Přejít na výpis diskuzí

Stephen King

OSOBNOST 31.12.2006 
109 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oba dva melete pyčoviny. Film Vykoupení z věznice Shawshank je natočen podle novely "Rita Hayworthová a vykoupení z věznice Shawshank", která u nás vyšla ve sbírce Čtyři roční doby.
  • King je super. Jinka k tomu není už co dodat.
  • Nejlepší ???

Ahoj, slyšel jsem o kámošky že knihy od Stephena Kinga jsou opravdu skvělé a tak bych si rád nějakou sehnal,ale chtěl bych se zeptat jáka je podle vás ta nejlepší ??? Prosím doporučtě mi nějakou :)
  • Temná věž a film ???

Nevíte někdo, jak to vypadá s natáčením Temné věže? Už se něco připravuje? Bude to minisérie nebo něco většího?
    • Re: Temná věž a film ???

Slyším to prvně, ale pokud se na to opravdu chystají, tak ať to proboha nezkazí. Temná věž je jediná svého druhu, prakticky se všechny jeho příběhy odvíjí od ní a jejich postav. Nemá konkurenci. Jestli to zkazí nepovedeným filmem...
  • King?!

Yea King je proste king.Úžasný v každom diele,ktoré napísal.Najmä Zelená míľa.Čítala som stránku za stránkou.Ešte lepšie ako film.A Dievča,ktoré milovalo Toma Gordona tiež úžasné.Proste má moju úctu.
  • Dobra poznamka, pozapomnel jsem tam napsat "placene" na internetu... Prvni cast sla stahnout bezplatne, ostatni pak za maly obnos. Pravdou je, ze se to s uspechem zrovna nesetkalo.
  • Jeho morbidnost je úžasná
  • Od tohoto nejúžasnějšího spisovatele mám již 30 jeho bezva knížek.Nejlepší z jeho hororů je určitě Řbitov zvířátek.Super!
  • Shawshank

Chtěla bych se zeptat, jak se jmenuje kniha, podle které byl natočen film "Vykoupení z věznice Shawshank. Díky za odpověď...
  • temná věž je nejlepšíííííííííí *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit