-
Jste super ženská
Dobrý den paní Simono. Již dávno jsem vám chtěla napsat a poděkovat za perfektní zážitek z divadelního představení na kterém jsem byla v červnu v Hradci Králové. Bylo to super. Po představení jsem si byla pro autogram, kde jsme spolu chvíli hovořily. Chtěla jsem Vám poděkovat, že jste mě podpořila a dala mě chuť do života. Jestli to budete číst, tak jsem po ozáření a je mě docela dobře. Jste super ženská a moc si Vás vážím. S pozdravem Vaše obdivovatelka Hana. Přeji hodně zdraví... -
narozky
a jinak ti simono stašová přeju vše neeeejk narozkám..:) *4* *4* -
no to vím!
já vím, že sem celebrity nechodí... ale jednou za čas si sem něco můžu napsat... i ze zábavy... *1* *1* *1* *1* -
Lidičky vzpamatujte se
Lidičky vzpamatujte se? Vy,co sem píšete přímo na adresu celebrit,si myslíte,že si to přečtou? Celebrity nechodí na tyto stránky.To vám nedochází? *3* *13* *9* -
-
Re: Lidičky vzpamatujte se
Rozume, vzpamatuj se ty! Nechodí všichni (v tom máš pravdu), ale je jich hodně, kteří chodí. To vím zaručeně. *4* -
-
Re: Re: Lidičky vzpamatujte se
Veroniko a ty o někom víš kdo by sem z celebrit se podíval na svou kritiku nebo chválu? Já ne a silně pochybuji,že by někdo z nich to chtěl číst. Veroniko,Veroniko,vzpamatuj se ty,pokud o nikom nevíš. -
-
Re: Re: Re: Lidičky vzpamatujte se
Ano, vím o konkretnich osobách - osobnostech, které chodí občas na stránku osobnosti.cz. To je tvůj problém jestli tomu věříš, nebo ne. Opakuji -nechodí všichni, ale jsou, kteří chodí. Asi mají silnější, a trénovaný žaludek než si myslíš. (a vzpamatovat se nemám z čeho - já je sem neposílám) *5* -
-
Ale máš se z čeho vzpamatovávat, Veroniko, Veroniko. Napiš tedy konkrétně,kdo sem z celebrit chodí a čte si na svoji osobu kritiku či chválu. Možná jsi ty také nějaká celebrita a píšeš třeba o sobě,ale pak by jsi byla snad jediná.
-
-
-
-
-
Paní herečka
*4* Dobrý den paní Simono.Včera jsem navštívila divadelní představení SHIERLEY VALENTINE u nás ve Veselí nad Moravou a hluboce před Vámi smekám za krásný výkon .Jste úžásná herečka a obdivuji Vás.Marie *3* *3* *3* -
úžasná herečka
Milá paní Simonko,
jste úžasná herečka. Jsem kamarádka p.Sáni Kuchřové a jsme Vaše velké obdivovatelky. Hodně štěstí a zdraví. Alena Hanzlová *14* *14* *14* *14*
Také Vám mnohokrát děkuji za zaslané foto -
Best of best!
Nejlepší herečka na jakou si svět mohl přát!Jakejkoli film,kde hrajete Vy,je už tím naprosto skvělej..Pro mě jste prostě herečka číslo 1!Přeju strašně moc úspěchů ať v divadle tak i v dalších filmech.. *4* -
-
Re: Best of best!
Tak to si zase tak úplně nemyslím,ale je to dobrá herečka. *3*
-
-
Paní Simono.....
Paní Simono jste jednička! Viděla jsem vás v různých filmech a seriálech a jste úžasná! *4* -
170852
Paní Simono, přeji Vám k Vašemu zítřejšímu jubileu hodně zdraví, štěstí a do dalších let moře překrásných rolí!!!
Těším se opět na Váš divadelní koncert v představení: "Poslední ze žhavých milenců" 13.5.2010.
Věra Bartoňová -
Poděkování p. Simoně
Paní Simono, ráda bych Vám ze srdce poděkovala za nádherný zážitek, který jsem zažila na Vašem včerejším (30.9.2009) představení Shirley Valentine. Byla jste opravdu ÚŽASNÁ! Děkuji Vám.