-
Co mají společného Tomáš Klus a velryba?
... Oba se živí kry(i)lem. -
Milý Tomáši, líbil ses mi v pohádce tajemství staré bambitky. Přeji ti vše nejlepší k narozeninám. Chtěla bych tě někdy vidět zpívat Nikola Kroufková
-
Tomáši, zbožňuji tvoje písničky!!!!! Mám i tvoje zpěvníky. Vždy, když jsem naštvaná nebo něco takovýho, jdu do pokoje a zapnu rádio. Tam mám všechny písničky. Vždy mě naladíš na pozitivní náladu.. Tak, já už to radši ukončím.. Jinak tu budu do zítřka..
Přeji Ti vše nejlepší do života. Ať se Ti vše jenom daří. -
Zaprvé ti chci popřát krásné narozeniny a poděkovat už jsi se mnou (myslím tím hudebně) 8 let začla jsem tě poslouchat kvůli skautu jsi úžasný a pro mě něco jako bratr když je mi nejhůř poslouchám tvůj hlas který mě uklidní oslav to a ... :) *3* *4* HBD
-
miluju tě
-
Všechno nejlepšíííí !! *14* *14* *14*
-
Krásné narozeniny!!!:** *14* ♥
-
Milý Tomáši, přeji Ti ze srdce jen to nejlepší z nejlepšího k Tvým dnešním narozeninám. Díky za radost a pozitivní energii, kterou nám dáváš.
-
Všechno nejlepší :* :)
-
Nádherný chlap!!!! *14* *14*
Je úžasný! *14*
<3 :3 :') -
Je tak akorát trapnej červenokartář a mizernej herec.
-
oprava si moc hezký *14*
-
si mochezký *14*
-
Kdyby sis místo rozčilování kliknul na její nick, zjistil bys, že byl dávno smazán za její příspěvky...reaguješ už úplně zbytečně.
-
jdi se vycpat.
-
není pokrytec.
-
Máš velikánskou pravdu -Fedelover- o tom , že ta LUCKA 1000 000 000 píše a koho to vůbec zajímá , že má radši nějakého Bendovskèho nebo jak se vůbec jmenuje.Tak když ho nemáš ráda tak tu vůbec nepiš a nehledej si ho a na jeho koncerty te nikdo necpe tak dra zobák.A taky si myslím , že je na čase se s pamatovat.
-
zpěvák ano.
-
jdi už něka do pr..... *16*
-
jděte se vycpat náno pitomá.