-
Chalupa z Polepšovny
Ta chalupa se nachází někde u obce Vesec u Sobotky. Narazila jsem na to někde na seznamu, je tam rozhovor o Polepšovně a dokonce u toho byl i návod, kde to přesně je, jenže jsem si to nezkopírovala a teď to nemůžu najít.Byl tam rozhovor se starou paní, jejiž rodině chalupa kdysi patřila. Podle všeho je někde za vsí, ale je to tam zarostlé. Když se mi to podaří najít, tak sem dám trasu. Ale údajně tam redaktoři článku taky netrefili, takže je tam nakonec musela dovést bývalá majitelka, měla by snad žít v Sobotce. Ale lidi z vesnice, to budou určitě vědět. Na www.filmovamista.cz se dá najít obchod, most z filmu apod. *4* -
-
Re: Chalupa z Polepšovny
chalupu jsme letošní léto našli po dlouhém pátrání,pokud bude zájem,pošlu na email foto. -
-
Dobrý večer,prosím Vás o zaslání foto chalupy z polepšovny.MOC DEKUJI.
-
-
Sylvo, píšete jako anonym, tak nevím, kam je mám poslat. Ale jestli jste na FB, tak navštivte fan stránku Tomáše, je tam galerie fotek z Tomášových filmových míst.
-
-
-
Letošní léto jsme chalupu našli,pokud budete mít zájem,pošlu foto na váš email. -
No to vyšlo tuším v Blesku. Podle toho návodu jsme tu chalupu hledala, ale opravdu se to nedá. Někde sem se dočetla, že tu chalupu pak vlastnil pan Kocáb, ale nevím. *3*
-
-
foto?
Ahojda lidičky, taky by mě moc zajímalo japak vypadal tom když byl starší,jestli máte někdo jeho foto pošlete mi je prosím na email.Byl vážně úžasnej. -
-
Re: foto?
ja som sa s tomom spoznal na jednom ranci v suhdole a bolo to super leto.mam odtial a j nejake foto ak chces.mali sme 17.
-
-
Byl Suprovej
Na tohohle kluka já osobně asi nikdy nezapomenu,ty jeho filmy mě vždycky dokážou rozesmát když je mě smutnu..je ho fakt škoda,neměl umřít...i když umřel ještě dřív než sem se já narodila je mě po něm tak nějak smutno,měl fakt mimořádnej talent,na jeho filmy se můžu dívat pořát dokola a nikdy mě neomrzí..tak si někdy říkám,že kdyby se narodil on později nebo já dřív určitě bych ho chtěla mít za kamaráda,byl takovej sympatickej a měl krásnej úsměv *3*No jenže to se mi asi nesplní pokud se nestane zázrak.No byl prostě suprovej mám ho moc moc ráda *14* *14* *14* *14* -
Omikron Vdaka za clanok vo Wikipedi Presne tak bulvar je to najhorsie co moze byt,nemaju uctu k nikomu,a nicomu.
-
Hvězda mého srdce
Ahojda skalní fanoušci!
Tak co říkáte tomu famöznímu úspěchu v anketě Hvezda mého srdce. Opravdu jsem nečekala, že se probojuje až takhle daleko. Být sedmý z 10 nej herců u nás je prostě fantastický. Co Vy na to?
Chaloupku se mi nezadařilo objevit, v neděli bylo děsný vedro, ale rozhodně to nevzdávám. *15* -
-
Re: Hvězda mého srdce
Určitě je to fantastický......... Byla jsem překvapená. hrozně mě potěšila jeho obliba u lidí. Tome blahopřeji!!!!! Škoda, že jsem ho nepoznala osobně.
-
-
Lucka a Tom
A ze si tu vy vsichni berete do huby Lucku?!Vite prd a placate nesmysly.Nechte je byt oba.Lucka a Tomova rodina vi nejlip,jak to tehdy bylo. -
fotky,když tak posílejte na e-mail: m.aaaaa@seznam.cz,moc Vám děkuji
-
Tomas Holy
zdravim ja si o Tomasovi myswlim ze to byla detska herecka hvezda ale skoda ze umrel tak brzo -
Tomáš Holý
byl bez pochyb nejlepším dětským hercem. Na něj nikdo nemá. Je mi 24 a mám 2 holčičky,ta starší má 3 roky a každý týden pouštíme filmy s Tomášem. Nejvíc se holkám líbí Jak vytrhnout velrybě stoličku,Jak dostat tatínka do polepšovny a Prázdniny pro psa. Vždycky mě dokážou rozesmát jeho hlášky. Škoda tak výborného a mladého člověka. Pokud máte někdo fotku/y kde je Tomáš starší prosím pošlete mi ji přes mail,děkuju předem -
Nesmysli
Smažte ty kraviny tady ale i jinde.Číst některé příspěvky stojí za to.Udělejte očistku osobností.Lidi sem píšu kraviny.