Přejít na výpis diskuzí

Taťána Kuchařová

OSOBNOST 31.12.2006 
243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejlepší k narozeninám!!!!!!!! *4* *4* *3* *14*
    Moc vám to s Ondrou přeji,jste kráásný pár!!!!!!!!
    Hodně štěstí *14*
  • Všechno nejlepší k narozeninám *3* . Ať vám to s Ondřejem ještě dlouho vydrží *14*
  • Z môjho pohľadu sú víťazkami jednoznačne obidve... A každá v niečom inom. Fascinujúca kombinácia dvoch úplne odlišných žien a finalistiek Tatiany a Anny. Prvá bola dokonalá dokonalosť, druhá nedokonalá dokonalosť. Prvá kontrolovaný a premyslený prejav, druhá detská spontánnosť, radosť, plachosť. Prvá dôraz na techniku, druhá na emócie. Čo mali spoločné bola neskutočná túžba vyhrať a nepripustenie si možnosti porážky. Bol to zážitok sledovať ich spoločný boj: tanečný aj osobnostný. Nedivme sa, že vyhrala Anna: v jednoduchosti, uvoľnenosti a v hravosti je sila! V dnešnej dobe sme už unavení z tlaku "byť dokonalým", ktorý nám kradne slobodu a vlastné, obyčajné JA! :-) Tatiana a Anna gratulujem Vám obom! Boli ste skvelé. A to, ktorá z Vás vyhrala svedčí o preferenciách národa! A tie nemusia byť usmerňované jednoznačne závisťou!
  • NEnenene ... tak tahle slečna mi teda vůbec není sympatická, je taková uměla, příjde mi že je tak po 5-ti plastických operacích
  • tatana jsi myslí jak je zajímava i tan její Ondra tancil lip a je to taky prkno... vim ze je nemam soudit ale fakt me to štve kydyz Onder furt vyhrava nezasloužísito kdyby tatana tancila s nekym jinim tak jí fandi *6* *8*
  • No to je jedu, to by se jeden zalekl, kolik negace se sneslo na hlavu Taťany....Jste všichni k smíchu!!!
    Já taky, jako někteří z vás, fandím Aničce, ale to proto, že Anička je mi sympatická a působí skromně a myslím, že tento úspěch by pro ni byl důležitější než pro Taťanu. Ta sbírá uspěchy na každém kroku a je hodně známá. Ale hodnotit bych se ji neodvážila. Neznám ji....ale ty hrůzy, co tady o ní píšete jsou hloupé a povrchní. Takže by bylo vhodné, kdby jste nepsali o povrchnosti v souvislosti s ní. Vždyť nejste o nic lepší. *3*
  • Prosím vím že tančíte krasne ale Honzonech taky vyhrat nekoho lepšího *6*
  • Držím palce Aničce.Táňa možná tančí dobře, ale strašně mi vadí, jak se chvěje, aby byla nejlepší.Asi si nedovede vůbec představit a připustit, že by to bylo jinak. nička si to užívá, je milá, není křčovitá, snad její jediná vada je, že není Miss. A také mi vadí na veřejnosti ty jajich oblizovačky s Brzobohatým. To se dělá v soukromí.
  • To ,,telátko,, patří sem
  • S tímto příspěvkem nezbývá než plně souhlasit.Prosím vybírejte příště ,,lidovější,,objekty a ne nějakou ,,Miss,,těch je všude tolik,že s nimi budeme brzy dláždit chodníky,je jich moc a jak se říká,,Všeho moc škodí?,!!!
  • Bože ty telátko kolik je ti let???
  • Naprosto výstižné !!!!!!!!!!!
  • Vůbec se mi tato ,,dokonalá krasavice,,nelíbí,hlavně ten nabobtnalý horní ret. Do soutěže Star Dance se nehodí je příliš výrazná a při pohybu zbrklá,její tanečník J.Onder jí mnohdy nestačí,její pohyby jsou křečovité z důvodu vyniknout za každou cenu!! Ondřej Brzobohatý je miláček,výborný herec a hudebník,ovšem sl.Kuchařová se k němu nehodí vypadá mnohem starší než ve skutečnosti je!!Já jí nefandím,je mi mnohem milejší Matěj Rupert,Šárka Kašpárková Imrich Bugár atd.Je zajímavé sledovat tyto soutěžící jak se rozvíjí jejich taneční um,a na to ta soutěž je!!
  • já ji táááák miluju,je užasná ani se nedivim že je Miss World *4*
  • Myslím si že Taťána se k Ondřeji hodí.Miluju StarDance.
  • Viděli jste její video na www.mui.cz ? Je úžasné
    Už jsem se stala členkou :-)
  • myslím si o ní že je sympatická i když v gymplu hraje mrchu :DDDDD
  • ahoj chci jen rict ,ze jste sice pekna ale herecky vykon a to vim ze to neni snadne prosim odlozte.je to prehrane a omlouvam se ale divne mluvite jako by jste spatne mluvila.preji hezky den.s ondrou brzobohatym jste dvojka on je super schopny a vy se k nemu hodite jste takova blondyna trochu promin te jednoducha ale pekna a tudiz uspesna.nadaci atd chvalim .ti je jiz jednoduche zaridit a reklama super ne? hloupa nejste to ne.pekna taky.oblbnout umite.takze se dari a at se dari dal.cauky fanousek
  • Dobry den Tatiano, chci Vam poprat mnoho stesti v zivote.urcite jste uspesna(pokud uspech berete s povrchni stranky jak je vidno uspech kdekdo vidi jinak:) krasna zena co byla ve spravny cas, na spravnem miste a diky tomu vase sebevedomi nabylo takovych rozmeru, ze pokud s vami nekdo nesdili sympatie, prikladate to za dusledek zavisti neschopnosti ci hlouposti ? jak vznesene nadnesene chovani schovane za usmev.chci vam poprat stesti ,opravdovou radost s vlastnim miminkem a do budoucna trochu pokory aby nebylo videt v ocich, ze ve skutecnosti jste velice zamerena na sebe s myslenkami ona to jak jste krasnejsi a neco vic nez ostatni.krasa vychazi zevnitr.a ac mladi dela chyby jisteze.pochopite..a nebojte dnesni svet se necha lehce oblbnout usmevem, ze:)
  • http://img.ahaonline.cz/img/18/full/1850006_.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit