-
LuckaBendyska
Mám tvých urážek tak akorát dost, budu ti všechno okamžitě mazat a taky se postarám o to, aby ti byl smazán profil...to, co píšeš, už přesahuje všechny meze!!! -
klus neumi zpívat. nesympaticky.
-
přesně
-
Klus je vážně užasnej a taky je simpatak *3* *3* *4*
-
tomáš je úžasný a nejlepší člověk co znám děkuji ti že píšeš takové úžasné texty si hodnej milej prostě úžasnej děkuji ti že si tu
-
přesně je ten nejlepší
-
pitomci je mi z vás zle vy co píšete že je hnusný pro mě a pro ostatní je nejlepší jděte se vycpat!! *11* *11* *11* *11* *12* *12* *12* *12* *16* *16* *16* *16*
-
Nejlepší zpěvák česský je Petr Bende!
-
Nic jinýho neumíš? ani není divu že ti tady dyvají všichni dislike
-
Klus je nejhorší český zpěvák!
-
Tomáš je úžasnej člověk a ten talent má pro to,jaký je *4* Děkuji ŽE SI
Tvo texty jsou tak uvědomující a duchapřítomné.......dííííííííííkýýýý a těším se na Tišnov :-) -
tebe NIKDO nechtěl potkat, ale když se tak koukám na tvoji fotku je mi líto toho vedle tebe , kdyby viděl jaká seš MRCHA tak by se určitě nechtěl s tebou vyfotit.P.S. zamysli se nad tím co tady píšeš, tobě by se taky nelíbilo kdyby někdo psal o tom tvým BENDYSKOVI, LUCINKO? A FAKT SEŠ POSTÍŽENÁ A BLBÁ, TO ASI PROTO TĚ NEMÁ NIKDO RÁD. *13* *12* *16*
-
nenavim Kluse a nikdy ho nechci potkat!
-
jo klus je nejhorší zpěvák! nenavidim kluse a nikdy ho nechci potat!
-
já ani Kluse nechci potkat! mě je Klus ukradený! Klus je nejhorší zpěvák na světě.
-
koukala jsem se na tvůj profil no teda holka moc přátel nemáš (má jenom jednoho kamaráda) , vsadím se že i ve skutečnosti jich nemáš víc.
-
jestli klus je ten nejhorší zpěvák tak co seš teda ty? Já ti neřku co seš ty seš ta největší PPPPPÍÍÍÍÍÍČČČČČČČAAAAAAA NA CELÉM SVĚTĚ. P.S. běž se kouknout do zrcadla až pak říkej kdo je tady hnusnej. *16*
-
Tyvole lucie nevím co tady píšeš o Klusoivi když ho ani neznáš a píšeš to tady asi 100x :OO seš děsná nech sit o pro sebe a to myslím i toho petra blbe nebo jak se vlastně jmenuje :OO
-
mě by zajímalo jestli umíš zpívat ty
-
jak mu budeš asi škodit když nepudeš na jeho koncert kolik ti je