-
Terezka je skvělá
Ahoj Terezko,moc nám chybíš na scéně,sledujeme tě od tvých začátků v ESU,až po Vyvolené a frekvenci1.,kde jsme ti moc fandili.To co jsi si zažila bylo asi hrozný,ale nikdy jsme nebyli proti tobě,věřili jsme ti do konce a zvládla jsi to! *4* Bylo by super,kdyby jsi nám někdy napsala mail,pokecali bychom.Přejeme ti ať jsi šťastná zy,Sam a ...?ahojky *3* -
naše terezka:-)
ahojík terezko!jsi suprová holka plná energie,upřímná a hlavně sama sebou to jsi na tobě hrozně vážím *4* a děkuju ti zato že jsem tě mohla poznat ikdyž nej z tv a z bulváru kuju! *3* *14* -
Terezka
Terezko já si o tobě myslím že jsi moc silná holka máš velký srdíčko a musela sis projít neuvěřitelným peklem,ale dostala ses zpatky na horu a to se povede málokomu moc tě obdivuju a fandim ti a ty fotky z lea já tě uplně chápu četla jsem tvojí knížku kde o tom píšeš a o tvý závislosti na heroinu.je to moc hezká knížka a moc se ti povedla *14* Přeji ti aby se ti v životě stalo jen to krásný a měla si se se samuelem moc hezky a byla si štástná a zdravá *1* -
Fotečka
Ahoj TEREZKO!
Byla sem na taboře H+H,a potkala sem tam samuela.Je moc faj klučina.A chtěla sem tě poprositn jestli bys mi neposlala fotečku od sama a od tebe.
Tady máš adresu:
Dominika Miková
Sapiková 1136
Karviná 6 Nové-Město *14* *14* *14*
MILUJUTĚ a HOJ DOMINIKA *4* -
dotaz
Andilek?? -
Pro Terezku
terezko všechno nejlepší k narozeninám.. Seš velká hvězda a strašně moc ti držím palce *14* *4* -
svátek
Terísku, všechno nejlepší k tvému dnešnímu svátku. *3* -
Je pravda že udělala chyby, které už nejdou vrátit zpět, a jsou věci které my ostatní nepochopíme.Ale přestaňte soudit někoho koho neznáte a nadávat jí. Jo napsat to umí každý. Je to sice Váš názor ale to už mnozí přehání, tak je jasný že se to na ní podepsalo tedy na vzhledu , ale je pořád úžasná moderátorka. A že má roli takovou nebo onou. Nebyla ze začátku dobrá matka ale snaží se postarat o děti jak jen může. To je můj názor opět. Já jí obdovuji už jen z toho důvodu že to překonala a že žije normalní život.Nikdo není dokonalý a to co stalo Tereze se může stát komukoli. Takže laskavě nesuďte ji a radši jí držte palce v tom ať vše zvládne a je pevná v rozhodnutí že drogy jsou už pro ní minulostí.
-
sbirka
Ahoj! prodam sbirku clanku o Tereze. LINDAOLIVOVA@seznam.cz -
dotaz
ahojky Terko, děkuji ti že jsi mi tenkrát poslala svou fotku i s podpisem kterou bohužel již nemám nevím jestli se díváš na Primu kde jsem také vystupoval nikoli jako celebrita nýbrž jako soutěžící a zajímá mne Tvůj názor byl jsem v pořadu nic než pravda a rád tohle téma rozebírám když jdu do hospody s chlapama ale popravdě někdy mě to nejde o tom všem povídat, nevím jestli ještě pracuješ v radiu frekvence 1 jestli ano tak mi dej prosím vědět a taky nevím jestli se ti líbil takový malý obrázek který jsem kdysi maloval rád bych ti namaloval nový ale větší moc ti děkuji za odpověd frantisek.cernoch@seznam.cz 728615655 *3*