-
rgg
a vedeli jste vy poblaznený fanynky ze na never mind on bollocks hraje jen jednu pisnicku ?! -
Není to jen Sex Pistols!
víte o co jde??myslim si že diskutovat o tom jakej byl nebo nebyl nemáme právo vůbec -
Není to jen Sex Pistols!
nikdo.takže já sem určitě pro Sida.
SID VICIOUS FOREVER -
-
Re: Není to jen Sex Pistols!
přesně tak
*16* *16*
-
-
sid byl hroznej deb.. tak jako vy...
-
-
komunisto *16*
-
Sid bol vážne debil.Sfetovaný imbecil čo si myslel že ked hraje punk tak sa všetci okolo poseru a budu mu dlabať z dlane.Mladý,neskúsený.Preto aj ta skončil
-
-
mám v tomhle chlapíkovy velikou ůctu protože je to obrovská legenda punku vono by to taky možná bylo všechno jinak kdyby se nechytil tý fetačky Nancy....
-
-
Re:
jj přesně tak!!
-
-
ty julczo ozvi se mi na mail chcu se seznámit s někým kdo je do sida stejně zamilovaný jak já www.kolokinka.seznamcz *14* *14* *14* *14* *14*
-
Co to sem dáváte za kecy??!!Je mi z vás blbě,je mi zle z každý kdo ho obdivuje jen kvůli tomu, vypadá. Tohle kdyby jenom tušil, tak by se mu to hodně nelíbilo. takže si ty kecy strčte do...
-
-
Re:
vyliž si čokodirku zmrde *16*
-
-
\'
přesně nechápu to,možná byl pěknej ale to nic neznámená ,představoval hrozně zvláští osobnost punku, i přesto že moc hrát neuměl a byl feťák,kterej na tom dojel.. *16* -
likvidace:pako *9*
-
Punx not dead vy volové !!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5*