Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Holý

OSOBNOST 31.12.2006 
170 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tomas byl jedinecny.Unikat!Takovy druhy se uz nenarodi.Tam nahore ho urcite take milujou.
  • Tomáš Holý
    Dnes už je to 23 let co nás navždy odšel,náš klučina s nádherným rošťáckým úsměvem,herec a hvězdička. Nikdy na tebe nezapomenem.
    Spi sladce a odpočivej vpokoji.
    Moc mi chybíš. *9* *4*
  • K filmu se dostal díky svému strýci, který dělal rekvizitáře Filmového studia Barrandov a doporučil tehdy osmiletého Holého režiséři Oldřichu Lipskému, který sháněl malého kluka do svého filmu „Marečku podejte mi pero“ (1976), s ním také natočil komedii „Ať žijí duchové“. Asi nejvíce se pak proslavil filmy „Jak vytrhnout velrybě stoličku“ a „Jak dostat tatínka do polepšovny“ kde si zahrál po boku Jany Preissové a Františka Němce.
    A PAK ŽE BY SI HO ANI NEVŠIMLI??? JINAK KLUK BYL SKVĚLÝ!
  • Nezapomenutelný klučina s nádherným rošťáckým úsměvěm. Všechny jeho filmy jsou nádherné, ale nejvíc se mi líbí Jak vytrhnout velrybě stoličku, opravdu krásný příběh, krásné prostředí a famózní Tomáš. Je tě veliká škoda, broučku, odpočívej v pokoji, dala bych cokoliv, abych tě mohla spatřit živého. *9* *14*
  • Škoda,že nežiju v těch letech co žil,rád bych se s ním aspoň pozdravil.Nemáte někdo nějaké jeho fotky,když už byl dospělý?Hledám to na internetu a našel jsem jenom jednu.Díky
    • Jedinecny kluk
  • fotky

Zdravím všechny příznivce nezapomenutelného herce T.Holého.Prosím o nějaké foto z pozdějšího věku.Děkuji. novotny.josef@atlas.cz
  • *****ŠKODA ŽE ODIŠIEL.*****

Ja som bol zvedavý, ako a kedy skončil púť po zemi.
    No nedá sa to čítať.
    Je mi s tohoto veľmi smutno.
    Len dodám.
    *****ŠKODA ŽE ODIŠIEL.*****
    S pozdravom mio.
  • Tomáš Holý

Koukám zase tu mají blbé řečičky prudáskové,Tomáš Holý byl bezvadná děcká hvězda učitě nejznámější své doby a dodnes stále zůstává i já ho mám od dětských let ráda,byl opravdu talentovaný,je škoda že to s ním dopadlo tak špatně ale to je život .Ale i tak pořád díky všem jeho filmům zůstává mím oblíbeným *3*
  • prani

Tomášku všechno nejlepší k svátku.........chybíš mi. Čím dál víc.
  • Vzpomínka

Dneska je Tomáše a zítra, na můj svátek, se zabil. Dlouho jsem ten fakt odmítala přijmout. Ve stejném měsíci, den po sobě svátek, ve stejném měsíci a roce (já o pár dní mladší) narozeniny. Kytlice jsou mým (a mé rodiny) druhým domovem. Tolik náhodných momentů a přeci jsem neměla to štěstí - a to mě bude do smrti mrzet - se s ním potkat. Kolikrát jsme se asi jen těsně minuli :(
    Jiní se na svůj svátek těší a užijí si ho. Pro mě je spojený s odchodem kluka, který byl fenomenální a chybí snad každému. Neslavím a posílám mu smutnou vzpomínku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší