Přejít na výpis diskuzí

Stephen King

OSOBNOST 31.12.2006 
109 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim jestli jste si vsimli,ale v jeho knihach je casto za hlavniho hrdinu takovej ten clovek na hrane-ma problemy s alkoholem...myslim,ze do par roli vlastne obsadil sam sebe a chtel se ti vypsat ze svych problemu...Jinak skoro kazda kniha me na konci tak nejak uplne dostala-ma hodne brilantni zavery...kazda jeho kniha je urcite lepsi nez film...U me vede asi Zelena mile,mamj i jak v paperbackovem,tak kniznim vydani...z dalsich se mi hodne libi Prokleti salemu,Osviceni,To,Rbitov zviratek...
    • Re:

Četla si O psaní,memoáry o řemesle?
  • king!!!!

Můj táta má od Kinga asi 45 knížek. Vždycky si je kupoval, a já jsem si jednou řekla, že bych si taky mohla něco přečíst. Od té doby je to můj nejoblíbenější autor. teď zrovna čtu ,,Temnou Věž: Vlci z Cally,, a nenašla jsem žádnou špatnou knihu. Ze všech jsem naprosto nadšená. King je prostě nejlepší...... *1*
    • Re: king!!!!

a co všchno si četla???????mě se líbí zalená míle,noční směna, holčička která měla..., to, atd... je jich tuna a maš pravdu v tom že sou super!!!!!! *1*
    • Re: king!!!!

Čus Káťo, a nevíš kde by se dala stáhnout jeho knížka, kterou vydal jenom na internetu - ani nevím, jak se jmenuje a jestli ji už někdo přeložil. dyžtak dík za info. Honza
      • Re: Re: king!!!!

Ta knížka, nebo spíš novela se jmenuje Rostlina a pokud je mi známo, vyšla pouze anglicky. Ale zkus prohledat všeobsažný internet...
  • King je bomba (ne atomová)

King je podle mě strašně, ale fakt zatraceně dobrej spisovatel!!!!!A děsně mě baví, hlavně Beznaděj a Holčička, která měla ráda Toma Gordona!
  • TEMNÁ VĚŽ

T
  • Osvícení

Knihu The Shining skutečně nalezneš pod jménem osvícení a mimochodem kniha je, podobně jako film, špičková. *3*
  • kokotdebilcurak

Jew to ale pica stydla *8*
  • King...

King je zkrátka king...Ti co ho čtou, vědí proč. Je to můj nej...spisovatel a vždy nestačím žasnout nejen nad příběhem, který dokáže vymyslet, ale i nad zásobou slov, přesným výstihem, vykreslením postav, je to až zarážející. Ten člověk snad ani není normální člověk. Přečetla jsem toho od malička spoustu a spoustu, ale nad tímto autorem opravdu smekám.Troufám si říci, že jsem až na takové tři knihy přečetla od Kinga vše, co vydal. Jsem šťastná že jsem ho objevila a vy jistě také.Zkrátka ho miluju *14*
  • nejspisovatel

je to ten nejspisovatel jaký kdy asi bude žít
  • Jo

King je prostě King. Akorát některé jeho knihy jsou obtížně k dostání. To mě štve.
  • To je pěkná blbost.Vykoupení z věznice Shawshank je podle knížky Čtyři roční období.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit