Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Klus

OSOBNOST 27.1.2008 
384 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • koncertík

tak jsem tě viděla na živo si úžasnej mladej kluk milej pohodář mám tě ted ještě raději v Poříčí na statku to bylo super přesto že jsem zmokla zážitek byl nezapomenutelnej kuju asi za všechny co tam byli *1* *1* *1* *1*
  • kamiisek.2

je super

je supeeeer......a mooc hezkeja ty jeho písničky(super)*14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Nej nej nej

ve všem s tebou souhlasím je prostě nej *4*
  • FILMOGRAFIE

a taky tam chybí ANGLICKÉ JAHODY, HOP NEBO TROP
  • FILMOGRAFIE

ahoj, nevite, jak bych mohla PŘIDAT FILM DO TOMÁŠOVI FILMOGRAFIE??? CHYBÍ TAM FILM ŠEJDREM. Diky Dana
  • adyss

Nejlepšíí

Tomášek !!!!! To je ten NEJ na světě !!!No prostě Tomáš Klus to je KUS!!!!!!!:* Je fakt nej na žlutomodrym dnu berry byl ze vseho nejlepsi !!!!!!!!!!Je to proste borec! *14* *14* *14* *14* *14*
  • názor

Tomáš je fakt dobrej je škoda že když nikdo něco fakt umí lidi to nedokážou ocenit a pořád hledají něco na ničem i kdyby byl gay i kdyby byl já nevím co pořád mu to skvěle skládá a skvěle spívá a to je to co dává lidem co ho maj rádi tudíž vy věční rejpalové do všeho jděte do hááááje *3* *3* *3* *3*
  • darkdragonfly

borec

viděla jsem ho na mezi ploty v Brně, i když jeho tp hudby moc nemusím, bylo to vážně super, byl naprosto bezprostřední, v půli kocertu mu rupla struna na kytaře, tak si z plau vymyslel mini písničku o tom jak je to blbý když vám rupne struna uprostřed hraní písničky...On i Jirka Kučerovský co s ním vystupoval, fakt borci, nechalo to ve mě dojeM *1* *1* *1*
  • Všechno nejlepší

Všechno nejlepší k třiadvacetinám ať se ti daří.
  • vše nej

Ahoj jelikož já dnes taky slavím narozeniny-patnáct,přeju vše nej,ať se daří a ty další věci,který se omílaj každej rok v tenhle den...Tak vše nej... *14* *14* *3*
  • -m.a.t.l.a-

Narozeniny

Všechno nejlepšíí k narozeninám!! *3*
  • Re: Re: Marie

Libí se mi snad celý album, má skvělí texty, hudbu, je to prostě procítěná muzika. *4*
  • Re: sejdrem

hey jako ten film sem taky viděla a Tomášek tam byl uplně užasnej a ma fakt sexy tělo *14* fakt uplně užasnej film hlavně proto že tam hral Tomášek :*
  • sejdrem

ma sexy telo *1* vcera vecer vtom filmu
    ŠEJDREM
  • Re: chaaaa

A to ho znáš odkud? Ze školky? Tomu by tak odpovídal Tvůj pravopis. Stib
  • Re:

Tom je NEJlepší zpěvák jakýho znam..jeho texty jsou jedinečný stejně jako jeho hlas :)) chtěla bych se s nim někdy..třeba aslespoň jednou potkat, popovídat a zjistit jakej je :) ale určitě je to simpaťák to se pozná :) a vtipnej určitě taky :)....
    Nejvíc se mi líbí písničky Marie, Dopis, Panenka, Chybíš mi.....no prostě všechny :D.....Tome si úúúžasnej =o***
  • aksuram

Re: Re: Marie

marie nemá chybu... když sem tu písničku uslyšela.. tak sem jí začala hnedka hrát na kytaru.. a ještě panenka je úžasná a do nebe :)
  • Re: chaaaa

boze naprosto stupidní.. je úplně jasně vidět, že si tu někdo myslí že je hrozně vtipný nebo jenom hnusně závidí..jestli ho vůbec znáš-nech si svoje osobní věci pro sebe, je naprosto normální, že se každý chová trochu jinak .. a nadšeným fanynkám stejně názor nezměníš..na pravopis radši nepoukazuju.. nebo vlastně jo *7*
  • lelepas

Re: chaaaa

To Mě MrZíííí ale takovej je byznys každýý se změní a chováá se prostě jinak než kdysi!! *8*
  • lelepas

WooW..:o*

Tomáš Klus? :O*
    Ten nejlepší,Nejbombovější prostě..!,,,On nejléépe umí hrát na kytaru!°MůJ vZOR° :O*
    Jeho nejvííce obdivuju teda až po Filipovi Jíchovi..:-D ,,,Tsss to je jedno ale Tomáš Klus Nejvíííííce frajer taky tak chci umět hrát na kytarkU_!! *7* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit