Přejít na výpis diskuzí

Steve Irwin

OSOBNOST 31.12.2006 
80 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ;-/

horší věc se snad ani nemohla a nemůže stát, proč to vždycky odnesou mírumilovní lidé, kteří nikomu nic neudělali *9* *9* je mi ho tak hrozně líto, byl to snad ten nejhodnější a nejlepší muž na světě *9* *14* když mi bylo 6, tak jsem se furt koukala na ty jeho úžasné pořady..... *14* *14* holt co se stalo, stalo se, musíme se s tím vyrovnat *4* *4* *4*
  • ZEMŘEL VELKÝ ČLOVĚK.SNAD BUDE NAHOŘE ŠTASTNÝ JAKO BYL TADY NA ZEMI.
  • bol to PAN s velkym srdcom pre zvierata

Mal som ho velmi rad jeho relacie som vzdy pozeral a bol som prekvapeny ako vedel z krokodilmi narabat aj s hadmi to ma najviac zaujalo.Jeho smrt ma velmi zarmutila lebo som si to nevedel ani predstavit je mi to strasne luto
  • Zemřel při svojí práci, kterou miloval, což je nejvíc, co si kdo může přát - ale svět ztratil člověka, který udělal moc a moc dobrého a ještě toho hodně udělat mohl... *9*
    • Re:

To je pravda...je to lepší než kdyby umíral kuli nějaké nemoci ve strašných bolestech na kapačkách v nemocnici,takhle to pro něj bylo lepší,možná si řikáme že pro nás ne a že tu mohl ještě zůstat,ale každý jednou umře a ani ne 1% lidí umře při tom co milovali... *9*
    • Re:

Jo to je pravda... *9*
  • Smrk

*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* je to strašný!chudák *9* *9* *9*
  • Steve

Byl to dobrej chlap!Je ho škoda... *9*
  • Steve

Steve byl, je a vždy bude člověk, kterého obdivuji pro jeho práci a příděl nejen zvířatům, ale i lidem... Čím více lidí podobného rázu bude, tím lépe... Jednou bych chtěl pracovat jako herpetolog, protože plazi jsou nádherná zvířata, ale to jsou ostatně všechna... Všechny lidičky co mají rádi přírodu a záleží jim na ní zdraví Ríša.
  • 21.4.1993

Re: ....................

velice je mi lito jeho manzelky a jeho deti..mooc jsem ho obdivovala..byl uzasny..
  • Je smutné že už nežije- mohl toho ještě hodně dokázat.
  • Byli jsme s paní v jeho ZOO v Qunslandu. Je to něco úžasného. Tento člověk udělal obrovský kus práce o poznání fauny na naší planetě. Je ho velká škoda. Doufám , že se v jeho stopách bude pokračovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit