-
Steve
prostě to byl a stále je můj vzor. *9* Už jste tu všechno podstatné řekli a já se nebudu opakovat -
pro steva
miluji tě steve irwine stale a hlavně taky tvou bezvadnou rodinku přejiaby vše zvladali bez tebe ale ty si tady pořad snami věřim tomu myslim pořad na tebe !!! *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
-
Re: pro steva
ahojte všem tady ve fanklubu a zdravim i mou sestru karin konečně je tady tak ahoj myslime na tebe steve *14*
-
-
diky
Steve nezemřel...Steve žije dál..je mi moc líto jeho manželky Terri a jeho malých sětí že jejich táta odešel takhle brzo -
-
Re: diky
oprava mojí chyby : Steve nezemřel...Steve žije dál..je mi moc líto jeho manželky Terri a jeho malých dětí,že jejich táta odešel takhle brzo..Steve Irwin byl opravdu velký člověk a jeho smrt mě velice zasáhla.Je těžké si uvědomit že ho už nikdy naživo neuvidíme...neuslyšíme...ale n naších srdích ho budeme vídávat a slýchávat navždy...Pocta Stweu Irwinovi
-
-
steve můj vzor
Musím říct, že Steve mě dostal hned co jsem ho poprvé uviděla, proto pro mě nebyl problém vybrat si téma k maturitní slohové práci. Popsala jsem Steva a jeho život a nakonec to byla nejlepší práce ze třídy. Je vidět že Steve zaujme opravdu všechny. Čest jemu. -
Steve Irwin
Tak už to jsou 3 roky co Steve zemřel ,ale v naších srdcích je stále často se dívam na stránky od steva a hlavně na videa.Ted zrovna každou sobotu běži na nově lovec krokodýlu s roku 2004 tak jsem ráda že konečně to aspon nějaka televize dala a mužu se dívat na Steva a hlavně je to česky nadabovane tak to je super ....... *14* -
-
Re: Steve Irwin
som rada ze si o stevovi mislis to coja bola bi som rada keby sme sa mohli skontaktovat. aj ja mam strasne rada steva. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
škoda
*9* škoda ho, byl skvělej -
Steve Irwin
Ano jeho velká škoda *9* .Lovcu krokodýlu je málo a on k tomu byl z nich nejlepší.Hodně proslavil park o který se staral.Sbohem Steve Irwine *9* -
Jj byl to ruler... :/ R.I.P
-
Je mi z toho moc smutno.Vše je pomíjivé, ale příroda je "věčná" a on pro ni a tudíž i pro nás všechny udělal opravdu moc a moc. Dal nám poznání, a za to mu moc děkuji. Veliká škoda velikého a schopného člověka. *9*
-
Crocodile Hunter..
Škoda takových lidí, steve byl opravdu skvělý chlap a táta. Alespoň že zemřel tam kde to měl nejraději a to v přírodě mezi zvířaty. Nepochybuji, že jeho žena a později i děti budou pokračovat v tom co on dělal a tolik miloval. Je mi to opravdu moc líto, jeho pořady se mi moc líbily.