Přejít na výpis diskuzí

Taťána Kuchařová

OSOBNOST 31.12.2006 
243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No prostě jste jednička s hvězdičkou *14* *14* *3* *3*
    A já *16*
  • Měla jste tenkrát ve stardance vyhrát Vy. Protože jste byla nejlepší a hlavně si myslím že úplně nejlepší ze všech kol stardance :))
  • Táničko jste velice nádherná žena-úplná Bohyně
  • To máte dobré. Lepší než já. Já ji viděla loni naživo a hodně zblízka, stála hned za mnou a skoro jsem se zděsila.
  • Prohlédla jsem zde ty fotky a nepoznala bych ji už dneska. Vypadala úplně jinak. To ale nemění nic na tom, že mně se nikdy extra nelíbila. Úplně normální, obyčejná blondýna. Nechápu co na ní kdy ta porota viděla.Po českých ulicích chodí větší krásky a ještě jsou i bez plastik. A taky si nemyslí, že nejdůležitější v životě je vyhrát nějakou soutěž krásy a proto se taky ani nepřihlásí. Takové to: nejkrásnější dívka v republice, to mi odjakživa vadilo. Oni viděli všechny holky v republice? Missky, to jsou jen holky, které se do téhle soutěže přihlásily a porota, je nevím podle čeho, vybrala . Měli jsme ale krásné Missky, třeba Moniku Žídkovou. Podle mě, ta byla nejkrásnější ze všech. Ale tahle mezi ně z mého pohledu rozhodně nepatřila . Jediné co je tak, že je vysoká a má dejme tomu dobrou postavu ,dlouhé nohy a myslím, že to jí i vyneslo vítězství. Ale modelky tedy mívají lepší těla a ona navíc ještě s umělýma prsama. Což už ale dneska má taky skoro každá. Její otec se tehdy nechal slyšet,že do jejího vzhledu hodně investovali. No, že by to šlo tehdy vidět. Nevím jak vypadala před úpravami, ale stále se to nějak dalo. Ovšem dneska když ji vidím.... vypadá jako zachovalá 40cítka, plastiky všude. Hlavně jak neustále zapírá, že žádné nemá. Proč tohle dělá? Vždyť tím jen u lidí ztrácí body. Taky si pamatuji,že chodila s radním Richtrem a několikrát jsem ji slyšela mluvit. Bohužel pro mě, protože tímhle u mě ještě více ztratila. No ale i tak, je to naše jediná Miss Wolrd a neměli bychom být hrdí? No, já tedy bohužel nejsem .A kdyby to taky nebylo u našich sousedů v Polsku, tak nemá šanci, to víme všichni. A prosím, nechci tady komentáře typu, "jen jí závidíš". Kdepak. Já jsem se sebou spokojena.A s tím dokonalým stylingem na Miss, s profesionálními vizážisty....Nemohly by ty holky soutěžit třeba v teplákách a nenalíčené, abychom viděli jaké jsou pak krásky. Nalíčená, upravená je skoro každá pěkná a ještě do toho ty plastiky, nějaká ta dieta, a jsme královny krásy všechny. To jediné co musíte mít je potřebná výška, zbytek se nějak dodělá. Já nemám problém uznat, když je nějaká ženská fakt pěkná, uznám to, byť mi třeba bude zcela nesympatická. A kdybych měla už závidět, vyberu si jiné naše krásky. Třeba některé naše herečky jsou mnohem krásnější a zajímavější než modelky, missky. A když závidět, tak jen přirozenou krásu, kterou byla dotyčná přírodou obdarována. Závidět téhle není co. Leda by některá z vás toužila vypadat v 27 na 40. To pak samozřejmě se může Táťáně její krása závidět. Mně je 26 a jsem ráda, když mi někdo tipne 20 *1* Díky za přečtení. Krásný den *4*
  • Už to není to co to bývalo.Od začátku to byla moje favoritka a nikdy jsem nepochybovala,že je to naše nejpůvabnější Češka.Přišla mi tak hezká proto,že jsem ji viděla naživo těsně po tom,co vyhrála Miss a byla ještě přírodní.Bohužel jsem ji znovu nedávno viděla a sotva jsem ji poznala.Už nemá ani polovinu své krásy a vypadá spíše jako zmalovaný kluk v paruce.Je mi to dost líto,protože jsem byla její velká fanynka :/
  • Jste inteligentní žena s výborný postřehem,napsala jste to famózně:)
  • Nepomlouvej tady Ondřeje,zmetku Luke.Aby si na tebe nedošlápl. Podívejme na slováka jak se tady roztahuje-utečenec. Seš na ňu nadrženej co,a nezapomeň to vymazat ubožáku trapnej :))))
    Ty se zmůžeš jen na nějakou vopelichanou slepicu.
    Máme tě delší dobu v evidenci.
  • Luky1987
    Mne se Kucharová zase líbí, ale Ondreje Brzobohateho nemusím
  • Luky1987
    Najkrajšia modelka *14* *14* *14* *14*
  • Hele lidi ona za to nemůže že si našla Ondřeje Brzobohatýho tak jim to alepon přejte
  • Jo!fakt neumím psát...!!!!

.
  • Chtěla jsi asi podvedla!...
  • Změna ....Ho povedla...!!!
  • Ho povedl

Ho povedla.....
  • Není,to si jen novináři vymysleli
  • Spekuluje se o tom!
  • Hej lidi,víte že je těhotná ?(s mým "miláčkem")-Brzobohatý *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *9*
  • Tak jestli má ona normální postavu, tak já jsem asi obézní :D A to si myslím, že já mám normální postavu xD
  • Ještě že tě lide neviděli v opravdové kráse bez liftingu, srostle obočí žádný rty. At žiji plastiky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit