-
iriz
cau iren asi jo prijdem asi tak za 2tydny a o klukacdh budem mluvit az prijdu.uz se tesim .a koupim ti podobne veci co mam ja.jo abi jsme meli podobne veci -
k
sorry že jsem ti dřív nenapsala ale byly prázdniny.Prý že máte přijet za 2 týdny,tak už se těším .Jinak nic nového bohužel žádného kluka nemám a co ty?Pozdrav Karču a napíšu ti ve středu,tak mi taky napiš něco na počítači -
m
jo zacina v 9 a konci 3.30 kazdy den . bavis se jeste s magdou nebo jenom trosku -
Dáša
Vy máte 8dní prázdnin? my máme zase 5 dní. Ale aspon něco. Fajně se vyspím. Ty tam máš školu vždycky na 9hod. že? No ale já mám zase na7 nebo na8. -
marketa
haha tty musis do skoly my mame 8dni prazniny -
dáša
čau Dášo nemám čas, protože je malá přestávka, tak tě jenom zdravím čau. PS: Pozdravuje tě Irena -
market
cau market kluci no ted jsem dala ale uz vlaste dac=vno jsme si vzajemne dali mkkopi s jednim klukem(cechem)ale potom se mnou zase chtel chodit ale ja uz ne.ale mam neco s jinima klukama ale radsi ti to reknu az prijed jestli prijedem.potom jeste napisu cu -
pavlo
ca upavlo jak se mas docela dobre do jake chodis tridy?a kd s tebou chodi do tridy.nevm co ma psatale pozdravuj mi sedovou , jurku a darinu a jeste treba lancu a sandru -
iriz
cau iri zjak se mas jadobre dnska maji prid takze doufam za mi ho daji ale ja jsem ten dopis dala kacene takze ta mala trupka t to asinedala.neve ze mi moc nepises muzes i postou ja mam ted 8dni prazniny super tak cau -
k
Ahoj sorry že ti vůbec nepíšu ale já fakt nemám čas ani ted,tak ti píši na rychlo .Jo a o žádném dopisu nevím cos mi psala ty jenom od Karčijsem dostala dopis .Já už jsem ti napsala tak doufám že ti ho dali.Já už musím končit tak ahoj potom napíšu.