Přejít na výpis diskuzí

Sid Vicious

OSOBNOST 31.12.2006 
86 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Filter

hej nečetli jste náhodou ten ŕozhovor v novym čísle filteru? myslim ten s McLarenem.. dost si o sobě asi myslí ( i když asi právem) ale je to celkem drsný i ta historie punku.. konečně něco pořádnýho ne žádný sračky o tom jak je TokioHotel punková kapela v Topdívce a podobnejch sračkách *9*
  • Sid

Mě teda Sid vůbec nijak úžasnej nepřišel.. navíc kvůli němu vyhodili z Sex Pistols úžasnýho kytaristu.. a jeho zahazování s Nancy.. jako asi do ní byl fakt udělanej ale ona do něj?
  • Sidney

lidi,myslim ze kdyby Sidneyho porad nekdo neotravoval a jeho matka nebyla kunda,mohlo to s nim byt jinak
  • Sid

A co má bejt ? Prožil primovou lasku a to je hlavni,ne?Nic krasnejsiho si nemuze clověk prat,ale pokud Nancy jeho lasku nepetovala,byla pica *9*
  • To Dejna

Hele můj článek o Sidovi už je tady! Tak si ho přečti... Ale byla to fuška takovejch osm stránek angliny... No a je pravda že Rotten byl král punku. Jak řekl (ten debil) McLaren: "Jestli Rotten je hlas punku, pak Vicious je vzhled punku". No potom už byl Sid jen feták.. A ta děvka Nancy... No škoda mluvit. A mimochodem sem zjistila že Siduv popel se vysypal do větrací šachty na letišti Heathrow a neni na Nancy... *4*
  • To: Rory

plně s Tebou souhlasim, já už taky stravila par nocí nad luštením ang.člínků, a rozhodně mi to dalo víc, než jen slepé obdivování Sidových obrazků, takové holčeny by se měli jit stydět do kouta, jste trapny, a jak už řekla kolegyně Siduv popel se musi pěkně vířit po každé když nekodo napíše neco na zpusob že byl sladkej a užasnješ když víme že až takový svatoušek nebyl;-) Jinak jak všichni nazyvaji Sida kralem PUNKU tak KRALEM je ROTTEN a to mi nikdo nevymluví.Sid byl jeho kralovna
  • Vy, co milojete Sida jen kvůli tomu, jak vypadal: VYSERTE SI VOKO! JE MI Z VÁS BLBĚ! KDYBY TOHLE SID TUŠIL, TAK VÁM S CHUTÍ JEDNU VRAZÍ!!! Jak se asi ted musí převracet v hrobě (navzdory tomu že je rozprášen na Nancy)... Já o Sidovi něco vim narozdíl od vás! Kolik článků jste o něm už přeložili? Je mi jasný, že nikdo z nás ho neznal, ale proboha žádný "Já ho miluju. Byl tak sladkej".... Tohle si nechte pro (de) Billa z tokia! Doufám, že chytnete hnuis od vlastních nohou a zalknete se!!!! NENÁVIDIM VÁS
  • !!!

neni mouny ze jsou takovy lidi co sem pisous ja by hezkej a nevim co....ja pravda ze byl a le na tom vubec nezalezi..byl to nejvjecsi punkac jake svet znal a bude znat.a urcite to nebylo proto jak vypadal
  • ehm ehm:(

*9* OMG!!! tady to vipada ajk o diskusi Billa z Tokio Hotel!!! *5* Holky rikaj jak¨je Sid sladkej a kluci rikaj ze nic moc nedokazal... ale Sid, byl jen normalni osobnost Punku! *8* Jinak Sex pistols... ehmmmm no mate asi jiny nazor, ale znam 10000000000000000x lepsi punk, napriklad "anarchi in UK" *7* strsny!!!!!!!!!! *9* No kazdej ma an to svuj nazor... *5*
  • Byl nepovedený...

Co to je za kecy??? Na ty holčičí plky typu ¨miluji ho¨ nebo ¨byl to král punku¨ jsem už jakž takž zvyklý, ikdyž tohle se má dělat na Lunetic apod.! a né na punx kapely!!! ale budiž-jsme jen češi! Ale co to meleš kryso za pičovinu,že Sidney složil ¨My way¨?!!! To složil P.Anka a veškeré jeho skladby jsou převzaté! Si přečti autory skladeb! Je pravda, že Rottena a spol.sralo,že byl v popředí, ale hudebně byl mimoň!(ovšem první punk co hrál na basu jak CH.Novoselic - tj. basa u kolen) nečti sračky o pistolích na netu, kotě. Čti realitu odlidí co hoznali! Např.:Kniha :¨Zab mě,prosím¨, ¨Historie punk rocku¨, ¨Sid Vicious¨ a hlavně nevěř tomufilmu ¨Sid and Nancy¨ z ´86! To je brak století. To už snesu ten šunt ¨The Great Rock´n´Roll swindle¨od McLarena kde z nich dělá loutky a zesebeboha co udělal v Anglii punk(ikdyž natom něco je....)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit