Přejít na výpis diskuzí

Sid Vicious

OSOBNOST 31.12.2006 
86 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro kryssu Si upadla ze stromu na znak,ne?co to tady plácáš?Kdyby byl hnusnej,tak tady nikdo nic o něm nepíše.No a co,že chodil s děvkou?Hovno víš o tom co je láska,jo s tebou by se mu to nestalo,páč by jsi mi nestála ani za pohled a kdyby náhodou jo,tak tě zabije dřív než Nancy.Je mi blbě z tohodle fóra *16*
  • Byl nepovedený...

Co to je za kecy??? Na ty holčičí plky typu ¨miluji ho¨ nebo ¨byl to král punku¨ jsem už jakž takž zvyklý, ikdyž tohle se má dělat na Lunetic apod.! a né na punx kapely!!! ale budiž-jsme jen češi! Ale co to meleš kryso za pičovinu,že Sidney složil ¨My way¨?!!! To složil P.Anka a veškeré jeho skladby jsou převzaté! Si přečti autory skladeb! Je pravda, že Rottena a spol.sralo,že byl v popředí, ale hudebně byl mimoň!(ovšem první punk co hrál na basu jak CH.Novoselic - tj. basa u kolen) nečti sračky o pistolích na netu, kotě. Čti realitu odlidí co hoznali! Např.:Kniha :¨Zab mě,prosím¨, ¨Historie punk rocku¨, ¨Sid Vicious¨ a hlavně nevěř tomufilmu ¨Sid and Nancy¨ z ´86! To je brak století. To už snesu ten šunt ¨The Great Rock´n´Roll swindle¨od McLarena kde z nich dělá loutky a zesebeboha co udělal v Anglii punk(ikdyž natom něco je....)
  • ehm ehm:(

*9* OMG!!! tady to vipada ajk o diskusi Billa z Tokio Hotel!!! *5* Holky rikaj jak¨je Sid sladkej a kluci rikaj ze nic moc nedokazal... ale Sid, byl jen normalni osobnost Punku! *8* Jinak Sex pistols... ehmmmm no mate asi jiny nazor, ale znam 10000000000000000x lepsi punk, napriklad "anarchi in UK" *7* strsny!!!!!!!!!! *9* No kazdej ma an to svuj nazor... *5*
  • To: Rory

plně s Tebou souhlasim, já už taky stravila par nocí nad luštením ang.člínků, a rozhodně mi to dalo víc, než jen slepé obdivování Sidových obrazků, takové holčeny by se měli jit stydět do kouta, jste trapny, a jak už řekla kolegyně Siduv popel se musi pěkně vířit po každé když nekodo napíše neco na zpusob že byl sladkej a užasnješ když víme že až takový svatoušek nebyl;-) Jinak jak všichni nazyvaji Sida kralem PUNKU tak KRALEM je ROTTEN a to mi nikdo nevymluví.Sid byl jeho kralovna
  • Sidney

lidi,myslim ze kdyby Sidneyho porad nekdo neotravoval a jeho matka nebyla kunda,mohlo to s nim byt jinak
  • Filter

hej nečetli jste náhodou ten ŕozhovor v novym čísle filteru? myslim ten s McLarenem.. dost si o sobě asi myslí ( i když asi právem) ale je to celkem drsný i ta historie punku.. konečně něco pořádnýho ne žádný sračky o tom jak je TokioHotel punková kapela v Topdívce a podobnejch sračkách *9*
  • Filter

Četli sme četli sme :-D dost dobrý to bylo... i když to měla asi dva tejdny kámoška pučený aniž bych si to aspon přečetla. ale až mi to vrátila tak sem se do toho zažrala při francouštině a měla sem štígro že mi to ta pipka nezabavila ale fakt to bylo hodně dobře napsaný a mclarenovi můžeme věřit a nemusíme...
  • re: antinazi

jojo Děs a Běs je fakt mazáckej film *1*
  • ste voli

ste fakt tady kreténi do jednoho. jedna piča řekne ten je nádhernej druhá tady obdivuje lásku nancy a sida treti rekne ze kdyby nebyl sid s nancy ale s ni tak by se mu to nestalo a dalsi magor(nepochybuju ze o pistolích neco vi) pise jak pistole zna a kolik toho uz prelozil a jak mu nikdo nesaha ani po koule. ste akt vymasteny kdyby tak sid moch na chvili vstat z mrtvejch a rozbit vam drzku aby ste se probrali a prestali o sobe prohlasovat jaky ste pankaci a anarchisti kdyz o tom ocividne vubec nic nevit. no hovada
    • Re: ste voli

jj máš recht holka..Ty kreténi vůbec nevěděj o čem punk je..jsou to píče.. přečtou si pár řádků a sou chytrý jak knížky.. srát na ně na kretény *13* *13* ..punk´s not dead..zdar
    • Re: ste voli

kápla jsi na to pravé. Něco podobného jako když *skini* dnešní doby hajlují a neznají svou kulturu. hahaha. nebo spíš plakt, než se smát
  • Sid-LOVE

Joj láska pječo si tho spravil *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit