Přejít na výpis diskuzí

Tereza Pergnerová

OSOBNOST 31.12.2006 
219 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Davis: Ty nejseš lepší!!
  • jsi super

Ahoj Terezko,je mi sice jen 10 let ale vím co jsi prožila.Sleduji vyvolené a vyděla jsem 13 komnatu.Také jsem si prohlížela tu knížku a k narozeninám si přeju tvé CD.A strašně moc budu ráda už když si tohle přečteš a ještě radši budu když mi se Samuelem napíšete na tenhle e-mail girl.barca@seznam.cz A třeba kdy máš autogramiadu. P.S. pozdravuj Sama *3* *1*
  • Text Vašeho příspěvkuahoj terezo moc si mě překvapila mám tě moc ráda že uvádiš tu farmu doufám že tam odejde ten kubí co se zamiloval asistenta režie měl jít přič oba ten se chová jako hulvát toběto taky překvapilo že je *12* fandím ti dej kubovi těškou otázku
    děkují
  • seš SUPER

Ahoj Terezko seš ta nej nej moderátorka. Když si moderovala Eso tak mi sice bylo něco kolem pěti let ale nezmeškala sem ani jeden díl. Seš SUPER akorát je škoda že moderuješ jenom Vyvolený. *15* *3* budeš mít teť někdy autogramiadu?
  • ahoj

Ahoj Tery snad si na mě pamatuješ já jsem byla v 1 VyVolených na duelech *3* pamatuješ prosím napiš mi e-mail *14* díky Kačka
  • ahoj,kdo je fanda,jak já a má na Terku mail,prosím o poslání,pá
  • Ahoj

JSEŠ SUPER ,HEZKA,NO PROSTĚ JSI DOBRA A NAPIŠ PAPAAPAAPAP hONZA *4* *3*
  • hurvinkovamorticie9

Terka Pegnerova  Ma narozenini  mi mamé přani jediný  štěstí zdravi  at natočí dalši dily pořadu Mise novy domov

• TERKA

AHOJ TEREZKO JSI FAJN HOLKA.V TELEVIZI PŮSOBÍŠ STRAŠNĚ PŘIROZENĚ.MYSLIM SI ŽE JSI TAKOVA I V ŽIVOTĚ.DRŽÍM TI PALEČKY V ŽIVOTĚ I V LASCE!!HANKA Z MORAVY
  • TERKA

TEREZKO PŘEJU TI BRZKÉ UZDRAVENÍ,TY TO URČITĚ ZVLADNEŠ.BYLO TOHO TED NA TEBE MOC TAK TED ODPOČIVEJ A NAČERPEJ NOVOU SÍLU.DRŽÍM TI PALEČKY!HANKA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit