si hraje?....proboha *9* toto by žádnej cizinec nikdy nenapsal...jedině podprůměrně přemýšlející jedinec
  • canlikodia

PODPIS

ahoj !!!vy kdo chcete Shayovo podpis mate sanci mu napsat...ale jen tak mimochodem je tu jedna fotka se shayovo podpisem je to jak se xichti u papiru a zaroven se podepisuje je to cool foto..!
  • humanic

blog

Ahoj..pls choďte na blog o shayne wardovi,je vážně mooc super!!Adresa:www.shayne-ward-onlin e.sblog.cz!!Je vážně super!!Stojí za to tak se pls mrkněte *3* *5* *4* *3* *4*
  • humanic

HEJ!!

Hej,notak pročpak sem nic nepíšete?? *9* *4* Sem tu každý den a nic nového.. *9* *9*
  • shayne je nejlepší!!!!!!

Shayne je jednička!!!!
    Je to můj nejoblíbenější zpěvák a todle je můj nejoblíbenější song od shayna:
    http://www.youtube.com/watch?v=RB ug4gSAcZI
  • humanic

video

Ahoj..určo se mrkněte na toto video!http://shayne-ward-online.sbl og.cz/ Je to fakt sranda!! *1*
  • chilinka

nj Broučínek

fakt mrte pěknej kousek, ma stasne krasnej usmek nadherny tetovani atd. *14* mozna ma i stesti ze neni od nekad od tud , pac ja bych mu pokoj nedala *14* *1* *14* luxusni!!!!!!!!!!!!!
    • humanic

Re: nj Broučínek

jj,tak to s tebou na 100% souhlasím!! *14*
  • humanic

lidi!!

Notak sakra!!Proč sem vůbec nechodíte něco psát??Je tady pěkná nuda,tak to tady trochu rozjedeme ne??PLS!! *3*
    • muhi

Re: lidi!!

Ok *14* *14* On je ten nejkrasnejsi zpěvak spolecne s Enriquem Iglesiasem *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nik011

happy birthday

vsechno nej!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit