Přejít na výpis diskuzí

Taťána Kuchařová

OSOBNOST 31.12.2006 
243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • otázka

ahoj,Taťána je úžasná a má moc krásné vlasy,proto by mě zajímalo zda-li má jen melír nebo si pomáhá i barvou.))) *5* *5*
  • taky názor

nyní hezká je to nikdo nemůže říct že ne, ale v dobách miss ČR a předtím byla jen obyčejná tuctovka v davu.Titul miss jí vynesl zřejmě mnoho zkušeností triků jak si pomoci vypadat ještě lépe. Méně makeupu jí sluší víc ,v době miss world byla jedna velká spudrovaná panenka s přemírou líčidel, poslední dobou i dost zhubla a vvypadá dobře. Jen vypadá opravdu starší než je jí ve skutečnosti.Ale fandím ji a přeji jen to nej. Jak tu již někdo psal stačí se rozhlédnout po českých ulicích běhá tam opravdu mnoho kráných dívek a to víc než je Táňa.
  • smiiisek

Narozeniny

všechno nejlepší taťiii *15*
  • ellain

hadšová co ju sem pletete!!!

Jak tu někdo psal že je hezčííí Lucie Hadašová tak: Přiznám se, neznám ji ale okamžitě co jsem si to přečetla jsem se na ni podívala!!! a musím vám říct že jsem se lekla....!!!!!!!! tak ošklivá jako Hadašová bych teda nikdy chtít nechtěla!!! a ted ještě jak vypadá bez makeupu jéééžíííííš *9* no a ted k Táni je mooooc hezkáá a tytul miss World si plně zasloužíí!!!
  • naty-katen

Narozeniny den před Štědrim dnem

No mít narozeniny 23.12. to nezáwidim. Ale přeju vše nej,nej a pár tý krási ještě na vrch! *1* *15*
  • blahopřání

Vše nejlepší k narozeninám přeje oddaný fanoušek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
  • yuris.sun

Re: Miss World

jo jo s tím bych s tebou souhlasil *4*
  • a.n.d.y

Re: TaŤana

A ty ji znáš osobně, aby jsi o ni mohl tvrdit, že má umělá prsa, zvětšené rty...? Podívej se na dnešní missky, která z nich není namalovaná? Jsou všechny, že? A koukni se na holky na ulici, která z nich je namalovaná? Skoro každá, že? A co chlapi, kterej není navoněnej nebo nemá nagelovaný vlasy, popř. obarvený vlasy? To je dnešní móda a pokud se ti nelíbí, tak s tím stejně nemůžeš nic dělat. Zkus se podívat na jiné fotky Táni (třeba z dob, kdy nebyla Miss) a uvidíš, že si je velmi podobná a není to tím, že by byla uměle vylepšená nebo nalíčená...
  • a.n.d.y

Re: HADAŠOVÁ

Ajajaj, myslím, že i krása se dá hodnotit a i když se ti líbí Hadašová, tady jsi na diskusi u jiné modelky...pro nás (pro fanoušky) mnohem krásnější, milejší, chytřejší miss...MISS WORLD!
  • a.n.d.y

Re: Nemá konkurenci

Úplně souhlasím s tímto příspěvkem, jen s jednou věcí ne a myslím si, že Táňa by taky nesouhlasila. Opravdu, nikdo nemůže být dokonalý, ani Matka Tereza, princezna Diana, Táňa, já, ty...prostě nikdo, pořád máme všichni na sobě co zdokonalovat a tohle by řekl snad každý. Ale chci říct, že Táňa je určitě vzorem pro dnešní holky, nejen krásou, ale vyjadřováním, vystupováním, chováním...Je to noblesa a elegance v jedno.
  • a.n.d.y

Názor na Táňu

Sice Táňu neznám osobně, ale znají ji mí přátelé. Každý má "nároky" na krásu jiné. Ač jsem holka, musím říct, že Táňa je opravdu krásná. Někomu se líbí Hadašová, někomu Christová, jiným Táňa. Já tuhle osůbku obdivuji, fandím jí a přeju jí hodně štěstí. Každý si může na veřejných diskusích psát co chce, ale lidi zamyslete se, vám by bylo jedno, kdyby o vás ostatní psali to co není pravda? Takže zkuste si Táňu nejdříve prověřit a pak si udělejte názor, ale házet na ni špínu a pomlouvat ji, i když ji neznáte je hnusný a jednou se vám to taky může vrátit.
  • Re: HADAŠOVÁ

to jsi asi slepej
  • Re: Re: hghgfh

proste na to ma tak ji to doprejte a nezavidte *3*
  • bohudik

Miss World

Uf to je teda ženská má snad všechno co k dokonalosti patří a My musíme být rádi,že jí máme *4* *4* *4* *4*
  • fdvgdf

Táňa je krásná, inteligentní a přirozená. Podle mě jedna z nejkrásnějších modelek vůbec. Má charakter a na nic si nehraje.
  • klara24p

Re: HADAŠOVÁ

s tím nesouhlasím:-)táňa má souměrnější obličej.
  • Nemá konkurenci

Ta holka je vážně nádherná!!! Říkejte si co chcete, ale nezískala by ten titul, kdyby to nebyla pravda!!! Vypadat jako ona, asi bych se zbláznila štěstím, ona je krásná, ona je dokonalá, ona je miss world...ona je Taťána Kuchařová!!!
  • Mám její autogram

Taťána si tento prestižní titul vážně zasloužila!Já prodávám autogramy podařilo se mi něco fantastického!Získat dva její autogramy.Dodnes tomu nemůžu uvěřit, že se mi to povedlo ale je to tak.Ale mě stačí pouze jeden autogram takžýe ten druhý je na prodej!Zájemci napište mi na mail dizzlinka@gmail.com
    Je to originál a je vážně moc krásný!
  • Tána

Tahle MISS SE STĚMA DNEŠNÍMA VUBEC NEDÁ POROVNÁVAT. tO PROSTĚ NEJDE!!!!!!!!!!!! oNA MÁ NĚCO CO TY OSTATNÍ NE A TO HLAVNĚ INTELIGENCI A CHARAKTER!!!!!!!!! Má jiskru a je strašně přirozená!!!!!!!
  • HADAŠOVÁ

Lucie Hadašová je hezčí ! MNOHEM *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit