-
ahoj
King je važně supr
nejvic se mi libila asi
Nezbytn věci *3* -
PAN spisovatel
Já osobně čtu knihy Stephena Kinga už téměř sedmnáct let.Miluju styl jeho psaní,dokonalost sama. Je to prostě PAN spisovatel... . *14* -
SUPER ted stu Vlci v Cally super Temna vez neda spat i me jinak Řbitov zvířátek je best horror co sem cet
-
nejlepší není
Ahoj všichni nadšenci, dneska jsem asi tak po desate dočetla Pytel kostí a nemůžu říct, jaká knížka je BEST. Pro mě jsou to skoro všechny... Tak hodně zdaru a času na čtení. -
Temná Věž je nejlepší!
-
Pavlína:Souhlasim s predchozim prispevkem. Nedokazes ohodnotit kvality jeho dila,protoze zjevne nemas moznost srovnani. Pokud ctes ptakoviny, tak se tvymu nazoru nedivim. Je to uz pomalu klasika a clovek musi mit neco ve vezi aby ho pochopil.
-
IT!!!!
STUFF!!!! *5* -
můj king
hele, všimli jste si jak hrozně mužnym stylem píše? Je to uplně rajcovni.. *1* *14* chtěla bych vědět co je zač v soukromí. -
Stephen King je BŮH hororu!!!*14* Jeho neskutečná kreatiwita je něco co nemá žádný jiný spisowatel. Jo a jen malý poznatek zapomněli jste tam uwést knihu Dollanůw Cadilac i když je to jen souhrn powídek ale i přesto stojí zato!!! *13*
-
King je king =)
za 1) nejlepsi autor, za 2) nejlepší jsou : TO , Hřbitov zvířátek,Prokletí Salemu a Jízda na Střele *14* je úžasnej....miluju jeho styl *1*