-
Terezko, nedej se
Terezko, byla jsi skvělá, chápu Tvou situaci. Musel to být fičák. Zvládli jste to se slovenským kolegou na výbornou a dokázala jsi, že jsi profík. K Vyvoleným na Slovensku. Terezko, nedej se. Což ostatně děláš od začátku tohohle, na moderování náročného pořadu. Moc si Tě vážím, Terezko. Jablko nepadlo daleko od stromu Borise Janíčka. A jsem ráda, že to konečně víš.Mám Tě moc ráda, Terezko. A drž se. Jsi skvělá, přirozená, citlivá. Nenech se ničím a nikým otrávit. Vydrž do konce a hlavně potom. Přeji Ti moc štěstí. Zdraví Tě Jana -
obdiv
milá a krásná Terezko, tvoje včerejší vyznání tvému synovi v přímém přenosu mě dojalo a musím přiznat, že poprvé dohnalo k tomu napsat populární osobnosti. jsi báječný člověk a moc jsem ti držela palce, abys vyhrála svůj těžký boj a tobě se to podařilo, jsi silná holka a já ti věřila. Báječně si zvládla moderování vyvolených, nepatřilo mezi mé oblíbené pořady a koukala jsem na ně jen, abych viděla jak jsi den ode dne úžasnější. Držím palce, ať ti vše vyjde i v osobním životě. Přeji moc a moc zdraví a štěstí. pa Monika -
obdiv
Milá Terezko,byla jsi jedinečná při moderování Vyvolených. Svým pochopením s jejich momentálním rozpoložením jsi jim nesmírně pomáhala. Obdivuji Tvůj NÁVRAT a věřím, že Samuel na Tebe bude hrdý. Díky a vše dobré. Superbabča (tak mi říkají vnoučata). -
Milá Terezko, mám Tě moc rád, jsi krásné, chytré a inteligentní děvče. Prosím Tě drž se. Právě jsem shlédl pořad na ČT 1 o Tobě. Moc si Tě vážím, měl jsem Tě vždycky rád a bolel mi Tvůj marný boj s drogou ale dneska jsem si jist že jsi vyhrála, díky bohu. Bůh Tě miluje a byla by Tě škoda. Co bylo bylo, jsem rád že jsi v pořádku a jsem stále s Tebou. Tvůj příznivec Karel (63 let)
-
-
Re:
dnes. bude nova slavy 15 prvni kroky budetam terka pegnerova . jak ještě uvaděla eso, a mnoha////////// dalšich osobnosti.cz z 80. 90. 2000. atak dale
jeto v 20:00 hodin. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Terezko,všechno nejlepší k narozkám,hodně zdraví,štěstí a vše zvládni nejlépe co můžeš!!! Jsi báječná ženská a již dříve,když jsi uváděla Eso jsem Ti moc fandila.No a Vyvolení - ty byli s Tebou fantastické.Moc Ti to nyní sluší! A nedej na lidi co Ti píši.Zůstaň taková jaká jsi.Fandím Ti!!!
-
Terezka je NEJ!!!
Ahojky Terezko!!! Chci Ti jen napsat, že jsi můj velký vzor, jsi opravdu veliká osobnost a zasloužíš si obdiv všech!!! Lidí, kteří Tě pořád vidí jako feťačku, si nevšímej, je to banda hlupáků, co neznají život. Jsi opravdu skvělá, moderuješ výborně, jako moderátorku i člověka Tě mám moc ráda. Jsem Tvoje veliká fanynka a vždycky budu. P.S. Moc se mi líbí jméno Samuel a věř tomu nebo ne, bude se tak jmenovat můj první syn!!! A já jen pevně doufám, že bude stejně tak krásný, jako ten Tvůj!!! =) -
uf:)
no jako rychle sem to tady projel..a koukal po nejakym zlym nebo urazlivym odkazu....ale zadnej sem nenasel...:)) a to jsem rad:) Libi se mi, ze lide maji stejny nazor jako ja...ses pro me sympaticka..a skvela moderatorka..mam te rad:))) jo a ten kdo napsal nejakej zlej nazor, nebo se ho hodla napsat..at si me radsi nepreje:))) -
Ja pre Teba nemam slov,proste si pre mna niecim vynimocna,si mi velmi podobna,mozno preto ti celkom dobre rozumiem,mam rada ludi,ktori su podobni mne,pretoze mam pocit,ze mi aspon niekto rozumie.Rada by som sa s tebou niekedy stretla,velmi.
-
Trezko,prave sem se divala na 13.komnatu.vzdycky ses mi libila(sledovala sem Te v esu,v pohadkach..),ale dneska kdyz sem to videla..v nakych chvilkach mi az behal mraz po zadech.. ses dobra,ze si to dokazal!!!!drz se!!!packo
-
Andělíčku můj strážníčku
Ahoj Terezko! Slyšela jsem Tě v TV dokumentu zpívat písničku Andělíčku muj stážníčku.Moc se mi ta písnička líbí a chtěla bych ji mít.Je na nějakém tvém CD?Kde bych ji získala?Měj se moc hezky.S pozdravem Marcela