-
stranka
pozritesi moju stranku o stewovi ale este neni dokoncena
www.stevirwin.wbl.sk/ -
-
Re: stranka
ked bola rozlučka so Stevom jeho otec povedal ,,Nesmutte za stevom ale plakajte pre zvierata ktore stratili najlepšieho priatela"
*4* *4* *4* *4* *4*
-
-
rejnok
skoda ze ho zabil rejnok ja sem ho hodne obdivovala -
nikdy nezapomenu jaký byl musíme jim pomáhat v jejich práci.vsadím se že půlka republiky o jejich existenci ani neví.až se mě ten rejnok dostane do rukou tak ... tady pokud už s něho není kostra.NEZAPOMENˇME ŽE STÝV JE TU POŘÁD S NÁMI
-
je to opravdu škoda steve irwin kdyby žil tak by ještě těch dokumentu a filmů natočil ale byla chyba že při potápění s rejnoky kdyby neohrožoval toho rejnoka tak by tu jestě byl.
-
Je mi líto že tu není s námi. Moc mi chybí jeho pořady v televizi.
Vždy mně nabíjel svou energií. Obdivovala jsem ho, že se nebojí
jedovatých hadů.Já mám hrůzu s hadů... *6* -
Steve Irwen
Mě by zajímalo proč tam o nom neni nic vic?! A jinak me jeho filmy baví a nejvíc LOVEC KROKOD7LŮ On je proste nejlepší *14* *8* -
Ahojky, je mi to moc a moc líto. Myslím si, že takového člověka, zastánce přírody a zvířat je opravdu škoda. Sice jsme někdy měla pocit, že bohužel musí takhle někdy skončit, ale na druhou stranu to musela být pro něho dokonalá smrt. Myslím, že se v té chvíli o toho rejnoka i dokonce bál. *9* .Škoda, že příroda ztratila tak velkého zastánce. Také bych chtěla vyjídřit lítost Terri, Bindy a jejich malému synovi. " Lovcům krokodýlů zdar"
-
Lovec
Takhle by si určitě lovec krokodýlů nepřál skončit. Je ho velká škoda, byl to sice šílenec, ale měl rád přírodu. Odpočívej v pokoji Krokodýle! -
jj
jj, fakt je to hrozný... Měla jsem ho hrozně ráda. A to jsem si uvědomila teprve teď... Vždycky jsem si říkala že je to blázen a jednou na to doplatí, i když jsem tomu vlastně nechtěla věřit... A teď když se to stalo, tak se mi chce brečet...a navíc byl hrozně moc krásnej...Aje mi líto jeho ženy a dětí... *9* *9* -
Steve Irwin - Král zvířat-Pán všech přírodovědců-člen mojí rodiny
Když jsem se dozvěděla o jeho smrti,strašně mě zalil smutek a přemýšlela jsem a brečela nad tím co se stalo.Steve je chytrý,tolerantní,štědrý,výbo rný přírodovědec a ochránce zvířat,co je.Jeho manželka a děti jsou určitě hodně zdrcené.Říkám je,protože duší je a bude.Dokonce se mi i o něm zdává.To co udělal pro ochranu zvířat a pro\svoji rodinu by někdo jiný vrazil do něčeho jiného.Svět přišel o velkou osobu,o kus sebe.Připadá mi,že jsem ztratila člena rodiny,vážně.Tak moc ho miluju.Už odmalička miluju zvířata a snila jsem být veterinářkou,ale to jsem zamítla.Chci být jako Steve- přírodovědec a ochránce přírody,protože jedině tak zachráním ty nebohá zvířata před vyhubením.Už teď chytám a něco vykládám o ještěrkách,slepýších a jiných drobných zvířatech. *15* Takže Steve,chybíš mi a hluboce tě miluji. *14* *14* -
-
Re: Steve Irwin - Král zvířat-Pán všech přírodovědců-člen mojí rodiny
Souhlas, jsem na tom stejně.... Steve byl opravdu jeden z nejlepších lidí na světě, i když si někdo může myslet opak, my víme své... Taky chci chránit zvířata a chtěla jsem i oracovat v zoo, jenže na to bych asi musela mít nějakou dobrou školu... Takže to asi nevyjde... -
Re: Steve Irwin - Král zvířat-Pán všech přírodovědců-člen mojí rodiny
*9* *9* *9*
-