-
miluju jíííííííííííí a přeju jí hodně štěstí s Ondřejem!
-
Mě se tatána taky líbí je hezká holka ale má hodně plastik zvětšené rty,nos,prsa-jako je hezká pořád ale bývala hezčí a ten horní red má strašný,vypadá jak kačer to musíte všichni uznat že ty plastiky jdou vidět a ani náhodou je nepotřebovala...
-
Ahoj moc se mě nelíbí ani jí nemusim , mysli jak chodí s Brzobohatým tak ona se k němu nehodí , ale každý má svůj názor upřímě se mi nelíbí :( boužel. *9*
-
No ještě žes mnám to řekla, jinak by jsme to nevěděli. *1* *1* *1*
-
No nevím, dřív se mi líbila víc. Jednu dobu byla opravdu krásná, ale teď začíná vypadat sž nechutně.
-
Tohle je opravdu Miss World, to je nejlepší a nejúspěšnější česká modelka.
-
Taťána je podle mě jednou z našich nejúspěšnějších modelek v zahraničí a já jí to přeju. Není divu, krásná tvář, vlasy i figura. Ta se neztratí.
-
Taťána se mi líbí a myslím, že Miss World vyhrála právem.
-
na školních fotkách vypadá líp není tolik přeplásaná make-upem :)
-
Když si čtu ty vaše příspěvky, tak se celkem bavím. *1*
-
To není závist a nauč se psát...
-
vše neeeeeeej Tat'ánko :))
-
Všechno nejlepší k narozeninám hodně štěstí zdraví *4* *4* a krásné a veselé Vánoce a krásný nový rok 2012 *3* *4* *15*
-
prostevsechno.blog.cz
ahoj, prosím podívejte se , děkuju moooc :D -
Vsechno nej nej *15*
-
Je pěkná, vyhrála to právem. A ke narozdíl od Štoudkovice krásná. Štoudica jje ošklivá, kostnatá a divná...
Když jsem zahlídla Táňu, tak ta je krásná. Ale Štoudková? hnus..... -
No přesně, ty fotky je samá retuš, jinak jako ty modelky moc hezký nejsou, to já taky o sobě můžu říct jak jsem sexy když jsem na fotkách hodně vyretušovaná.
Jak například Hanychová, když je nenalíčená ak je docela ošklivá. *7* -
aaaaaa
Je opravdu lrásná a miss word vyhrála URČITĚ PRÁVEM -
Re: tana
kdo ji tady zavidi prosimte,mozna tak ty, ale ja rozhodne ne, a clovek muze vyjadrit nazor kdyz se mu nekdo nebo neco nelibi ne?od toho ta diskuze je, kdyz je zenska krasna reknu to ze je krasna ale kdyz vypada vyumelkovane a neprirozene jako Kucharova,tak vyjadrim nazor ze se mi nelibi,krasna zena je Karolina Kurkova nebo Petra Nemcova.... -
Re: Taťána Kuchařová
jestli ty si v zivote krasnejsi zenu nevidela,tak si asi tech zen opravdu malo videla, na svete je tolik o mnoho krasnejsich zen jak ona, i na ulici co potkavam holky a jsou zajimavy, prirodni,krasny a ne jak tahleta, ktera vypada na 35 s plno makeup, obtloustlejsi postava, nejaka plastika, nerikam ze je oskliva ale taky zadna slava to neni..........priklad nadherny zensky Adriana Lima to je prekrasna zena s krasnou postavou a prirozenou, krasnou tvari a ne tahle umelina Tááňa K.