Přejít na výpis diskuzí

Tereza Pergnerová

OSOBNOST 31.12.2006 
219 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen pro tebe má milá hodná křehká terezko!!

Milá Terezko, Kdysi jsem poslouchala rádio ( frekvenci 1) a můžu říct že i když vás nevidím tak si vás dokážu živě představit. To vaše máhání rukama k tomu zářivý úsměv no je to zcela všechno báječný. Ve vyvolených ste byla přímo úžasná a líbilo se mi jak ste soucítila s Vladkem ale pro mě žádny vladko není pro mě jste VÍTĚZ VY, dala jste té reality show osobní a lidský rozměr. Myslím, že jste se našla a to néjen po profesní stránce. BLAHOPŘEJI K FAKTICKÉMU VÍTĚZSTVÍ (I NAD SEBOU), BUĎTE TAKOVÁ JAKÁ JSTE!! Byla to těžká cesta, se vyhrabat zpátky tak hodně štěstí i když už asi šťastná jste tak alespoň hodně štěstí aby se nevrátilo období hrůzy a stresů!! Ps: Jste má nejjjjjjoblibenější moderátorka. *4* " Mám vás ráda jako ženu ale i jako fantastickou moderátorku!!! *14* *14* A krásně zpíváte vaše cd mám doma a má maminka ho velice často poslouchá!!! Líbí se mi písnička Andělíček a Bůh je dětí!! *4* Ještě vám mam zkázat od mamky ať tolik nekouříte, prý vás vyděla v Praze někde v restauraci a kouřila jste jednu za druhou , ale neboj te mě to říká taky!!!!! *5* Nashledanou paní pergnerová a drž te se, už kvůli svému synovi a mamince. Co by tady bez vás dělaly? A co fanoušci? Nashle. Veronika email: verci.majlicek@seznam.cz *8*
  • Terezko

Terezko, posílám Ti jedno velký DĚKUJU!!! *3*
  • Je to baba ako iné....

Každé ráno vstanu a vzpomenu si na holku kterou jsem miloval.... a bola to pííí.. no ja taky nebol lepší... a co? Ale jde o to že ráno vstanu a vzpomenu si! A to je prima, pokud vztanu a vzpomenu si. A o tomto je ... milovat a mít rád. I když z toho nic nemáte a o tom to je. Dík za pochopčo.
  • Terezko si super!!!

Terísku,si super! Jsem ráda,že jsi zpět musím se opakovat,ale zkrátím to-si super!!! *4*
  • Terezko,mám Tě ráda ještě,když jsi dělala Eso.Ve VV jsi bombarďačka a děláš to dobře.Chci se zeptat,co Ti udělal Tony,že jsi na něj tak nepříjemná?Všimli jsme si toho už po několikáté.Jsi na něj vysazená!!!!!!Nám se nezdá špatnej kluk a je sympaťák.Zmírni,jsou tam i jiní.Držíme palce. *15*
  • Ahojík Terinko, si fakt super, nechápu, jak tě někdo nemůže mít rád!!! vždyť si super holka!!! *5*
  • Hodně štěstí a lásky Terezko *3*
  • ahojky...nemohl by mi někdo poslat více informací o Tereze Pergnerové??ještě dnes...pls
  • Milá paní Terezko, chtěla bych Vám říct, že jste nejkrásnější z celé Farmy! Jste prostě teď taková vyzrálá a vyzařuje z Vás specifická krása, což dělá taková ta životní moudrost, k níž člověk dospěje jen na základě strádání a životních omylů a kopanců, ten, co si celý život jen „válí šunky“ a jezdí na dovolené, k ní rozhodně nedospěje. Jenže ho to obvykle tím pádem ani nemrzí!!!
    Tak strašně Vám fandím, můj syn k tomu taky přičichl (ne k heroinu, ale k pervitinu), teď je jeho miláčkem "pouze" marijánka, svého času ještě v Olomouci jsme nevynechali ani jednu neděli kvůli Esu, teď se zas dívám kvůli Vám na Farmu. Všechno už jenom NEJ, máte ve mně velkou příznivkyni. Ti, o kterých jsem mluvila výše, těmi jsem myslela např. Chalupovy (kdysi hlavní dramaturg vysílání pro děti a mládež Jiří Chalupa, studio Kamarád), je to ten nejhorší Pražák a chlap, kterýho jsem v životě poznala, vůbec jsem to netušila, stěhovala jsem se do Prahy za jeho o sedm a půl let mladším bratrem, ing. Ladislavem Chalupou, a jsou z nás nepřátelé na život a na smrt, zrovna tak je příšerná jeho žena Růžena a dcera Monika. Takovým lidem přeju jen to nejhorší. Vám jen to nejlepší! Pa a pusu!
    Jana Květoňová, rozená Olomoučanka, po velké povodni přestěhovaná do Prahy, dnes Odoleňanka (Odolena Voda), 58 let *4*
  • terezce

terezko jsi nejlepší zůstan taková jaká jsi preji hodně štěstí *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit