Přejít na výpis diskuzí

Tereza Pergnerová

OSOBNOST 31.12.2006 
219 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Terezko,jste fakt moc dobra a nikdo by to tak nemoderovaljako Vy...jste nejlepší,Agáta na noční shpu překvapila,ale Bouček mne zklamal,asi hoporad někde vidíme a je opotřebovaných...děkujeme za Vas přirozený projev,pěknou češtinu,noblesni oblečeni s jakymhonosite,máme Vas rádi..tři starší obdivovatelky...
  • Terezu Pergnerovou jsem mela tady rada.
  • terka

Terezka je uplně supr držim ji palečky *3*
    • nika1979

Re: terka

nejjjjjjjjj modeatorka zpěvačka .supr užas.......... nain yes fenky jů
      ilove you iwant you posilam kisses terko .............. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Všechno nej blondýno :D :)
  • čubka

Největší kráva co je v televizi. Uřezat jí ruky, kdoví čím by máchala.
    • Re: čubka

Víš, co by řekla Terezka na tvůj názor.Děkuju.Víš, co říkám já:tvůj příspěvek je odraz tvé inteligence.Typuju to něco mezi 60 a 70.Asi na úrovni ryby. *4*
  • vzkaz

Terezko,moc ti držím palce a nenech se otrávit debilními útoky na tvou osobu.Měla jsem tě ráda v Esu a vyvolené děláš skvěle.Díky za to a drž se!!!!!!!!! *4*
  • Ona umí vážně skvěle moderovat.
  • Terezo, sorry, ale fotky, zachycující tvou kariéru, tu nejsou všechny, viď?
  • Terezko,SOS!

Terezko,přeji moc zdraví a pohody celé Vaší rodině,včetně Vaší maminky.Já jsem na místě Vaší maminky,ale bez toho krásnýho konce.Vážím si Vás,protože jste velká,pevná a silná.Moc ráda bych Vás chtěla slyšet,vidět,mějte se krásně a zdravě *14*
  • Terezka v poradu Mise novy domov uzasna. Je empaticka, lidska, moc fajn holka. Perfektne tam sedi.
    • To není osobní charakteristika paní Martino, ale role. Dobře hraje. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit