-
Tána
Víte o to že se jí líbil Malátnej Z Chinasek? -
Re: Taťána?
Trefně vystiženo. Plně souhlasím s Mafkou. Pro mě je také strojená a bez osobního kouzla. Ten její chlap jí k popularitě také moc nepřidá. "Darin" to neznamená, že když někoho nemá ráda, že mu musí závidět. -
Re: Taťána?
Víš to je její věc s kým chodí...A "patolízal" může být v práci, ale v osobním životě je jinej...nebo může být jinej..Takže jediná patolízalka jsi tady ty...starej se o svojeho chlapa a nezáviď... *5* -
Taťána?
Je krásná, o tom není pochyb ale působí na mě jako studená, odměřená a povýšená třicátnice.
K vítězství jí významně pomohlo to, že se soutěž konala v Polsku. S Poláky jsme kamarádi a mají podobný vkus jako Češi.
Dost jí na pověsti ubírá i fakt, že chodí s tím "modrým patolízalem" z radnice.
Znám jiné a hezčí holky, které mají daleko větší osobní kouzlo. Třeba Jitka Čvančarová je mi moc sympatická.
Taťány "ušlechtilý a oduševnělý výraz" který je pro ni už typický na mě dojem nedělá. -
TÁŇA
MILUJU TÁŇU, JE SKVĚLÁ!
JESTLI JI TAKY MILUJEŠ, PŘIDEJ JÍ NA STRÁNKY
HTTP://WWW.PROSTEMULLUJ U.CZ !!!
*8* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
je skvela
je skvela a nadherna pise se o ni skvele ma tam presne infirmace *1* *5* -
Blbé informace
Nejsou to trochu špatný informace?!!! narodila se v Opočnu a navíc dnes už je to ČR!!!!§ *13* -
Taťána je nádherná žena
Říkejte si co chcete, ale Taťána je podle mě náherná žena, která si na nic nehraje, je svá a svůj titul si právem zasloužila. -
tana
Myslím,že jí to mnohem víc sluší,když je namalovaná jen tak decentně.Příliš make upu z ní dělá kýč. -
Re: slovenka Taťána
To musel být opravdu Slovák jak poleno,když se jmenuje Kuchař *1* -
kuchařova
Já si myslím že Tána je jako každá holka ale když vás vezmou do parády vizážisté tak je zase z každé holky uplná bohyně takže nevidím žádny rozdíl v kráse ale, snad v chování a vystupováním je tána vyjmečná a proto je zajimavá ale né uplná ta kočka takových pravě je dost *3* -
...
podle mě je hezká,nebo teda aspon na těch fotkách jí to sluší *3* -
Taťána - Úřad práce P3
Já jsem Taťánu potkala na Úřadu práce P3, má tam tetu, která má všechny její fotky vystavený na stole a mediálního poradce. Vešla jsem do místnosti a pozdravila mě jako první což je OK. Je to taková ta "hvězda třídy mno". Veronika *4* -
Re: kucharova
Je sice pravda, že ji líčí vizážisté, ale pochybuju, že by nesměla říct svůj názor, kdyby se jí to nalíčení nelíbilo... Pokud ovšem má vkus... Navíc Táňa v jednom rozhovoru řekla, že v době, kdy byla Miss World, často vizážisty k dispozici vůbec neměla a musela se tudíž líčit sama... Jinak já osobně jsem toho názoru, že není ani tak nepřirozená vzhledově, jako spíš svým chováním. A co se týče té závisti: Nevim, jak ostatní, ale já osobně jsem sama se sebou spokojená, a nechápu, proč bych měla Taťáně závidět, že vypadá o deset let starší, než ve skutečnosti je, a že o ní celkem dost lidí tvrdí, že je nepřirozená a neupřímná (což já mimochodem rozhodně nejsem). P.S.: Barvu vlasů mám svojí. *3* -
kucharova
Ahoj vsem.Mam na vas vsechny takovy dotaz.Neustale jen ctu jak je neprirozena a ze,je to 'jen' hloupa blondyna,ale zapominate ze,ji lici vizaziste.A kolik z vas ma na hlave svou barvu?Je jedno jestli se nabarvite na blond nebo na cerveno.A hlavne sama mam skusenosti s modelingem a vim,ze tyto nazory vyvolavazavist,co holky? -
Taťána Kuchařová
Já osobně teda nesouhlasím s těmi, co píšou, že je Táňa přirozená - mně se naopak zdá být dost neupřímná. Jsem sice moc ráda, že právě ona vyhrála Miss World 2006, ale jen proto, že tam reprezentovala Česko. A určitě je krásná, ale když je výrazněji nalíčená, tak vypadá hrozně. -
Tuctovka
Je hezká,to jo,ale je tuctová..není na ní nic výjimečnýho..sorry..jestli chcete vidět hezkou ženskou,podívejte se na Christinu Ricci -
Re: HADAŠOVÁ
i když si myslíš že je hezčí(i když neni ale je to tvůj názor a já ti ho brát nebudu)tak je mnohem inteligentnější......chytřejš -
Re: Re: hghgfh
Nechápu, proč ji urážíš za její názor. Mě se ta Eli líbí také mnohem víc než Taťána.. -
Re: Taťána
Musím oponovat, nezávidím jí a přesto se mi nelíbí.. Opravdu bych nechtěla vypadat jako ona, připadá mi moc umělá a taky mi příjde, že vypadá starší než je... Ale je to jen názor, mám zkrátka jiný vkus na krásu žen.