-
No radši by ses mela zamyslet sama nad sebou, Pavlino.
-
TEMNÁ VĚŽ
Dočetl jsem Vlky z Cally. Bomba. Mazec. Masakr. U Kosmasů jsem si objednal zbývající dva díly. Měli by zítra dorazit. Už se nemůůůůůžu dočkati................................ *14* -
Happy Birhday
Všechno nejlepší a spoustu novejch nápadů *3* *1* -
pokud se nemýlím, King nikdy nedal na internet celý román ke stažení, dal k dispozici jen jednu kapitolu či povídku (která byla free) a podle zájmu se měl rozhodnout, zda bude přes internet sám prodávat své publikace. nakonec však z toho myslím sešlo.
-
Re: Luky [Lemmis@seznam.cz]
Je těžké vybrat tu nejlepší, všechny jsou skvělé.Já sám bych nevěděl, kterou vybrat.Přečetl jsem jich asi deset a od žádné nebylo možno se odtrhnout.Neporadím v tomto. -
Já jsem přečetl pavučinu snů a Temnou Věž 1.,2.,3.,4.,5.,6, chci ji dočíst, apak na Řbitov zvířátek, Dlouhý pochod, To a vůbec všechno. je super
-
Je to nejlepší spisovatel, jakýho znám, strašne moc se mi líbí jeho styl psaní a nikdy mě nepřestane bavit. Teď zrovna čtu Nespavost a je to úžasný. *14* *14*
-
boure stoleti
ahojky koukala sem na bouri stoleti na motivy stehena kinga a chtela sem se zeptat jestli to vyslo i v knizni podobe=o))mam jeho knizky moc rada ale todle si nevybavuju tak kdybyste nekdo mel tuseni tak dejte vedet prosim *3* -
-
Re: boure stoleti
bohužel, ale pokud vím, tak tahle knížka v ČR zatím vůbec nevyšla *9* *7* -
-
Re: Re: boure stoleti
Pokud vím i v USA vyšla Bouře století jen ve formě nějakého scénáře.
-
-
-
To
Právě čtu "TO", je to první KNIHA co od něj čtu (KNIHA protože má přes 1000 str.).. Podle této knihy soudím, že jeho knihy jsou celkem dost sofistikované a vyžadují poměrně velkou slovní zásobu. I když se mi líbí psané horory od Kinga, stejně nikdy žádná kniha nepřekoná film, např. Halloween z r. 1978 nebo Věc *13* -
-
Re: To
Tak to bych se hádala: myslím, že je to naopak, protože žádný film nemůže překonat knihu, natož knihu od Kinga. King - myslím, že to příjmení ho vystihuje *3* -
-
Re: Re: To
Sám King napsal v předmluvě nového vydání své knihy Svědectví: ,,filmy jsou koneckonců jen iluzí pohybu, složeného ze stovek nebo tisíců fotografií. Zato představivost se pohybuje ve vlastních přílivových vlnách. Filmy literaturu znehybňují..." Vidět pak při čtení postavu jako určitého herce je prý omezující. A má pravdu pravdoucí. *14*
-
-
-
Stand by me
Také jsem zapměla sem dopsat film Stand by me (stůj při mně)který je opravdu užasný v podání skvělého, ovšem zesnulého herce Rivera Phoenixe!