-
Tomík
Když sem viděla Tomáše poprvé na fotce, tak sem si řekla, že je to Krásnej kluk, ale víc sem to neřešila (na fotce to přeci sluší každé celebritě). Včera sem byla na jeho koncertě a zamilovala se. Je to prostě Šampon tři v jednom :D (chytrej, krááááásnej a vtipnej kluk, co rozumí hudbě) Má nádherný písničky a dokáže si získat dav lidí. Držim ti palce Tome. -
Re: Tomáš je super!! :)
Tomáš je písničkář! Jeho hlas nic moc a písničky tak do klubu. Nemusím ho. *13* -
Tomáš je super!! :)
Poprvý sem se s nim potkala na koncertě Chinasek, dělal tam předkapelu. Byla sem naprosto nadšená! Písničky o lásce fakt moc nemusim, ale Tomášovi sou takový..upě jiný. Fakt dobrý. Skvělá hudba a naprosto úžasnej hlas! Takovej klukovskej, ae zároveň děsně příjemnej a vyspělej.. No a potom, co sem si přečetla jeho životopis, kterej je fakt výstižnej, sem se utvrdila v tom, že je to fakticky týpek. Moc se těším, až začne koncertovat:) A taky na všechny jeho další songy a desky:)
PS: Asi byste mi neveřili, ae na tom koncertě sme s kámoškou vyhráli "vyfocení s Chinaski". Kdyz sme uz byli uspořádaný k focení, přošel tam Tomáš a na vybídnutí Malátnýho se nás zeptal:"Holky? Můžu se s váma vyfotit?:)" No samozřejmě že sme souhlasili ;) A potom na autogramiádě mi sice řek jediný bežný slovo "není zač", ale mě to úpa dostalo, páč to řek tim svym supr hláskem a přidal k tomu nádhernej širokej úsměv...mm.. *14* -
Re: je úžasnej!
je Marek Ztracený, tak se nauč psát *1* -
Re: Wow!
souhlasím...prakticky si to napsala za mě *1* Na jeho koncert bych někdy chtěla jít :-)) -
Jedinečnej
Tomík je úplně nej nej českej zpěvám nikdo na něho nemá a je hafoo mooc klásnej *14* -
je úžasnej!
Nemůžete ho srovnávat s Markem Stracenym...vždyť Marek nemá žádnej talent...!!
Tomáš má krásný písničky..hlavně pro film anglické jahody! *14* *14* -
Je suprovej:-*
Tomáš je nejlepší a nejhezčí zpěvák,kterého znám *1* *14* a mooocky mu děkuju za srdíčko(Žďár nad Sázavou) *1* *14* určitě nekdy zas na tvuj koncík přijdu *3* *14* -
Re: x)
jasně je fakt super!!! *1* taky bych jeho cd chtěla....uvidíme *4* -
x)
On je vážně skvělý x) Nejspíš si jeho cd koupím x) Ta muzika je od srdce, když to posloucháš, úplně musíš mít před očima ten jeho úsměv x) smekám před ním x) -
Re: Prosba!!
ahoj..najed si na stranky www.karaoketexty.cz a tam mas vsechny jeho pisnicky aj z textama -
Prosba!!
Zdravím všechny, prosim vás nemohl by jste mi někdo poslat písničku Pocity nebo alespoň její text?? Díky moc Hanka -
:-)
Tomík je skvělej. Hned po vydání jeho CD jsem si ho koupila. A jeho muzika mě chytla za srdce.l Tome, děkuju. -
Tomík je supeeeeeer
TOM je fakt supeeeeeeeeeer, a to nepřeháním. Když jsem poprvý slyšela Pocity, tak jsem všeho nechala, poslouchala jsem a hned jsem vlítla na net, poněvadž jsem tu písničku chtěla slyšet znova. Pak jsem narazila i na další TOMovi písničky, postahovala a poslouchala a poslouchala..... jenže jsem nesehnala všechny, tak mi to nedalo a druhý den jsem si koupila CD - je fakticky boží. TOM je prostě sqělej zpěvák, a myslím že i senza klučina. Držím palečky TOMe, jen tak dál -
TK
me je silene sympatickej nemuzu rict ze je to ten nejhezci co sem v zivote videla ale je peknej a tu sympatii má rozhodne vrozenou *3* -
Re: tom
jo... ty texty sou úplně super *1* *3* -
tom
Tom je fakt svělej a má užasný texty , a nejlepší a má užasnej hlas ... a k tomu je hezkej takže ideální zpěvák .. *14* *14* *14* *14* -
Tomáš je super
Tomáš má takový charizma, jaký nikdo jiný. Když jsem poprvé slyšela písničku Pocity, všeho jsem nechala a jenom poslouchala a poslouchala. Měla jsem i možnost si poslechnout jiné písně z alba Cesta do Záhu(d)by a říkám je to fakt super. Ty písně dokážou člověka prostě nechat všeho a jenom poslouchat. Tome, jsi super a jen tak dál, takovýhle zpěvák s velkým charizma jako máš ty tady už dlouho nebyl. -
Tomáš
Tomáš...Strašně hezkej *1* Má nádherný texty. Všechny jeho písničky na CD už umim skoro nazpaměť. *14* -
Tomáš je super
Tomáš je fakt nejlepší chlap v čechách scháním všude jeho fotky písničky a ták. Nekdy bych ho chtěla vidět v trikotu na závodech *1* V karlovejch varech ted nějak bude mít koncert nebo aspon vystoupení snad se tma dostanu