-
přání
Milý Tome
Všechno nejlepší k dnešním narozeninám
přání hodně štěstí,zdraví,dobré
pohody do dalších úspěšných let.
*4* *4* *4* *4* -
Re: ???
To co ty pravděpodobně nevidíš -
Re: Re: chaaaa
A ty ho snad tak dobre znas, ze vis, jak je uzasnej.... *9* -
???
Zpiva dobre, ale stejne nechapu co na nem vydite???!!! *7* -
Anděl
Moc gratuluju Tomovi.Já se fakt bála že to vyhraje pan Nohavica. *15* Ale myslím že si to Tom zaslouží nebot má opravdu talent *14* -
Re: pls
ahoj mělo by to být ve všech tych dobrých obchodech s CD..:) -
Tom a Jííra
Byla sem na koncertě v Liťáku..Ach..To bylo něco užasnýho..Ta jeho improvizace a historky a vtipy..Jeho smysl pro humor..Jeho názory..Já ho žeru..A JIRKU TAKY :) ..Jsou to pusiny prostě :-* *4* *14* -
VeSmíru
Nemáte někdo VeSmíru ?? Jestli jo tak mi to pls pošlete na KATKAVILL07@azet.sk -
Nejnejnej...
miluju jeho písničky...ty texty,ty melodie-prostě upe boží *14* *14* -
inbox
Včera v inboxu byl Tomáš a úplně sladkej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jinak jeho písně jsou super.Malčik *14* *14* Do Nebe *14* Navěky *14* Pocity *14* Vesmíru *14* ... -
Re: pls
jestli chceš si to stáhnout tak například na ulož.to nebo warcenter, wareznet ...... záleží přes co to chceš stahovat *3* *3* *3* -
pls
Nevíte někdo kde bych stahla to cd Hlavní uzávěr splínu? dík -
tapety
chtelo by to vic tapet *5* -
POCITY
To je táák krásna písnička,že si ji musím pouštět pořád dokola a kdekoliv ♥ ♥ ♥ ♥
Wau......a Tom je vážne sežránÍ ♥ ♥ ♥
♥ ♥
♥ -
Pusa
Nejlepší na vinobraní mam fotku! SNÍM A PUSU!:D *14* -
Re: chaaaa
ty jen ZAVIDIS...ze on je nekde na vrcholku slavy a ty ne *15* *15* jinac si to vysvetlit neumim....UBOŽÁČKU *9* -
Re: chaaaa
Boze?co to tu ten kluk piise.... *9* chce byt jen zajimavej.. *15* *10* a je UBOHEJ *5* mOe SEGRA Tě Tome upo žere...a to má 20roku.. *14* prý jsi opravdu sqely zpevak,herec ad..a nerika to jen ona,,ae i ja *14* a vím,že v tom nejsme sami *14* MAŠ FAKT ¨VYBORNY,SQELY,DOKONALY...PÍSNIČKY:-) *14* -
Do nebe
pisnicka DO NEBE je nej *14* *14* *14* *14* *14* -
koncík
Tom je skvělej zpěvák, byla jsem na jeho koncíku v Písku, byl milej, povídavej a rád se se mnou vyfotil:-) *1* *4* -
Re: Re: Wow!
Včera jsem na jeho koncertě byla, a můžu říct, že byl skvělej!! *15*