-
Stará jako já, ale totální troska. Vypadám asi o deset let mladší než ona. Jo, slávu neunese každý.
-
JSES NEJJJJJJJJJJJJLEPSI
-
Terezko, držím Ti palce. Ta myšlenka pomáhat lidem z dětských domovů, pasťáků atd. je moc hezká. Též drogově závislým. Myslím si, že děti z dětských domovů bez finačního a sociálního zabezpečení mají prioritu. Oni si svůj úděl nevybraly a jsou v životě nejvíc poznamenány.Ukradené dětství.Feťáci ano. Jistě mi dáš za pravdu. Měj se hezky a hodně penízek pro všechny. Vlaďka
-
Pro Terku
Ahoj Terez Teprve dneska jsem koukla na 13.komnatu,kterou jse si natočila.Víš i já jsem brečela,protože to co si prožila nebylo jednoduchý a já ti věřím,že už se do toho nikdy nezamotáš.Máš krásnýho syna a to tě snad drží.Víš ty si člověk který ze sebe nic nedělá a to je správné.Asi si to jako malá něměla lehký.Držím ti palce a máš opravdu překrásného syna tak so ho važ on tě bude potřebovat a ty jeho.S krásným pozdravem Verunka -
reklama
Když jsem slišel na radiu Blaník jak Tereza nabádá lidi hrát bingo,tak mě bylo z toho smutno. Kvůli penězům přemlouvá lidi aby se dostali do podobného bahna jako byla ona. Je mi z toho smutno, všichni jí drží palce a ona bez nějakýho studu svádí lidi k harardu. K automatům už je to jenom krůček. člověk by od ní čekal nějakou lidskou činnost proti těmto neduhům a ona si klidně na tom přividělává, snad né už zase na drogi.Společnost to stálo tolik peněz a usilí a ona se takle odvděčí, je to sprosté od ní. -
-
Re: reklama
Nauč se psát a pak kritizuj.Myslím, že to že Tereza někoho navadí je jen tvůj pocit. *3*
-
-
bojuj a buď šťastná
Fandím Ti stejně jako spousta ostatních. Velmi si Tě vážím. To, co jsi už dokázala je výjimečný. Taky velmi dobře víš, že život nejsou jenom výhry, tak Ti přeji, ať jich máš v životě co nejvíce. Všichni se snažíme žít jak nejlíp umíme a taky díky Tobě víme, že pokud to nevzdáme, vždy je ještě šance. Tak bojuj dál a buď šťastná. Jsem s Tebou. Za všech okolností. I když děláš chyby. Mezi náma ... kdo je nedělá? -
Ať se daří!
-
Klídek
Milá Terezko, přeji Vám mnoho síly v boji s BULVÁREM, přehlížejte jejich články, nejsou důležité. Mám Vás velice ráda a přeji mnoho pohody.Lenka *1* -
Terezko fandim ti...seš dobrá že si se z toho vyhrabala!! *4*
-
LASKA
Mila Terezko, vím,že dostáváš spoustu krásných vzkazů a věřím,že ti dávají velkou sílu bojovat s lidmi,kteří nevědí o čem je život. Byla jsi nahoře,spadla jsi dolů,tedˇ jsi nahoře,budˇ prosím opatrná na lidi kolem sebe.Věř jen sama sobě,dostala jsi novou šanci a já i ostatní ti věříme,že to dokážeš.Když jsek koukala na vyvoleni 1,byla jsem nadšena jak umíš využít dar,který jsi dostala,ale když se podívám tedˇ,mám o tebe strach,že bude něco za něco.Vím,že peníze jsou potřeba,ale za jakou cenu?Nenech si prosím zničit život,máš krásného a zdravého klučíka.Modlím se za tebe.Vzdrž *4*