Přejít na výpis diskuzí

Sid Vicious

OSOBNOST 31.12.2006 
86 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sex pistols...

Myslím si, že Sid i Rotten byli umělci. Já osobně si víc vážím, lépe řečeno obdivuji, Rottena, ale bez Sida by skupina nikdy nemohla fungovat. Stačí se podívat na http://www.youtube.com/watch?v=el4-pRf6iUo&search= sid%20vicious *3*
  • pro kryssu Si upadla ze stromu na znak,ne?co to tady plácáš?Kdyby byl hnusnej,tak tady nikdo nic o něm nepíše.No a co,že chodil s děvkou?Hovno víš o tom co je láska,jo s tebou by se mu to nestalo,páč by jsi mi nestála ani za pohled a kdyby náhodou jo,tak tě zabije dřív než Nancy.Je mi blbě z tohodle fóra *16*
  • Punx not dead vy volové !!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5*
  • likvidace:pako *9*
  • miláček Sid *14*
  • ..??

ježiši je mi na blití z těch keců :jé on byl takovej fešák,jé on je tak kráásnoučkej atd... jste asi náký vymytý co to plácáte???? mít někoho rád jenom za to jak vypadal. Co se týče sex pi... celkově tak on z nich byl rozhodně nejhorší,jedinej kdo něco dřív znamenal byl ROTTEN!!!! Vicious byl děfka a feták, ano bez viciouse by nebyli sex pistols sex pistols , a punk celkově by byl o viciouse trochu chudší,ale znám desítky lepších než je on! *7*
  • Tady nejde jen o to jak vypadá ale taky o to kdo to byl ....on v sex pistols byl takový věšák ale hodně dobrý věšák a určitě zas tak blbej nebil jinak by nesloži my way *5*
    • Re:

At to bylo jak chtelo,Sid Vicious byl a je(i kdyz je po smrti),je pro me strasne zajimavy clovek a strasne me mrzi,ze sem se narodila v tyhle dobe a republice,protoze za setkani snim bych dala cokoliv,at byl jakej chtel,tak si myslim,ze v nitru to byl suprovej clovek.Za to ze byl takovej muze tak akorat jeho zkurvenej zivot,jasne ze me slavu a prachy,ale co z toho... A co se tyce Nancy,tak ja neverim tomu ze ji zabil a nikdo me o tom nepresvedci.Sice si ted nevzpomenu kdo natocil film Sid and Nancy,ale je to uzasnej film a dekuju cloveku co ho ztvarnil a natocil.Uz nevim co napsat...Side odpocivej v pokoji,ses uzasnej clovek
    • Re:

*1* Jenže on My Way nesložil. Nevim, jesli to složil, ale nazpíval to Elvis Presley. Jinak jsem holka a ty blaboly o tom, jak je krasnej sou hrozny. Tady o to vubec nejde, Sid je prostě legenda a i kdyby měl hnusnej obličej, tak to na tom nic nemění.
    • Re:

On ale My way nesložil;)
    • Re:

no tak to můžu skládat aji já no...a byl to zkurvenej feťák.. *5*
  • \'

přesně nechápu to,možná byl pěknej ale to nic neznámená ,představoval hrozně zvláští osobnost punku, i přesto že moc hrát neuměl a byl feťák,kterej na tom dojel.. *16*
  • Co to sem dáváte za kecy??!!Je mi z vás blbě,je mi zle z každý kdo ho obdivuje jen kvůli tomu, vypadá. Tohle kdyby jenom tušil, tak by se mu to hodně nelíbilo. takže si ty kecy strčte do...
    • Re:

vyliž si čokodirku zmrde *16*
  • ty julczo ozvi se mi na mail chcu se seznámit s někým kdo je do sida stejně zamilovaný jak já www.kolokinka.seznamcz *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit