Přejít na výpis diskuzí

Taťána Kuchařová

OSOBNOST 31.12.2006 
243 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gabi123

PROSÍM VÁS O HLAS...děkuji

ahoj :))
    PROSÍM O HLAS, JSEM DÍVKA ČÍSLO 24. NA STRÁNKÁCH inparty.cz/fotocasting/lipnik/
  • HAPPY BIRTHDAY!!!

Taťjáno přeji ti Vše nejlepší k tvým krásným 23 narozeninám *3* A zároveň ti přeji veselé Vánoce a Šťastný Nový Rok *4*
  • andrea3518

Re: Česko-Slovenská Miss

na prosto souhlasim a ty moderátoři a jejich vtípky byly na palivi *9* kdyby se to mělo brát jako komedie tak by to bylo docela veselý ale takhle je to jem akorát tak hodně smutný!!
  • Re: Re: ....

A JE I TADY VE FOTKÁCH ! http://foto.osobnosti.cz/tatana-kuc harova-460164
  • martinzachjenej

Re: Obydlí

v New Yorku !!!!! *15*
  • magon

Re: ....

tady je bez nalíčení a je nevýrazná !
    http://www.blesk.cz/clanek/celeb rity-domaci-celebrity/139475/tatana -kucharova-se-do-roka-provda.html *15*
  • Re: Re: hghgfh

No tak zase fakt se nedá říct že by byla Kuchařová nejhezčí taky mam takovej názor že je plno hezkejch...prostě je to blondýnka jako každá druhá misska.. fakt už mi to tak příde . *7*
  • Re: Re: TaŤana

Tady nejde o to že je namalovaná ale o to že prostě každá holka by mohla mít umělý kozy a já nevim coještě jít do soutěže a hned by se na ní každej koukal jinak, taky mi to příde a souhlasim s tim prvním názorem a to úplně. Fakt moje řeč.Je docela málo missek který třeba nemaj ty rty přifouklý a nebo prostě maj uplně všechno přírodní bez jedinýho zásahu něčeho podobnýho. *13*
  • ....

No na některejch fotkách vypadá jak náká rajda, na jinejch zase jako obyčejná tuctová holka a na vyretušovanejch fotkách vypadá snad každej dobře... *7*
  • Obydlí

Mohla bych se zeptat v jakém městě ted Taťána bydlí??? *5*
  • Česko-Slovenská Miss

Slečno Kuchařová tenhle pořad byl strašný průšvih.Bylo to o ničem,nezáživné a o moderátorech se raději nezmiňuji.Jediné co by stálo za řeč byl zřejmě Karel Gott kterého jsem neviděla protože jsem tento pořad nedokoukala do konce.
  • Re: Miss

Jako je to češko-slovenka a neni Američanka,ale je nejhezči z tich co byly na MISS WORLD!!! *3*
  • Re: Re: Co to je?

Styd' se sama!!!!tana se nema zaco stydět!!!!Je krasna(nejkrasnejši)!!!A přestante ji pomlouvat!!!!vy jenom ZAVIDITE!!!! *15* *15* ona je *4*
  • Re: postava

no ona má divnou postavu od pasu dolů je špalkovitá a to odjakživa *9*
  • Re: postava

proto asi ani neni na fotkách zepředu
  • postava

na ty fotce ve spodnim pradle se zlatou stuhou a nejakym šifonem nebo co toje...tak tam má dost hroznou postavu...nikdy jsem si to ho nevsiml vzdycky jsem říkal že je dokonala ale tady mi prijde postaviou dost chlapská jinak v obličeji pekná...zdarec
  • veronica.m.

nechapu vas

ona je krasna moc moc primo dokonala ... a nevim co t tady kecate ze ty veci ma pujceny jako kabelky atd... ona si to kupuje protoze ji je jedno jestli si to veme jednou na sebe a nebo to tostave treba kdyz je tvari chanelu,dioru,prady atd... atk to od nich dostane aby jim delala reklamu .... ona si to muze dovolit je krasna ,uspesna , malda ,chytra -proste dokonala zenska ktera ma i chyby!!!! *1* *15* *14*
  • Mooc pěkná...

No protože bydlím kousek od Opočna (odkud modelka pochází) tak mám tu čest mit doma její vlastnoručně podepsanou fotku - moje mamka totiž pracuje s jednou paní která je její teta...jestli nechcete nevěřte...ve škle taky nevěřili až když sem přinesla fotku... *3*
  • sweet.anne

Taťána Kuchařová

Je naprosto úžasná. Žádná jiná Miss už se jí nevyrovná. Krásnější ženu jsem v životě neviděla. *14*
  • umělá

Taťána je jak umělá. Není vůbec přirozená.Neříkám že není hezká ,ale o ženskosti mám jiné představy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší