-
MÁŠ AKORÁT PLNOU HUBU KECŮ VOLE A SÁM BYS NEZAŘÍDIL ANI PROCENTO ZMĚN, KTERÝ UDĚLAL HAVEL, TAK HO PŘESTAŇ POMLOUVAT. Fakt se směju nad těma magorama, co ho tady pořád pomlouvají a přitom jste všichni do jednoho nuly a nesaháte mu ani po kotníky, TAK HO NECHTE NA POKOJI MAGOŘI.
-
A koukám, další osel se tady vyjadřuje. Myslíš, že Havel může za to, že Čína rušila nějaký kontrakty a že se muselo propouštět? Nenadávej Havlovi, ale běž vynadat těm, kdo proti tomu protestovali a zavinili to propouštění. Myslíš si, že je Havlova vina, že neměl vysokou??? On studovat chtěl, ale nemohl kvůli tomu podělanýmu komunismu. A přestaň se mu vysmívat, že byl kulisák, vsadím se, že ani nevíš, co slovo kulisa znamená....A nezáviď, že byl prezident, akorát závidíš! Když se ti to tady nelíbí, tak kandiduj tady a změň to, udělej tak velký změny, jako udělal Havel vole, věř si trochu neee???
-
ICE má pravdu, Havel určitě nemůže za to, že se tady vraždí, krade, podvádí atd. On nás vysvobodil, udělal, co bylo v jeho silách, dal nám novou šanci a dobrý start a jestli je v našem státě něco špatně, tak si to lidi způsobili sami svým chováním, tak to přestaňte házet na Havla, akorát závidíte, že on byl odvážný a hodně toho dokázal. Kdybyste byli u moci vy, tak to u nás vypadá jako v Korei. Ano, je pravda, že se Havel po roce 89 mohl komoušům mstít a neudělal to, protože to byl slušný člověk a ne zvíře jako jiní v tomhle státě. Takže Havla nechte na pokoji, nechci ani domyslet, jak by to tady vypadalo, kdyby komouše neporazil, chlastali byste vodu z kaluže a žrali potkany.
-
ste debilové *16* *16*
-
Hmm, no jasně, Havel určitě může za to, že stoupla kriminalita. Větší hovadinu jsem snad neslyšela. Kriminalita stoupla kvůli tomu, že lidi se chovají jak prasata a za to Havel určitě nemůže. On tenhle stát vysvobodil z tyranie vrahů a jeho slova byla vždycky plná míru a porozumění. On lidi určitě nenabádal k tomu, aby šli někoho zabít. Přesně tak, když se ti to nelíbilo, měla ses taky angažovat..
-
Pepíku, když se ti tady náš stát nelíbí, tak táhni do Číny anebo do Koree, tam zažiješ ten suprovej komunismus, až budeš v Koree od rána do večera žrát pečený krysy, abys nechcípnul hlady, tak si hodně rád vzpomeneš na jablka dovežený ze Španělska. Jak vůbec můžeš říct, že za komoušů bylo líp????
-
tady nadává někdo kdo neumí ani napsat správně nadávku, kurví tady češtinu a pochybuju, že vůbec umí česky..nevím co všechno házíte na Havla?! Havel určitě nemůže za to, že lidi jsou debilní a plácaj s jídlem, protože je dostupné..ty se radši nevyjadrřuj když neumíš napsat inteligentní větu, která má hlavu a patu a nějaké kloudné argumenty, TY debIle..místo vysedávání u kompu běž makat ať si tu dovolenou můžeš zaplatit, bydlet zadarmo a jezdit si zadarmo na dovolené bych chtěl taky každý, ale pochybuju, že by jsi toho někdo vážil jak tady argumentuješ Pako
-
teprve až další generace docení jeho význam pro tenhle stát
už pro nás pracoval jako jeden významný král , v minulosti ...!!
*14* -
a co se povedlo tobě ?? nic !! jen nadáváš a nadáváš..na vlastní neschopnost
-
Bych tě chtěla vidět ty frajerko co by jsi dělala ty..když jseš tak strašně chytrá, tak proč jses neangažovala..sedět na prdeli a kritizovat umí každej debil..on se zapsal do povědomí všech tím co jako jediný pro tenhle stát udělal, kolik lidí si vzpomene na tebe?!..ježiš že takovým lidem jako jsi ty dovolej něco takového zveřejňovat..
-
Souhlasím s tebou ICE, přesně tak, moje babička mi taky vyprávěla, jak bylo za komoušů strašně dobře, jak všichni měli práci atd. ale já tomu nevěřím, ale ona je chválí jen proto, že naší rodině nikdy nic neudělali, kdyby někoho z naší rodiny odkrouhli nebo zabásli, tak by zpívala jinak. Jsem ráda, že jsou komouši pryč.
-
Komu tady nadáváš, docela to přeháníš ne? Já jsem komunisty sice zažila, ale vůbec si je nepamatuju, byla jsem dítě a jsem za to VDĚČNÁ. Když slyším z vyprávění jiných, co všechno byli schopní udělat, tak je mi z toho zle.
-
Proč by sem neměla psát? Aspoň je vidět, že Havla mají rádi i děti a že si ho váží, i když jeho politiku moc nezažili.
-
Havel uměl chlastat a lhát.Příští generace jej budou proklínat a to proto,že při jeho pohádkách začali zloději a tuneláři velice snadno rozjíždět své kšefty,které zbídačí i budoucí generace.
-
Ani TGM ani Havel si nezaslouzi nejakou uctu naseho naroda.Za Masarika byla chudoba a za Havla taky ,tak si to uvedomme a vymazme Prahu z nasi republiky,to je ta nase slabina.Praha nas vysava a vse kazi.Jsou tam ty nejvetsi s...ě u nas.
-
Cim byl znam?---Koralka,suknickar,tunelar,znicil si zdravi chlastem a kourenim.Pravda-dobry v divadle,ale jeho posledni hra se mu nepovedla--Sametova revoluce. *13*
-
fůůj
-
-
Nevím nějak média přehnala s tím Havlem jsou Vánoce a zas tak významný státník to nebyl jako TGM.
-
Nevím, jestli se vůbec někdy najde někdo, kdo by se jen přiblížil velikosti tohoto muže. Je smutné, že musel odejít, aby se mezi lidi opět mohl vrátit svými mmyšlenkami a svým odkazem. Za sebe mu posílám veliký dík. Pane V.Havle děkuji Vám.