-
Re: chaaaa
Pravopis ti moc nejde, že ?? *16* -
ooh
upá nejvííts krásňoučkej sladkej borec!! *14* krásej hlas všechno!!In love a v kádej kdo sem úpně krásnej!tebe nejvííts!! *14* *14* *14* -
Re: Marie
ted nejvíc asi taky marie ale všeobecně a neustále se mi líběj pocity *14* -
mě se libi všechny ele nejlepči je Malčik a Marie a chybiš mi mno prostě všechny *14* -
Marie, Madam, Chybíš mi, Pocity, Malčik...je toho moc :o) -
Marie
mě se jeho song nejvíc líbí marie a vám? *4* -
Ach joo
Lidi co to tu řešíte furt...Nějaký debil chce být důležitý a někteří mu na to tak směšně skáčete!! Ukažte mi člověka kterého sláva nezměnila! Možná je Tom jiný než býval, ale určitě to nebude žádný parchant! Je to pohledný mladý kluk, které prochází levou zadní naším ,,šoubiznisem" Konečně se našlo pár nových tváří na naši scénu a nějaký debil je hned musí shodit!! Copak chcete mít v čele pořád Káju Gotta??!! Dejte šanci i těm mladším kruci! *13* *13* Vždyť si to zaslouží...Neříkám že Tomáše MILUJU-pubertu už mám za sebou, ale Tomáš je dobrý adept výší post *3* Tak se mějte. čau čau -
Tom je možna jinej než si myslim ale tobě veřim akorat tak to že ma talent napřed by ses měl naučit psat než tady dělat machra to mu tak zavidiš nebo co? *7* -
bože ty budeš nějakej malej harant co ani neumí psát,už vidím jak by se tomáš zahazoval s takovýmhle člověkem,nech toho a nedělej tady ze sebe machra.. tím daleko nedojdeš.. nechápu ty lidi co ti to tady věřej. -
Re: snad neeeeeeeeeeeeeeeeee
kurňa tak to nehroťte!!! a nevěřte všem kecům... *7* -
snad neeeeeeeeeeeeeeeeee
oooou jsem docela nastvana ze tou sem lidi pisou no ale jestli je to pravda nejdu nikdy uz na jeho koncert fakt sklamals me tome ja myslela ze ses krasnej nadanej(nadanej asi budes no)chytrej a hlavne v pohode!!!!!!!!!!jo kazdej se nekdi mili *16* -
tak jestli je tohle pravda no tak u me teda fakt skoncil a souhlasim s tebou myslim ze je jinej ve skutecnosti nez v hop nebo trop nevim vsecko je mozny ale ne jestli je to pravda tak...skoncil U ME *5* -
chaaaa
tak ja nwm proc tot pisete jak je dobrej .. znate ho nekdo jestli treba (si myslite ze je takovej fakt?!!)v Hop nebo Trop sice moc dobrej film a on tam byl taky dobrej ale skutecne jtakovej neni!!!!BACHA NA TO!!ja ho znam(mozna si rikate ten se ma ale nee lituju ze jsem ho poznal)je to kreten fakt ze jo ja byl rad ze je muj kamos ale pekne me zradil kvuli sve slave!byl to prima kluk ale tet!toho kluka vubec neznam ale jinak tome vis ze ses moc zmenil fakt vadi mi to ale uvedoom si ze za to muses ty!!!jedine TY!!fakt kdo tot pise jak je uzasnej...tak je jasne ze ho znate pouze s novin kde se pise(sami keci a internet uplne to samo!!!vetsinou jeste horsi!) mrzi me to prozili jsme toho strasne moc spatniho aji dobryho ale vzdicki sme se s toho bilizali!!!ALE MUSIM UZNAT ZE MAS DOBRY PISNICKY TO POPRIT NEMUSU ale jaks me nastval a podrazli nhoy!to ti asi nikdy neodpustim !!!!!!!cau Tome Martin S. *13* *13* *13* *13* -
Re: Od ŠtĚpÁnKy ♥
máš pravdu!!!! *15* -
Re: stáhnout
hoj když napíšeš do vyhledavače tomáš klus mp3 tal ti tam vyjedou písničky od něho.ale kdy žklikneš hend na první odkaz..tak já si myslím že ten je nejlepší!§!(je jih tam nejvíce!!!) *3* -
Re: Wow!
jako upa stebou sohlasim on je prostě uplně užasnej ♥♥ *14* -
Re: Nej nej nej
_SoUhLaS_ =o) -
Od ŠtĚpÁnKy ♥
_Tomáš je moc pěknej_hezky zpívá_a líbí se mi, že chodí zrovna s Lenkou Zahradnickou, a né s nějakou namyšlenou modelkou_ =o) =o* *14* -
:-)
Tomašek je mocinky klasnej a ma strašně pěkny pisničky *14* -
WoW
Je úžasnej. Vím že nemáme žádnou šanci, ale je hezký aspoň doufat *1* .6e je super? *14*