-
Krásné vánoce Tome, není snad den kdybych na Tebe nemyslela. Stále tě mám v srdci, stále :-)
-
ja take jsem myslela že se zabil na motorce nikoli v autě *9* tak či tak je toho klučinu škoda *13*
-
-
Zabil se opravdu v autě, ne na motorce.
-
To je pravda, moc mi chybí. *9* *13*
-
-
V zatáčce u Kytlic se zabil. Bohužel měl smůlu a jeho život vyhasl moc brzy.Velmi se mi po něm stýská.
-
-
-
Tomášku ,krásné vánoce!!!!! Moc mi chybíš!!! Miluju tě!!!
-
Je pravda že se neučil texty a nechali ho mluvit co chtěl?
-
-
Ano, je to pravda. Obecně taky dost improvizoval.
Záběr s řízky je čistá Tomášova improvizace.
MP pouze Tomášovi řekla Poslouchej rádio a obaluj řízky. Záměrně mu neřekla jak se to dělá. Protože byla zvědavá na jeho reakci. Tomáš začal spontánně improvizovat tak, jak to vidíte.
-
-
Tomášku dnes je to 22 let co si odešel. Nikdy na tebe nepřestanu myslet. Ráda bych ,aby se vrátil čas. Ach jo. Miluju tě a nikdy nepřestanu
-
tomas holy byl dobry herec jako kluk mam vsechny jeho filmy a nikdy nezapomenu na jeho vtipna slova moc tu chyby vsem *9* marcel
-
Dobrý den prosím neznáte někdo bratrance Tomáše Holého?? Studoval režii a jezdil taky na koni. Jeden rok byl o prázdninách v JZD BOřitov, kde se na koních jezdilo. Děkuji za odpověď Renata Zachovalová.
-
-
napište mi na tomas.f.878 zavináč gmail.com
-
-
byl nejlepší
Tomáš bydlel na Novodvorské v praze 4,jednou jsem byla na koupališti a on tam seděl na dece,byl neustále v obležení dětí byl moc přijemný a pořád se usmíval.Je mi to moc líto,že tak brzy odešel.Možná proto byl jedinečný. -
Prázdno
Je mi po takové osobnosti velmi smutno. Každý den se probouzím s úsměvem a vzpomínkami. Tom *4* -
-
Re: Prázdno
jsou hlasim jstebou tome . že naš idol tomaš holý odešel taky je me smutno doufam že ho uchovame srdičku
napiš , .jestli mam pravdu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Silvestr
Jak Vas pobavilo video s Tomasem Holym,Frantiskem Nemcem a Karlem Augustou?