-
Nesouhlasím s tím, že Taťána má normální postavu!!! Kdo tady máte účet prosím upravte její profil. Vždyť je to Miss World! Já bych tam napsala postava: hubená
Prosím upravte to
Děkuji -
Všechno nejlepší k svátku *3*
-
jsi úúúúúžo jsi nej. *14* *14* *14* *4* *4*
-
No tak 2cm ta nezabiju
-
tana je super skoda že nevyhrala doma jsme ji fandili *3* *1* *2* *15*
-
ona je hezká to se musi nechat,ale to je tak vše neříkám,že nemůže být v pohodě,ale něco mi na ní nesedí
-
ptakopysk no : http://img.ahaonline.cz/img/18/full/1850006_.jpg
-
Měří prý 177 ne 175 cm jak je uvedeno..
-
Je pravda, že si nechala zvětšit vrchní ret? Zdá se mi, že od jisté doby vypadá trochu jinak.
-
mam ji rada ale hci chodit s ondsro
-
Raději bych přála ONDRÁŠKA BRZOBOHATÉHO Kristýně Leichtové jejich milostné scény v gymplu s(r)učením omezeným byly moc hezké krásně se k sobě hodí . *14* *1*
-
pravdomluv mas pravdu.
-
už vás mám dost vyjadřujete se o ní jako kdyby ste ji znali znáte ji??? tak ji neUrážejte je moc hezká *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
zapomněla jsem popřát 23.12 všechno nejlepší k narozeninám takže to píšu až teď.
-
s tebou fakt souhlasím nesnáším jí, a Ondru si ani nezaslouží.
-
všechno nejlepší k narozkám škoda že si nevyhrála ve stardance :)
-
No,já si o ní docela myslím že je to ta hloupá modelka co nemá školu atd....ale jelikož jí "vůbec"neznám těžko říct.Upřímě,docela dost mi vadí,že chodí s Ondráškem protože je sladkej a ona.....
Ve StareDance tančili fakt dobře,ale já jsem stejně fandila Kurtiškovi - je lepší než Onder.Ale jinak všechno nejlepší k narozeninám... -
Nelíbila se mi, ale změnila jsem na ni názor, když tančila s Honzíkem ve Star dance. Všechno nejlepší :)
-
Všechno nejlepší k narozeninám!! *4* *4*
-
A ve star dance jsi to sice nevyhrála ale pro mě jsi stejně vítězkou!
Tančila jsi nejlíp!!!!!!!
Děkuji že jsi do toho šla! *4* *3* *14*