-
Krokouš
Ty jo..tohle fakt ne.Steva jsem obdivovala,byla to moje platonická láska.Ať už proto,že byl nádhernej,ale taky proto,že byl jedním z mála,co pro tu přírodu udělal maximum,dal jí všechno..a bohužel i svůj vlastní život.Tohle příroda vážně posr*la..připravila se o toho nejzarýtějšího ochránce ever.Budiž ti lehká zem,Steve.Mám tě ráda *14* -
Včera jsem se prostě nemohla odtrhnout od televize. Pokud máte kabel.televizi, na progr. ANIMAL PLANET běží celý den a noc film.dokumenty a vzpomínky na Steva Irwina. Měla jsem v očích slzy.Je mi to tak líto. Tito lidé by neměli odcházet tak brzy.Svět přišel o nádhernou lidskou bytost a utrpěl obrovskou ztrátu...i já osobně ji cítím
-
byl jsi fajn
byl to fakt super chlapík. Měla sem ho moc ráda. Škoda že odešel *9* *9* *9* -
/cry
Byl to člověk který Zemřel pro to co myloval ... je to velka skoda jeho serial sem mel strasne rad ... fakt pecka chlap chtel sem si s nim podat ruku skoda ze sem to nestihl -
Steve
Miluju Steva Irwina.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Steve
souhlas!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
..
Steve byl skvely clovicek s veeelikym srdickem.Skvele rozumel zviratkum.Je hrozne ze uz o nem musime mluvit jen v minulem case.Spolecne s Joy Adamsovou a Terri je muj nejnej vzor!!Tak ti preju Steve at se ti nahore libi.Snad tam mas obrovskou zoo s plno zviratkama :-)...a vy Terri,Bindy a Roberte "Bobe"...zijte stastne!!A mejte se krasne!!A budte pysni na sveho manzela a tatu!!A budte proste takovy jako doted!SKVELY! -
Zemrela Osobnost s velkym O!
Byl to spravny chlap na spravnem miste.V den kdy zemrel prisel svet o Nejlepsiho badatele a ochrance vsech zvirat. *9* *9* *9* *9* *9* -
jou
jou jou jou jou jou jou jou jou jou jou jou jou jou jou jou jou jou jou jou jou. *14* -
rejnok
hele ten rejnok až mi příjde pod ruce já ho zabiju rozdrtím jako to dělaj číňani ten za****** rejnok nebo co to bylo *16* *16* takovej borec a jaká sranda s ním byla (auuu dělam si srandu ten lovec krokodýlů to bylo paráda) jeho škoda -
-
Re: rejnok
NEMUŽEŠ to brát takhle--Steve by to taky určitě neudělal!!! *9*
-
-
Moderátor
Je mi líto,že už je mrtvý.Mohl by ještě žít.Byl to výborný moderátor.