-
market
cau market dojeli jsme dobre ale v londyne t neslo vijit . navim co mam psattak pozdravuj iriz babicku a atd -
Dája
Jak jsem velká? Ani se neptej jsem pořád stejně malá, a tlustá . Mobil ještě namám a ani ho zatím nepotřebuju. Jo a řekni tvji mamce nebo někomu, že babička chce nějaký bílý krém a myslím že salonky na stromek. -
markiza
ja mam hnede a par blond praminku ale potom si dam jine praminky ale jeste ne.a jak si tlusta a velka ?jake mas cislo? -
Dája
A jestli máš ted čas zkus odepsat ihned . -
Dája
Ale prosímtě mě nemusíš nic nosit. Já nic nechci. Tak ty ses ostříhala? Ajakou máš barvu vlasů. Já mám , no dá se říct, že mám pořád stejné vlasy. Akorát, že jsem si před prázdninama přebarvila hlavu na růžovou no spíš pramínky, a to jsem si je dělala sama. A ted to mám do blond tak vypadám jak pi.. Víš co né. Tak čus všechno si povíme až přijedete. -
k
DAŠEN JÁ NIC NECHCI HLAVNĚ ŽE PŘIJEDETE AKORÁT MOŽNÁ ŘETÍZEK JINAK NIC. ZA CHVÍLI MÁM TANEČNÍ TO ZAS BUDE A CO JINAK NOVÉHO U MĚ NIC.UŽ MUSÍM JÍT TAK AHOJ A ZAS NAPIŠ -
marketa
cau market asi vis kde ted jsem . tak uz vis ze asi prijedem ale nevim to na 100 procent.jinak a co ty chces ?ja jsem se ted ostrihalA NA kratko mela jsem hodne dlouhe vlasi ale co vlasi vyvorostou ze jo.a co ty jake mas vlasi -
iriz
cau iren ted jsem ve skole v knihovne asi fakt prijedeem nevim na jak dlouho aco babicka?chces obleceni ze?nebo nejake retizky atd tak mi potom rekni jo. -
K
JÁ UŽ SE TĚŠÍM JAK PŘIJEDETE .DOUFÁM ŽE ALE DOOPRAVDY.A JESTLI PŘIJEDETE TAK NA JAK DLOUHO.VČERA JSEM MĚLA TANEČNÍ TO BYLO BOLÍ MĚ Z TOHO NOHY.DAŠEN A JESTLI PŘIJEDETE TAK NEZAPOMEŇ VZÍT NĚJAKÉ KAZETY NA POSLECH.JÁ UŽ SE TĚŠÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! -
Dáša
Ahoj Už dlouho jsem ti nenapsala že? Protože jsme měli prázdniny víš? S Magdou se bavím pořád. Já jsem slyšela že máte přijet , je to pravda?