-
TERCE
AHOJ TEREZ . MÁM TĚ MOC RÁDA, TOTIŽ JÁ TĚ MĚLA POŘÁD RÁDA . I KDYŽ JSI UVÁDĚLA ESO . ZAJÍMALO BY MĚ CO TED DĚLÁŠ . POKUD JSI V POHODĚ TAK JE TO ZKVĚLÝ. ALE PREJ SI ZASE SAMA . DOUFÁM , ŽE SE TO U TEBE BRZO PROLOMÝ. TO TI Z CELÉHO SRDCE PŘEJE . EVA. *3* *14* -
Ahooj, jestli se nekdo z vas zajima to Terezu Pergnerovou a chtel by si o ni psat, ozve te se na muj mejl..- s_sarka@centrum.cz
-
*10*
-
sorry
Ahoj Terez, pamatuješ, jak jsi byla v tom malém městěčku Týn nad Vltavou? Povídala jsi si s námi a mě moc mrzí, že jsem nevhodně smála *9* vážně to nebylo na úkor tvého syna, protože sama jsem "vychovávala" několik dětí a mám představu, jak to pro něj musí být těžké slyšet takovou hroznou věc o svojí mamince v televizi. Na tom, co se mu stalo neni nic směšnýho a ani v tipný mi to nepřijde *9* fakt sorry. Jinak přijdeš mi děsně fajn a máš hezký boty *3* -
Terezka
Ahoj Tery jsi nej na F1 moderujež nejlíp zůstaň svá jsi nej moderátorka *3* -
joj
lidičky podívejte se na webík kterj je věnovanej pouze terezce *3* www.oterezeproterezu.blog.cz
Mam vas všechny rada i vás co na ni nadáváte *8* každej má právo na svůj názor""" *4* jo a kdyžtak se ozvěte na mejlik nebo icq ja vam ho pošlu mejlem *15* no tak páčko!!! -
Terka je sluníčko
Ahoj Teri!Jsi sluníčko a jsem ráda, že jsi tu s námi.Jednou ti řeknu, jak moc pro mě znamenáš. *3* -
Všechno nejlepší k narozeninám !!!!Hodně štěstí,zdraví!!!!!
-
Pergnerová je zdechlina!!!
Je mi z ní na blití!! *16* -
-
Re: Pergnerová je zdechlina!!!
TY CO TO PÍŠEŠ A TAKTO URÁŽÍŠ TEREZU TAK TO JEN SVĚDČÍ O TVÉ INTELIGENCI KTERÁ JE ABSOLUTNĚ NA BODU MRAZU -
Krkavec
Tak se poblij.Jsi opravdový chlap, když se umíš podepsat.Krkavec ti vyloženě sedi.Horší už to být nemuže.Nazdar.Srabe. *3*
-
-
Je opravdu hrozné jak může úspěšný člověk dopadnou.Měl vše, teď má jen dluhy, odstudu. V Ordinaci hraje sama sebe, nemožná, opilá, zlá matka.