Přejít na výpis diskuzí

Simona Stašová

OSOBNOST 31.12.2006 
73 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poklona

Vážená paní Simono, to že, ve filmech hrajete jako bůh, jsem věděla, ale dnes, na prknech divadla v Řeznické, jste byla skutečná bohyně. Váš herecký koncert s panem Víznerem mě chytil tak, že doteď nemůžu usnout. Odteď budu chodit do divadla s květinami ať už pro Vás nebo pro takové herce par excelance. Děkuji za skvělé zážitky s Vámi ať už v kině nebo v divadle.
  • simona

tak simona stašová je taková zvláštní ženská ale je mrtě dobrá herečka!.... *4* *4* *4* *3*
  • díky

Zdravím paní Simonko, dnešním narozeninám vše NEJ!!! Děkuji za všechny ty představení!! Málo se tímto u mě změnilo. Jste prostě fantastická a moc si Vás vážím. *4* Hodně štěstí!
  • mart01inka

přeji

přeji vám k narozením
  • Prostějov

Představení bylo skvělé!!! Přeji Vám vše nejlepší k Vašim narozeninám. Ať Vám to hraje *1*
  • shirley valentine

Paní Simono, Vase vcerejsí představení v Prostejove/ 18.3.2009/ bylo úzasné. Byla jste výborná a perfektní.Díky za skvělý zážitek a k Vašim narozeninám mooooc zdraví a štěstí Hana z Prostějova
  • skauti

Byla jste někdy členkou skautské organisace? Díky Miltner/Users/milos/Desktop/DOPIS NA BYVALE...http://img.osobnosti.cz/smiles/3.gif
  • Velké poděkování :-)))

Milá paní Stašová, včera jsem byla u nás v divadle v Táboře na Shirley Valentine. Chtěla jsem Vám strašně moc poděkovat za excelentní zážitek, bylo to úžasný! Strhující výkon a strhující představení od začátku do konce. Myslím, že spousta žen chvilkama žila ve Vás, že se poznávala. Byla to jedinečná hra a Vy jste jí jedinečně zahrála. Moc moc děkuju, jste skvělá! Obdivuju Vás :-))) Lada Vobořilová, Tábor.
  • Duše v peříčku

Vážená paní Stašová,nenacházím slova k vyjádření mých pocitů po vašem divadelním představení Římské noci , kde vám byl skvělým partnerem Oldřich Vízner.Velice mě těší, že máme takovou skvělou herečku,která mě ,otrlou harcovnici po divadelních představeních dokázala prvně v životě rozplakat a to bez přehnaného hereckého patosu.Jezděte do Brna častěji, přeji mnoho dalších úspěchů a hlavně ,ať jste stále tak přirozeně krásná , zdravá a usměvavá. Eva *3*
  • Hezké prázdniny

Dobrý den, paní Simonko, přeji Vám hezkou dovolenou.Zastavte se na prodejně na kávu, dlouho jsme se neviděly. Ivana *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit