-
zoo
někdy bych se chtěl jet podívat do Australia Zoo..protože ta ZOO je důkaz jeho tvrdé práce a píle. -
diky
Steve nezemřel...Steve žije dál..je mi moc líto jeho manželky Terri a jeho malých sětí že jejich táta odešel takhle brzo -
-
Re: diky
oprava mojí chyby : Steve nezemřel...Steve žije dál..je mi moc líto jeho manželky Terri a jeho malých dětí,že jejich táta odešel takhle brzo..Steve Irwin byl opravdu velký člověk a jeho smrt mě velice zasáhla.Je těžké si uvědomit že ho už nikdy naživo neuvidíme...neuslyšíme...ale n naších srdích ho budeme vídávat a slýchávat navždy...Pocta Stweu Irwinovi
-
-
Steve navždy!!!
Proč jsi nám to udělal? Proč jsi odešel tak brzo? Pořád myslím na ten den kdy jsem slyšela, že umřel...Okamžitě jsem se rozbrčela, protože steva jsem milovala...A samozřejmě ho milovat budu. Hodně toho pro zvířata a pro celý svět udělal. Málokdo toho stihl tolik za celý život jako on za těch 40 let co žil. Doufám, že se mi dostane té velké cti podívat se do jeho zoo a zapaálit mu tam svíčku a za všechno mu poděkovat...Byl a bude to ten nejúžasnější muž na celém světě. Kdyby takových jako je on bylo víc...I když má skvělého nástupce- jeho dceru Bindy už to nebude ono. Steva nedokáže nikdo nahradit i když se bude hodně snažit. Je mi moc líto, že jsem ho neviděla osobně...Letos už to bude tři roky co enní mezi námi, ale myslím že v našich srdcích zůstane navždy. Steve, dougám, že se tam nahoře máš dobře a snad se někdy potkáme. Byl jsi opravdu velký člověk. -
-
Re: Steve navždy!!!
Ale to je prostě už život, někdo zemře a jiný se narodí, myslím si, že Steve zemřel na vrcholu a s pocitem, že toho dokázal opravdu hodně...
-
-
Steve
Steve byl, je a vždy bude člověk, kterého obdivuji pro jeho práci a příděl nejen zvířatům, ale i lidem... Čím více lidí podobného rázu bude, tím lépe... Jednou bych chtěl pracovat jako herpetolog, protože plazi jsou nádherná zvířata, ale to jsou ostatně všechna... Všechny lidičky co mají rádi přírodu a záleží jim na ní zdraví Ríša. -
Kniha Steve a já
Právě vyšla v češtině kniha "Steve a já, můj život s Lovcem krokodýlů". Napsala jí Stevova žena Terri po jeho smrti. Více na webu www.steveaja.cz -
-
Re: Kniha Steve a já
tu knihu jsem četl...je moc pěkná a je vidět že je opravdu psaná osobou ktreá ho znala nejlíp :-)
-
-
pozvani
MRKNĚTE NA OSOBNOST DEJTE !!!Bindy irwin,terri irwin,robert clarenc irwin a mate celou jejich rodinku a podivejte se tam!! *3* *3* *3* *15* *15* -
dopis
halo zdravim všechny co maji radi stevovou rodinu založila jsem tady fanklub terri,bindy a roberta (bob)TAK SE MRKNĚTĚ VŠICHNI JE NAS TAM MALO jen ja se sestrou tak vas zvu at se k nam přidate!! *3* *3* -
.-(
to je tak smutný achich ouvej .. jojojoj:´-( -
karinka S
Zdarvím všechny tady v klubu.Musím teda řict ,že už to je 2 roky co tady Steve není ale ja si pořád myslím že to není pravda a on stále žije je to hrozné ,ale je to tak protože kolik věcí Steve udělal pro tu svou zoo a pro rodinu ,ale v naších srdci nezemřel a je tam stále ,často se dívam na jeho stránky a na videa .Jsem ráda že Terri je tak sílna osoba a děla to co Steve dělal a hlavně ji pomáha její dcera Bindi a samozdřejmě taky syn Robert moc jim držím palečky a přeju jim všechno dobré at se jím daří papapa *14* -
pro steva
miluji tě steve irwine stale a hlavně taky tvou bezvadnou rodinku přejiaby vše zvladali bez tebe ale ty si tady pořad snami věřim tomu myslim pořad na tebe !!! *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
-
Re: pro steva
ahojte všem tady ve fanklubu a zdravim i mou sestru karin konečně je tady tak ahoj myslime na tebe steve *14*
-