Přejít na výpis diskuzí

Václav Havel

OSOBNOST 16.10.2010 
1412 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A představ si, dr., že dneska v hospodě řekneš vtip o Kalouskovi nebo o Nečasovi, že si přečteš něco třebas od Kundery, že si pustíš Rolling Stones nebo Fleet Wood Mac, že pudeš na koncert undergroundový kapely. Určitě tě dneska poženou k výslechu, eventuelně tě zavřou, viď? To se máme ale hrozně, že můžeme říkat, psát, číst, myslit si, poslouchat co chceme.
  • To, že embryo není schopné samostatně žít ještě neznamená, že nic necítí. Nevím, jestli jsi vážně tak blbej nebo jestli to na mě jen hraješ.
  • BLÁZNŮM SE NEMÁ ODPOROVAT:

Ano milá PHOEBE, máš naprostou pravdu, bůček taky nebyl. A nebyly ani rohlíky, chléb, mouka, mléko, jogurty, sýry, vepřové, kuřecí, hovězí ani žádné jiné maso, vejce, brambory, voda, čočka, fazole, okurky, rajčata, kedlubny, pivo, víno, atd. Prostě nic! Od 25. února 1948 až do 17. listopadu 1989 u nás nikdo nevložil do úst ani sousto. je vlastně zázrak že jsme to přežili.

Ty jseš tak tupá až to tříská dveřma. A nebo máš za 20 let tak vymytej mozek?

Raději běž a skoč do zdi. A VEM TO DO ROHU AŤ TO MÁŠ STEREO!!!
  • Tak ten tvůj blábol s potratama mě dostal. Samozřejmě vím, že tam jsou upřednostňování mužští potomci kvůli blbejm, zaostalejm tradicím. Díky úžasné totalitní vládě, která s tím ještě nedokázala nic udělat, se polovina dnešních mladých kluků nebude moct nikdy oženit, protože téměř všechny holky vyvraždili. A kdopak za to může??? Jestli si myslíš, že potrat není vražda a že embryo nic necítí, tak se běž zeptat do nemocnice a přečti si základní informace, blbečku a hodně rychle změníš názor, h*vado blbý. *16*
    Ano, máš pravdu, že antikoncepce je podle církve hřích, jenže v totalitní Číně ty imbecile na tohle stejně nikdo nehledí. Ty seš normálně takový pako, že je mi z tebe na blití, ty komunistický hnusný *12*
  • No téééda, ty si asi myslíš, že jsi spolknul všechnu moudrost světa.....hmmmm, jak strašně poučné. *1* *1* *1* Myslet si to můžeš chlapče. *15* Koukám, že do tebe stačí malinko šťouchnout a jsi jak sršeň. *1* Docela zábava. *15* *15* *15*
  • Už jsem ti důrazně napsal, že Havel neměl na lisotpad '89 žádný vliv, protože v době kdy poprvé žvatlal z baklónu už byly demonstrace 5 dní v plném proudu - režim by padl s Havlem i bez Havla.
    Kdyby se nestal prezidentem Havel, stal by se jím někdo jiný a ty hranice by se otevřely úplně stejně jako v Polsku, Maďarsku, Německu, Rumunsku, atd., kde to šlo i bez Havla, i když tobě se to možná zdá neuvěřitelný.
    Proč jste jeli do Bulharska až v roce 1990 vážně netuším - to se zeptej rodičů a rovnou jim řekni ať tě za tu tvou prostoduchost cvičně proplesknou. Ono totiž Bulharsko bylo v tz. Východním bloku a stejně jako do Polska, Maďarska nebo Ruska se tam dalo jezdit bez vážnějších problémů i před rokem '89.
  • Kdo je Velký bratr mi je totálně ukradený. Kdybys nebyl arogantní magor, tak mi to řekneš. *3* Za druhý tu knížku mám shodou okolností doma,ale nečetla jsem jí. A ostatní tvoje bláboly mě nezajímají.
  • bůček nebyl taky ..... a nekecej, že byl.
  • Promiň, ještě na okamžik jsem se sem vrátila, protože jsem byla zvědavá na další tvoje slinty....nedalo mi to. *15* Pokud by byly hranice otevřené i bez Havla, tak nechápu, proč byly do roku 89 zavřené. To přece Havel nebyl u moci ne? Proč jsme s rodičema jeli do Bulharska až v létě 1990? Sorry, myslím si, že jsi komunista, protože se tak prostě prezentuješ. Co jinýho si myslet? A já nejsem prostoduchá, mám to v hlavě dost dobře srovnaný, to ty máš tendenci shazovat mě kvůli tomu, že mám jiný názor než ty. Takže bye bye, pardóoon, zdravstvuj *15* *15*
  • A kdo ho odpálil? Snad ne to letadlo s "teroristama", které se z velké části roztříštilo o vnejší část budovy a pravděpodobně nijak nenarušilo nosnou konstrukci budovy.
    Nebo za to snad mohl požár po nárazu. Ale je přece zaznamenáno tolik požárů výškových budov a nikdy žádná nespadla - tedy až na 2 - WTC. A ano letecké palivo sice vydává větší žár než např. hořící plast, ale taky toto letecké palivo shořelo během 5 minut.
    A proč ty mrakodrapy nespadly na stranu - tam kde měli po nárazu narušenou konstrukci? Proč spadly jako při řízené demolici?
    Proč spadla krom "Dvojčat" i budova č.7, která nebyl nijak zasažena a nebyla nijak vážně poškozena (krom drobných trosek při pádu "Dvojčat") ani nehořela? Zvláštní, že?

Říkáš sí "To by CIA nikdy neudělal!"

Ale udělala. Vláda USA se ve jménu války neštítí ničeho. Zjisti si něco o operaci "Northwoods" a potom blábol. Tehdy byl naštěstí prezidentem USA rozumný J. F. Kennedy, který operaci zarazil.
    O 40 let později USA bohužel vedl psychopatický válečná štváč G. W. Bush a podobná operace dostala očividně zelenou? Těch pár tisíc mrtvých? Co to je pro vládu USA když dostane svou válku. Když vláda USA vědomě a záměrně neinformovala základnu v Pearl Harboru o chystaném japonském útoku tak bylo mrtvých skoro 2500. Myslíš že měla americká vláda výčitky?
  • To je můj člověk *1* *3*
  • Špekáčky nebyly vůbec?!?!?!
    Oh, to je nová informace. Aneb jak lze snadno a rychle pokroutit "pravdu" k obrazu svému. Vždycky se říkalo že nebyly jen vložky, toaleťák a banány a pomeranče.
    Bohužel ty budeš za chvíli tvrdit že u nás panoval 40 let hladomor a toho kdo řekne něco jiného budeš nazývat komunistou. Protože ty máš vždy pravdu!
  • No, je pravda že jsem taky celkem nerad zabil půl dne dovolené diskuzí s někým tak prostoduchým, kdo vidí jen černou nebo bílou. Na druhou stranu je to i poučné.
    Hranice by byly otevřené i bez Havla, protože jak už jsem psal na Listopa '89 neměl žádný vliv a bez něj by to i dopadlo líp.

Je ale vidět že když je někdo zabedněnej, je jakýkoli argument marný. Kdybych 100x napsal že nejsem komunista, ty si budeš mlet scou.
    Když 100x napíšu že Čínu nesrovnávám s ČSSR ani ČR, tak mě tam pošleš. Fakt marnej případ.
  • Já jsem nikdy nenapsal že nucené potraty v Číně schvaluju. Tak mě laskavě nepodstrkuj co jsem nikdy nenapsal!
    Ptal jsem se jak bys řešila populační boom v Číně. Nedělej z Číny zaostalou zemi kde neznají antikoncepci. Tam je problém v tom, že dle jejich tradic má větší hodnotu chlapeček než holčička. Proto když se tam lidem narodí holčička, chtějí ještě druhé dítě - chlapečka, ale toho politika jednoho dítěte zakazuje.
    Z toho potom pramení obchod s dětmi, protože když bohatí rodiče chtějí chlapečka, tak ho prostě nechají unést nebo ho koupí.

Potrat je vražda? No nazdar, kam jsme se to dostali. Násilné potraty neschvaluji, ale pokud se k němu žena rozhodne dobrovolně tak co? Mám pocit že embryo nedokáže samostatně žít, tím pádem ho nejde zavraždit. Náboženští fanatici ale mívají jiný názor.
    Co když je 100% pravděpodobnost že se dítě, pokud bude donošené, narodí těžce postižené?

P.S.: Není antikoncepce hřích?
  • Považuj si náboženství, za co chceš!!!! Církev většinou nic hmatatelného nedělá,ona slouží na duchovní úrovni, jestli chápeš. Ano, někdo to hlásá a neřídí se tím, někdo to hlásá a řídí se tím. Tak laskavě neházej všechny do jednoho pytle. Když sám tvrdíš, že komunisti byli taky dobří a špatní, tak v církvi jsou taky dobří a špatní. A ještě jedna věc - křesťanství hlásí toleranci k ostatnímu náboženství, proč by tady jinak byli muslimové trpěni? To islám nařizuje zabít každého, kdo je jiného vyznání. Křesťani jsou v muslimských zemích krutě pronásledováni a vražděni. Takže jestli se chceš bouřit proti náboženství, tak protestuj proti islámu ok?? *16*
  • Takže doktůrku, já pro dnešek končím, vážně nemám čas a chuť trávit tady celý den přiblblou diskuzí s tebou a čtením tvých neskutečně trapných a otravných komentářů. Takže si krásně žij třeba celý život vzpomínkami na totalitní doby, choď zalévat kytičky na hrob panu Husákovi a kdoví co ještě. A nezapomeň, že díky panu Havlovi jsou hranice otevřené, takže kdyby se ti tu nelíbilo, klidně odcestuj do Vietnamu, Číny atd a navštiv místa, která jsem ti doporučila. Vsadím boty, že se do 5 dnů vrátíš a budeš velmi, ale velmi rád, že jsi zpět v ČR. Takže good night honey. Bohužel nevím, jak se to řekne rusky. *1* *1* *1*
  • Církev hlásá desatero, lásku k bližnímu, toleranci k ostatním náboženstvím??? Ano, toto církev hlásá, ale sama se tím neřídí.
    Já myslel co hmatatelného dobrého pro nás udělala církev?

Já osobně náboženství považuji za poruchu myšlení, která lidem zabraňuje používat vlastní rozum.
  • Z mého slintu??? Nevíš kdo je Velký bratr??? Tak to je tvoje smůla.
    Po pravdě - předpokládal jsem že debatuji s někým kdo má trochu větší rozhled. Doporučuji tedy román:

George Orwell - 1984

Pokud spatříš jistou podobu se současností, je tato podoba zcela reálná.
    Je totiž realitou, že v dnešní době jsou v USA lidi pod větší kontrolou než u nás za komunistů - kamery, odposlechy, rámy na letištích, atd. Stačí lidi postrašit teroristy a lidi se klidně nechají i očipovat. Ve skutečnosti 75% terorismu je zinscenováno vládou USA za jediným účelem - mít záminku pro víc kamer, odposlechů, kontrolních rámů a tím pro větší kontrolu nad lidmi.
    Jde jen o metodu:
    V Číně blokují určité stránky na internetu a vyslíchají v mučírnách za protistátní činnost.
    V USA se můžeš připojit na jakoukoli stránku, ale pokud se připojíš na CIA/FBI vytipovanou stránku, nebo zadáš ve vyhledávačí vytipovaný dotaz, je tvoje IP adresa zaznamenána. Když se potom člověk moc často dívá na takové vytipované stránky a ptá se na nevhodné dotazy (např. o pravdě o 11. září) dostane se na seznam podezřelých, začne se o něj zajímat FBI, která ho následně může na základě protiteroristických zákonů zatknout a jako na teroristu se na člověka nevztahují žádná práva a skončí kde? V mučírně. A o tom kdo je terorista rozhodne stát (tedy FBI). V Číně na to jdou přímo, v USA oklikou, ale efekt je stejný. A toto se pomalu začíná prosazovat i u nás.
  • Já mám na mysli všechny věřící bez ohledu na to, jakou stranu volí. Prosím tě a neříkej mi,že komouši se zasloužili o něco dobrýho, to prachmizerné procento jsem myslela s nadsázkou.
    A co dobrého pro nás udělala církev..Tak církev hlásá desatero, lásku k bližnímu, toleranci k ostatním náboženstvím....To jsou pojmy, za které věřící v totalitních státech většinou zaplatí životem víš???? *16* Takže tady přestaň blábolit, jak se máme špatně, když ti nikdo (když odrecituješ desatero) nepokládá hlavu na špalek a nikdo tě tady nemučí.
  • Vidím že si církev hodně idealizuješ. Když máváš těmi procenty - to máš na mysli všechny věřící/členy KSČM, nebo jen biskupy a faráře/funkcionáře KSČM?
    Měla bys například vědět že za 2. světové války bylo největší procento udavačů z řad věřících. Z GeStaPa to vzali přes kostel, kde dostali rozhřešní a domů došli s pocitem že nikdy nic špatného neudělali.
    Možná by bylo dobře kdyby to prachmizerné procento dobrých věcí které udělali komunisti zmizelo. Aby sis musela platit doktora, studium a buď bys dělala do smrti nebo by tě živily tvoje děti a nebo bys šla žebrat, protože důchody neexistovaly (a teď raději nebudeme rozebírat kam se podělo 40 miliard z penzijního fondu které tam ještě v 90tých letech byly - nebo přesněji který politik je rozkradl).

A teď by mě zajímalo co dobrého pro nás udělala církev?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit