Přejít na výpis diskuzí

Stephen King

OSOBNOST 31.12.2006 
109 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chci si pujčit knihu Záře protože je to doslovný překlad z Aj(The Shining) ale nemužu ji tady nikde najit...muže se to jmenovat Osvícení? *8*
  • Stephen King je rozhodně jeden z nejlepších autorů minulého i současného století.Doporučuji jeho tvorbu vřele všem inteligentním čtenářům bez rozdílu věku,pohlaví,společenského zařazení.Nejlepší:Osvícení,Zelená míle,Nespavost,Temná věž 1-7,To.Nemůžu se dočkat jeho dalších autorských počinů.VY-NI-KA-JÍ-CÍ. *3*
  • V Temné věži: Tři vyvolení jsou naprosto bezkonkurenční charaktery!
  • Beznaděj

Jo,není tam napsaná kniza (právě ji čtu *1* ) ,,Beznaděj'' rok vydání 1996 :-)
    Jěště toho moc přečteného z této knihy nemám,ale zatím je to dokonalé *14*
    I když je to hodně na přemýšlení,ale to jsou všechny knihy :-)
    • Re: Beznaděj

Já tma zas nenašla Dlouhý pochod *7*
      • Re: Re: Beznaděj

Stačí se přece registrovat a připsat to tam *3*
  • Stephen King -To

Ahojky lidičky, já bych hrozně moc potřeovala, aby mi někdo napsal...co byla nejděsivější scéna v knize TO a trochu ji popsat.zlaticka moje pomozte mi *4*
  • Fanclub

Nenašel jsem nikde na stránkách u spisovatele Kinga odkaz na fanclub. Proč nemají spisovatelé také své fancluby, jako třeba hudební skupiny nebo filmy? Nebo mají a já to jen někde přehlédl?
    • Re: Fanclub

Taky o žádněm nevím, ale rozhodně je to dobrý nápad *1*
  • King

Dnes jsem tu úplně poprvé, ale Stephen King je fakt King ve svém oboru. Žádný autor mě nedostal tak jako on. Nejlepší jeho knihou jsou asi Nezbytné Věci. Je to fakt masakr. Zatim čus. *16*
  • Nej nej

Kinga čtu už více jak deset let a za u dobu mě zasáhly nejvíce dvě knihy.
    Ta první se jmenovala Dolores Claibornová - četl ji někdo? V té době jsem prahla spíše po těch čistě hororových věcech od mistra. A netušila jsem, že King je schopen i něčeho takového a tenkrát jsem byla mile překvapena a pochopila jsem, že u Kinga nejde ani tak o strach, jako o příběh a psychologii postav - v čemž je opravdu mistr.

Další kniha mě dostala až o mnoho let později - Svědectví. Když sem ji četla, měla jsem pocit, že King opět otevřel nějaké to svoje tajné okno kterým může nahlédnout do budoucnosti lidstva a tuhle vizi zkombinoval s něčím tak fantaskní jako je postava Flagga. Nehledě na úžasnou psychologii všech postav. Musím říct, že když v poslední třetině knihy zabil jednu moji oblíbenou postavu - měla jsem co dělat abych to neobrečela a rozdýchala.
  • King

Me se nejvic libila knizka Holcicka, ktera mela ráda Toma Gordona *3*
  • K's K

Moje úplně první knížka byly Dračí oči a to se mi líbilo moc. Pak jsem četla Svědectví, ale ne celý, protože u nás se o jeho knížky perem, přestože (troufám si říct) máme všechny *1* A pak jsem četla něco dalšího, ale pro mě je špička všeho CHRISTINA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit