Přejít na výpis diskuzí

Steve Irwin

OSOBNOST 31.12.2006 
80 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rejnok

hele proc o tom rejnokovi takhle mluvis myslis ze by to pomohlo kdybis ho rozdrtil a steve by te za toto urcite nepochvalil takze sa trochu krot hosanku jo? *7*
  • 12meggy12

.-(

to je tak smutný achich ouvej .. jojojoj:´-(
  • proč sis nemohl vybrat běkoho ineho :´-(

proč proč proč tuhle otázku si poklada většina z nás.Jako by nemohl zemřít někdo jiny třeba někdo z tokio hotel nebo ja nvm prostě někdo iny ale ne zrovna steve.Ten kdo řika že to byl blazen tak to je totalní ............. a nic o tom neví tak at ratši drží hubu.Pro mě to byl velky hrdina,ktery se dokazal postarat o rodinu o zoo a ještě stíhat natačení a kdo ví c ještě.Byl to muž z velkym M a navždy zustane v mém srdci navždy on mi změnil pohled na svět a on je prostě Muž ktery změnil naž SVĚT. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • Re: proč sis nemohl vybrat běkoho ineho :´-(

Ahoj souhlasim s tebou!!!!Nechápu jak někdo může napsat,,splnil svuj ucel´´!!!!Mohl umřít stářim, měl dvě malé děti a jeho osmiletý syn na pohřbu řekl že byl táta hrdina!!! Milá gábi kdybys byla Terri a přišla takhle o manžela tak bys sem takovýhle komentáře nepsala!!!!
    • Re: proč sis nemohl vybrat běkoho ineho :´-(

zemřel protože splnil svůj účel na téhle zemi, to pochopíš možná později.byla to jen otázka času, to musel tušit každý kdo ho díky dokumentům znal. a jeho smrt byla také osud. kdyby ho zabil had nebo krokodyl,jeho předchozí práce by ztratila smysl, protože lidi by si říkali " a stejně ho pak dostal". on věděl že zemře brzo, říkal to i své ženě.proto tak makal a tolik toho udělal.ted je na nás abysme pokračovali:)
  • A ted je mrtvy... Probodl ho rejnok pri nataceni dokumentu... Skoda takovyho chlapa *9*
  • Tak tohoto jsem se opravdu bál, byl fakt jeden z nejlepších, byl super jeho pořad jsem měl fakt rád, byl totiž zábavný, naučný a navíc s ním byla sranda, vždycky mě na něm fascinovalo jak si vzal do ruky nějakého smrtelně jedovateho hada nebo něco takového a s úsměvěm k tomu komentoval:"Tak toto stvoření nikdy neberte do ruky, může vás jedním uštknutím zabít". Přitom on se s ním doslova mazlil. Doopravdy vzdávám hold takovému člověku, byl nej... Je ho velká škoda:(
  • Byl to velky clovek, ktery by mel byt inspiraci pro vsechny!!!Ale urcite nechtel zemrit na smrtelne posteli ale takhle, ale uurcite ne tak brzo *9* *9*
  • love

Steve je moje největší platonická láska a myslím že ještě hodně dlouho zůstane... Opravdu sem ho hrozně milovala a hlavně bych chtěla jít v jeho stopách. Teda asi nebudu krmit krokodýli ale rozhodně chci být taky taková ochránkyně přírody a zvířat, jako byl on. Nikdy na něj nezapomenu, tak ať se ti tam nahoře líbí, Steve!!! *14*
  • karinkas

karinka S

Zdarvím všechny tady v klubu.Musím teda řict ,že už to je 2 roky co tady Steve není ale ja si pořád myslím že to není pravda a on stále žije je to hrozné ,ale je to tak protože kolik věcí Steve udělal pro tu svou zoo a pro rodinu ,ale v naších srdci nezemřel a je tam stále ,často se dívam na jeho stránky a na videa .Jsem ráda že Terri je tak sílna osoba a děla to co Steve dělal a hlavně ji pomáha její dcera Bindi a samozdřejmě taky syn Robert moc jim držím palečky a přeju jim všechno dobré at se jím daří papapa *14*
  • Kniha Steve a já

Právě vyšla v češtině kniha "Steve a já, můj život s Lovcem krokodýlů". Napsala jí Stevova žena Terri po jeho smrti. Více na webu www.steveaja.cz
    • kevin91

Re: Kniha Steve a já

tu knihu jsem četl...je moc pěkná a je vidět že je opravdu psaná osobou ktreá ho znala nejlíp :-)
  • kevin91

zoo

někdy bych se chtěl jet podívat do Australia Zoo..protože ta ZOO je důkaz jeho tvrdé práce a píle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit