Přejít na výpis diskuzí

Stephen King

OSOBNOST 31.12.2006 
109 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj

King je važně supr
    nejvic se mi libila asi
    Nezbytn věci *3*
  • PAN spisovatel

Já osobně čtu knihy Stephena Kinga už téměř sedmnáct let.Miluju styl jeho psaní,dokonalost sama. Je to prostě PAN spisovatel... . *14*
  • SUPER ted stu Vlci v Cally super Temna vez neda spat i me jinak Řbitov zvířátek je best horror co sem cet
  • nejlepší není

Ahoj všichni nadšenci, dneska jsem asi tak po desate dočetla Pytel kostí a nemůžu říct, jaká knížka je BEST. Pro mě jsou to skoro všechny... Tak hodně zdaru a času na čtení.
  • Temná Věž je nejlepší!
  • Pavlína:Souhlasim s predchozim prispevkem. Nedokazes ohodnotit kvality jeho dila,protoze zjevne nemas moznost srovnani. Pokud ctes ptakoviny, tak se tvymu nazoru nedivim. Je to uz pomalu klasika a clovek musi mit neco ve vezi aby ho pochopil.
  • IT!!!!

STUFF!!!! *5*
  • můj king

hele, všimli jste si jak hrozně mužnym stylem píše? Je to uplně rajcovni.. *1* *14* chtěla bych vědět co je zač v soukromí.
  • Stephen King je BŮH hororu!!!*14* Jeho neskutečná kreatiwita je něco co nemá žádný jiný spisowatel. Jo a jen malý poznatek zapomněli jste tam uwést knihu Dollanůw Cadilac i když je to jen souhrn powídek ale i přesto stojí zato!!! *13*
  • King je king =)

za 1) nejlepsi autor, za 2) nejlepší jsou : TO , Hřbitov zvířátek,Prokletí Salemu a Jízda na Střele *14* je úžasnej....miluju jeho styl *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší